Parfemi
Forum Zdravlje Lepota

atom atom   20.11.2023 u 19:04

Vidim da nema tema, na forumu, a koliko sam već ovde član sad mi palo na pamet da otvorim.
Dakle, da li ste ljubitelji parfema, da li ih koristite i koji su u pitanju?
FoX FoX   20.11.2023 u 19:30

Uglavnom kupujem one po brojevima, Flert npr. Odlično su se pokazali. Drže dosta dugo.
Kupio pre par nedelja G. Bellini - One Fragrance u Lidlu, nije loš. Ali ne drži kao Flert.

Ranije sam koristio uglavnom dezodoranse (Malizia npr) ali parfem je bolja opcija.
atom atom   20.11.2023 u 20:54

Aufff, ja volim da eksperimentišem sa parfemima. Pre godinu dana sam kupio u Lilly-ju David Beckham Instinct 3000 din, bukvalno đubre od parfema, ona prodavačica mi ga uvalila kaže dobar je uzimaju ga momci, pitao sam za tester nisu imali i ja uzeo jer sam joj verovao na reč. Ono naprskaš ispari za sat vremena a miriše tako odvratno na neku sintetiku...

Onda sam uzeo Antonio Banderas Icon Intense za 3200, druga priča totalno lepši miris i traje mnogo duže.
A skoro sam kupio Armaf Club de Nuit Intense, Arapski klon skupocenog Creed Aventus koji košta preko 200€. Ja ovaj klon platio oko 6000, brutala od parfema samo ću to reći.
FoX FoX   20.11.2023 u 20:56

@atom, I koliko ima ml taj Antonio Banderas? Možda se i isprsim pa kupim
Welicak94 Welicak94   20.11.2023 u 20:57

Fina tema. Zaista nismo prodiskutovali o tome.
Šta je slučaj kod mene, meni je bitno da miriše i da se meni to svidi, a od čega je i kog je brenda nije mi važno, ali...
Zato imam drugara koji je stručnjak za parfeme i tačno zna sastave većine njih i stalno me ubeđuje da pazarim parfeme.
U tržnim centrima ima štandova prodavca "Almara" sa arapskim parfemima i sledeći koji merkam da kupim je 9PM.
Cene su pristupačnije, ima nekih akcija ponekad i cene se kreću već od ~3900din, a parfemi su kvalitetni i dugotrajni.
Nedavno sam čak kupio onaj od 300din kod kineza, ima ih gomila i izabrao sam neki sa specifikacijama: drveni, kožni (koliko se sećam). Bilo mi je bitno samo da nema cvetni. Elem, oduševio sam se kako miriše, ali imam osećaj da nestane nakon pola sata ili praktično čim izađem iz kuće. Koliko para, toliko muzike.

Izbegavam da bacam novac na parfeme, ali još jedan kog imam u planu je Spice Bomb.

Priloženi fajl : 20231120_195812.jpg (0.29 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
atom atom   20.11.2023 u 21:00

@FoX 100ml. Dobri su Banderas parfemi skroz, jbg španci se razumeju u mirise durgar je imao Black Seduction od Banderasa znam da ga je hvalio.
atom atom   20.11.2023 u 21:03

@Welicak94, Spicebomb Extreme ti je 90€ za 75ml ja mislim.
zenon zenon   20.11.2023 u 22:46

joop parfemi su meni najbolji.
atom atom   21.11.2023 u 12:52

Sledeći na mojoj listi. Arapski klon Tom Ford Tobacco Vanile (inače Tom Ford košta 250€ za 50ml)...gledo sam neke recenzije za ovog Arapa, kažu traje preko 10 sati.

Priloženi fajl : ctv-02.jpg (0.47 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   21.11.2023 u 16:54

@atom, Hm, zanimljivo. Jel naručuješ online ili? Ja sam totalni noob kad su parfemi u pitanju

Elem, @welicak94 ako mi veruješ 10-ak minuta sam blejao kod kineza i probao njihove parfeme Na kraju nisam nijedan kupio Nekako sve na isti fazon.

Ove "flert" parfeme uzimam u Cash&Carry i baš su se dobro pokazali + nisu skupi. 20ml oko 300din.
Baš ću da probam ove što spominjete.

Forum početna