Koje serije(u) trenutno pratite?
Forum Zabava Serije

Edy   17.10.2021 u 19:32

evo šta trenutno gledam i screenshotu, odnosno imam u planu gledati

Stargate i Dead Zone rewatch sada, ostalo je on hold dok ne dođe na red.

@Fox mi je govorio da je Dark odlična, i gledao sam koju na netflixu, ali nakanio sam se čitavu seriju pregledati ovaj put. Pa ću rewatch prvu sezonu pa opstalo ako mi paše.

Priloženi fajl : screenshot_2021-10-17_193136.png (2704.74 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
twistex twistex   18.10.2021 u 10:51

Pogledao Lokija i What if.. Loki mi se manje svideo.. Ima samo 6 epizoda i kraj nije resen i ko zna kad ce druga sezona.. Pratimo Lokija koga hapsi vremenska policija i on mora da im pomogne da uhvate jednu njegovu verziju iliti varijantu koja ubija njihove agente...sta znam neka mu 6.5/10 a za sledece sezone ce vidimo
A sto se tice What if.. E to je vec odlicna Marvel animacija.. Odradili su dobar posao.. Ima 9 epizoda..poslednje dve se nadovezuju jedna na drugu i obuhvataju i sve ostale epizode..pratimo naratora tj bice po imenu Watcher koji nas uvodi u sve epizode.. Dakle sta da Steve Rogers nije uzeo serum nego je kapetan Amerika postala Pegi Karter.. Sta da nije otet Piter nego T chala te je ovaj postao Star lord..itd itd.. Kraj mi je bio odlican posebno za Crnu udovicu.. 8/10
Edy Edy   18.10.2021 u 13:13

@twistex, Loki mi se nije ni činio kao prava serija, više kao neki mini specijal, kako bi imali in-universe razlog da nastave praviti druge Marvel filmove. S obzirom na rasplet na kraju Loki, sve je tu kako bi mogli da ubace stvari i likove, kao "Venom" što je sada dio MCU, i da mogu ponovo ubaciti Iron Man, ali sa drugim likom i predstaviti ga kao zbog dešavanja koje se desile u Loki.

Eto kao neki specijal. Mada meni se svidio Loki kao glumac, i radnja oko njega, priča u mini seriji je meh, ono baš nerazrješena, eto čisto onako da prikažu kako i zašto.

Ocjena: 7/10. Ima neko vrijeme kad sam završio Loki.
FoX FoX   18.10.2021 u 16:28

Edy (17.10.2021 / 19:32)
evo šta trenutno gledam i screenshotu, odnosno imam u planu gledati Stargate i Dead Zone rewatch sada, ostalo je on hold dok ne dođe na red. @Fox mi je
Hm, kul watchlist  Sa ove tvoje liste sam odgledao 13reasons why (sve), Dark Matter (nisam zadnju sezonu).

Firefly (sve), Heroes (sve), Russian Doll (čekam sezonu 2) - zar nisi gledao ove tri serije? Ili ti je ovo rewatch?

A što se tiče serije Dark... Nisam gledao zadnju sezonu... Moram prvo da ponovo odgledam sezonu 1&2 da bih bio u toku za sezonu 3... Nešto mi se ne gleda ponovo
Edy Edy   18.10.2021 u 18:08

@FoX, mislim da sam russio doll samo jednu dvije epizode, sjećam se serije, ali nisam gledao, u watchlisti mi, jesam gledao Heroes, jedna od dražih, stavio je za rewatch kasnije. Ali nisam firefly. U watchlisti mi je već 5 godina i više.
atom atom   24.01.2023 u 16:56

Počeo sam da gledam Scrubs(Stažisti).

Sitkom, bez onog veštačkog smeha kao u Prijateljima i Dva ipo muškarca.

Zanimljivi likovi i dobar humor. Kao neka parodija na one medicinske dramske serije tipa Grey's anatomy... Preporuka.
FoX FoX   09.04.2023 u 21:56

atom (09.04.2023 / 19:46)
Pogoedao sam celu prvu sezonu From(2022-) Nešto na foru Wayward Pines ko je gledao, samo ovo je po meni mnogo bolje urađeno. Sad krajem aprila izlazi druga s
Odgledao još onda kad je izašla. Prvih par epizoda ok kasnije priča polako liči na već vidjeno. Videćemo šta će biti u sezoni 2.

Ja ponovo gledam To the Lake (2019-) pa se bacam na sezonu 2, jedva sam je našao... Sezona 1 je super.
twistex twistex   02.08.2023 u 23:05

The walking dead sam zakucao par epizoda posle navodne Rikove pogibije..i ne ide dalje pa ne ide..skoro sam zavrsio sa secret invasion 6 epizoda..nista narocito cisto da vidim gde ide marvel univerzum..pogledao sam i po jednu epizodu od from.black mirror..reacher...taman da prosirim onu listu gde odgledah samo po jednu epizodu..e a sad trenutno pratim the rookie..policajci pocetnici u Los Andjelesu..pogledao prvih desetak epizoda i svidelo mi se taman da ih pogledam sve a ima jedno 6 sezona..inace glavni je pocetnik Nolan koji vec ima 40 ako ne i 50 godina i posle nekoliko poslova resio da bude policajac..tu je i pocetnica Lucy Cen(ova glumica je igrala broj dva u dark matter pa mi zapala za oko)..onda njihovi treneri sefovi i njihove zgode i nezgode na ulicama..odlicna za sada

Forum početna