Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex   02.07.2023 u 09:30

Play dead-2022
Burazer joj nije bas najbistriji te sestrica mora da ga vadi iz problema..tako sto ce se napravi mrtva da bi provalila u mrtvacnicu..pa ni to nije bas neki plan a jos kad shvati u sta se uvalila..solidno i sto je jos gore moze biti ovakvih mesta u svetu koliko hoces..6/10
Glourious-2022
Lik ocito sa psihickim problemima zaglavio u toaletu sa...prikaži još
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
twistex twistex   16.07.2023 u 10:26

Run Rabbit Run-2023
Eto ja sam se mucio sa ovim da ne morate vi..isto na momente sam i spavao koliko se nista nije desavalo a i da budem iskren gledao sam ga samo zbog Sare Snuk koju sam zapamtio iz filma predestination ali ni ona ne dize film 4/10

Pogledao par filmova koji za temu ima grupu ljudi zarobljenih na nekom mestu
Devil-2010 sam gledao po treci put sto znaci da je dobar i za pamcenje sto se ne moze reci i za elevator-2012 koji ima slicnu radnju..znaci ljudi zarobljeni u liftu a neko on njih ipak nije djavo ali ima bombu..evo malog spojlera od njih devet samo njih dvoje nastrada pa vi vidite 5/10

Triggered-2020 devet mladih prijatelja na kampovanju daleko od civilizacije..dolazi im ozlojadjeni profesor da ih nauci neku lekciju iz koje ce samo jedan izaci ziv..onako izgleda solidno ali nisam bas navijao za nekog posebno 5.5/10
Headgame-2018 Opet njih devet(sta je sa tim brojem) se budi sa kamerama zalepljenim na celima u nekom skladistu prisiljeni da igraju za zivu glavu..od pocetka se vidi da je film amaterski i takodje likovi bas i nisu zanimljivi ali kraj ga malcice vadi..4.5/10
FoX FoX   16.07.2023 u 14:35

twistex (16.07.2023 / 10:26)
Devil-2010 sam gledao po treci put sto znaci da je dobar i za pamcenje
I ja sam pre par meseci odgledao ponovo Devil-2010. Drugi put ako se ne varam. Stvarno dobar  
Ipak je M. Night Shyamalan u pitanju

Inače ako ti se gledaju filmovi sa ljudima zarobljenim na jednom mestu, pada mi na pamet isto film koji sam gledao više puta: The Belko Experiment (2016)
twistex twistex   18.07.2023 u 22:38

Kad god sam naleteo na taj belko ja ga citao kao beiko i mislio sam da je neka B produkcija kad ono medjutim ima dosta poznatih glumaca..dobar je napet i kraj me podsetio na circle..e sad sto nije ispalo bas kako sam ja zeleo to je druga stvar..i ne znam ja da sam u takvoj situaciji sakrio bi se negde i cekao da mi glava eksplodira jer mi se ne ubijaju drugi ljudi..i pravila su jasna..svaka dobrica ne moze da ostane dobrica pored silnih psihopata..tj ne mora da bude psihopata jednostavno coveku se zivi i ucinice sve da prezivi..
FoX FoX   18.07.2023 u 22:54

twistex (18.07.2023 / 22:38)
Kad god sam naleteo na taj belko ja ga citao kao beiko i mislio sam da je neka B produkcija kad ono medjutim ima dosta poznatih glumaca..dobar je napet i kraj m
Isti slučaj. Dva puta sam gledao film i skapirao sam da je Belko a ne Beiko kad sam pisao post iznad

Drži pažnju. Dobar psihološki horor/triler. Prvi put mi nije legao a drugi put jeste
Verovatno bih i ja tako. Sakrio bih se negde i čekao da prodje ludnica Mislim sigurno. Možda su malo preterali ali što ti kažeš, čovek u nevolji je spreman na sve...
twistex twistex   13.08.2023 u 10:25

Los Habitantes-2023
Meksicki o nekom liku koji ima nekih problema u glavi..nisam bas povezao sve konce zbog toga sto je mi je bio prilicno dosadan i uopste mi nije drzao paznju..ono krene film i ti vec pocnes da zevas..pa zaspis..probudis se i dalje ne vidis nista zanimljivo i tako par puta..3.5/10
Uno para morir-2023
Ili deaths roulette..nekoliko stranaca se budi u nekom zamku..tj i te kako su povezani samo to jos ne znaju..neki glas im objasnjava da moraju da odaberu jednog od njih koga ce da ubiju samo taj mora da pristane na to i ne sme niko sam da se javi..ok mislim bespotrebna je sva ova igra ali tako je ovaj glavni odlucio..bice preokreta i naucenih lekcija i tako..nije lose ali spanci to mogu i bolje..dovoljno 6.5/10
Cocaine bear-2023
Gledao sam ga samo zato sto ima pitch meeting za ovaj film koji je kao i uvek odlicno odradjen sto naravno nije slucaj i sa samim filmom..bar da je smesan..ma kakvi i odakle mu 5.9 na imdb..to mnogo..od mene 3/10
Little bone lodge-2023
Bilo je slicnih filmova i nisam se bas nesto uziveo u samu radnju niti su mi likovi bili interesantni..4/10
Cobweb 2023
Vidim da ga ljudi mnogo hvale..drzi paznju ali uglavnom od mene samo ta pohvala..samo za jednom pogledati..5.5/10

Forum početna