Android aplikacija dana
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

FoX   03.03.2021 u 23:26

J2ME Loader

Java emulator za android telefone. Uz pomoć ove aplikacije, na vašem android telefonu možete da otvorite staru java igricu ili aplikaciju. Čuveni .jar format.

Ja se baš setio one igrice Face Breaker Igrao sam je ranije, bila mi baš kul. Eto, probao malo pre, čisto da se podsetim kako je to nekada izgledalo
Ako se setim još neke igrice, probaću.
mmmm Miami nights
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Welicak94 Welicak94   06.03.2021 u 11:21

FoX, Baš sam i ja relativno skoro instalirao J2ME loader i odigrao par igrica
Konkretno, prvo "Rally Master Pro".
Takođe, Gameloft je napravio svoj "emulator" i izbacio aplikaciju sa svojim najpopularnijim JAVA igricama, među kojima se nalazi i Miami Nights.
Gameloft Classics
Serz Serz   07.03.2021 u 17:00

Pixaloop. Apk za "oživljavanje" neke fotke, kroz razne efekte, gde fotku pretvara u animaciju, video. Ja sam našao modovanu verziju, gde su otključane sve opcije. Možete da je isprobate na ovomlinku

Priloženi fajl : inshot_20201010_122936214.mp4 (6.38 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
atom atom   12.05.2021 u 17:05

Moviebase

Jako dobra aplikacija za ljubitelje filmova i serija. Nešto na foru IMDB samo po meni bolje. Možete da birate žanr i da namestite od koje godine želite da vam prikazuje filmove. Na primer izaberete Comedy i stavite od 1980 do 2000 godine,i izbaci vam sve filmove iz tog perioda sa sve opisom,ulogama,posterom i trejlerom. Ja na primer kada hoću da skinem neke filmove napravim listu u ovoj aplikaciji da ne bih zaboravio neki. A i dobra je stvar da se otkriju neki novi.
121
1211  
 23.04.2024 u 19:32

Aquí está la aplicación del día para Android Descarga la última aplicación destacada que te ofrece funcionalidades increíbles y una experiencia de usuario excepcional. No te lo pierdas

Forum početna