Kako bi izgledala vaša serija?
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   20.08.2016 u 14:12

Atom me je inspirisao citatom u jednoj drugoj temi, pa ajde da vidimo. Kada bi imali novčanih sredstava kako bi izgledala serija koju bi vi napisali? Koji žanr, koji plot itd. Ja imam već u glavi ideju za moju apokalipsa seriju smeštenu u blisku budućnost.
atom atom   20.08.2016 u 14:24

Kao prvo,radio bih serije za američko tržište,jer moje serije većina našeg stanovništva ne bi razumela,ustvari mlađa populacija bi,ali starija ne.
Cranium Cranium   20.08.2016 u 14:28

Atom, jel može to sve u jednom postu. . I opis i sve. Pošto vidim da si krenuo lepo.
FoX FoX   20.08.2016 u 14:39

Žanr : Horor , Sci-Fi

Radnja priče se odvija u malom gradiću Sherwood u SAD.
Priča prati samohranu majku koja zajedno sa ćerkom i sinom pokušava da preživi nemoguće.

Kako je došlo do 3.svetskog rata u kome su upotrebljene najjače nuklearne bombe,većina populacije je zbrisana sa zemlje.
Dzejn(samohrana majka) je imala sreće jer je njen brat koji je inače general , uspeo da obezbedi mesto njenoj porodici u ,kako se veruje ,jedinom nuklearnom skloništu koje je ostalo čitavo.
Pošto je van skloništa sve zagadjeno,njih 20-ak provodi par meseci u skloništu dok ne budu sigurni da je zaista sigurno napustiti sklonište.Dok su u skloništu mi ih polako upoznajemo i oni polako grade odnose koji će im pomoći da ostanu živi kad napuste sklonište..živi..bar na neko vreme..
Nakon napuštanja skloništa,shvataju da nisu sami!
Ima dosta zaraženih,preživelih "ljudi"...koji su se pretvorili u super ljude (nešto nalik na ona bića u I am legend ) ..

hahaahah i tako...uglavnom ,prva sezona bi imala 10-ak epizoda i radnja bi se uglavnom odvijala u tom skloništu...tek od druge sezone bi krenula prava akcija i napuštanje skloništa itd pffff bio bi ovo hit
Cranium Cranium   20.08.2016 u 14:43

Da ne bude samo kao hidden. Aj sad ću i ja da napiskaram malo.
atom atom   20.08.2016 u 14:49

Prva serija bi bila sci-fi

Opis: Godina je 2078,Amerika,Rusija i Kina su poslali svoje astronaute na nepoznatu planetu koja je skoro otkrivena,nakon što su se vratili na zemlju,astronauti su pali u duboku komu čim su dotakli tlo naše planete.Nakon par meseci se bude,ali doktori ih šalju na skener i svoj trojici je konstantovan tumor na mozgu,ali to ustvari nije tumor već vanzemaljski parazit koji ljude pretvara u krvoločna bićaaaa Dve godine posle toga,čovečanstvo je spalo na svega 246 miliona.
Cranium Cranium   20.08.2016 u 15:15

Naziv: A Thousand Suns

Žanr: Sci-fi, akcija.
Datum izlaska: Mart 2017.
Televizija: BF Balcans.

Mart 2017, Beograd, Srbija. Sasvim mirno jutro u Beogradu, nedelja...ne radi se. Dok je Evropa podigla zidine i samoizolovala se zbog pretnje terorizma, Srbija se čini bezbedna. Već 3 godine u Evropi se dešavaju sporadični teroristički napadi od kojih je najveći bio onaj u Berlinu iz decembra 2016 (radiće se flashback u drugoj sezoni) od koga su se stvari iz korena promenile. Desetine miliona muslimana su nasilno deportovane u Afriku i bliski istok zbog pretnje novog verskog rata. Ali Srbija je od svega toga bezbedna. Sve do ovog jutra. U ranu zoru 15 marta 2017 godine desila se eksplozija u institutu za nuklearne nauke Vinča, samo 14 km od Beograda. Prva reakcija srpskih zvaničnika (Nije Vučič mater mu j**em) je bila da je eksplodirao zaostali nuklearni otpad, usled neodržavanja reaktora. Područje incidenta je evakuisano i u Vinču su poslate specijalne ekipe vosjke Srbije za hemijsko atomsko biološku odbranu. Ali tu se nešto nije poklapalo. Znakova radijacije nije bilo....a iz skladišta je nestalo 10 tona uranijuma koje je ostalo još iz doba komunizma. Zavladala je panika. Ko ga je uzeo i šta planira sa njim?

Nastavak u sledećoj epizodi.
atom atom   20.08.2016 u 16:26

Naziv: Max Wolf

Žanr:Horror,Sci-fi

Max Wolf je kao mali imao neobičnu sposobnost,mogao je da vidi duše mrtvih osoba.Jednog dana je trpao neku ribu u svojim kolima,i kadd su završili,krenuo je da je odbaci kući.Ali ispred kola mu izleti neki čovek,on zakočiali njjegova riba kaže da ne vidi nikog niti je videla da je neko izleteo na kolla.Onda on počne da odlazi psihijatru jer je puko.

Par godina kasnije na njegovu adresu stiže mu neka knjiga,saa drvenim okvirom na kojem je isklesan vuk sa nacističkim znakom u ustima.Knjiga potiče iiz perioda drugog sv. rata,a u njoj stoje nacrti zajnih nacističkih eksperimenata,kao što su mutirane životinje,mašina za paralelni univerzum,kako je Hitler sarađivao sa vanzemaljcima itd. Ali,ko je,i zašto tu knjigu poslao baš njemu?

Forum početna