Ima li neka od bivših Yu republika nuklearno oružje?
Forum Politika Balkan

Gendza Gendza   22.05.2013 u 20:56

Ma kakva nasa nuklearka. Mi I ovaj otpad vracamo u rusiju
Cranium Cranium   22.05.2013 u 21:43

Ja ti kazem da smo podneli zahtev za clanstvo u toj organizaciji. Gorivo smo poslali u Rusiju, to stoji...i sam sam napisao u uvodu. Ovi nasi su ko muve bez glave.
Gendza Gendza   22.05.2013 u 21:48

Ni mi sami ne znamo sta radimo. Luda kuca ne zna se ko pije a ko placa
Cranium Cranium   22.05.2013 u 22:24

Pogledaj sutra, tjst prekosutra novine. Kad pritegnu Rusi kakve ce izjave da daje Vucic. A ovamo izdaja na veliko.
Srbija ce vojno saradjivati sa Rusijom, aktivirace se Moma Stanojlovic za remonte. Alas plasiramo na trece trziste uz Rusku podrsku itd itd. Kupovinu necu ni da spominjem. Sve se ovo zna godinama. Jos odavno sam ja spominjao ovo. Kada je vojska izgradila plan za obnovu RV i PVO. Sve se znalo, i gde i koliko komada cega, i za PVO gde bi isao (Fruska gora, Kopaonik, Avala) . Samo su drugi probali da kriju. Sada se mora uzeti. Ali nezna se druga strana...Americka. Rusi su otvorenih karata. Amerikanci nam j**u kevu. Nista ne znamo, cime kako ucenjuju ove nase retarde.
Deus Deus   23.05.2013 u 10:44

Jasta da nemamo...
Cranium Cranium   23.05.2013 u 15:21

srbin.info/2013/05/vuci ... dnje/ evo ono o cemu sam pricao. Ako opet sj**emo posao kao sto je Tadic uradio, treba spaliti ove izdajnike. Tadic je imao neverovatnu ponudu koju je glat odbio jer nije znao kako ce Wasington da odbije. Sad moramo da kupimo 3 puta manje oruzja, a trpece se pritisci.
Cranium Cranium   23.05.2013 u 15:37

Bukvalno sve isto. rts.rs/page/stories ... .html
Gendza Gendza   23.05.2013 u 22:30

Rusi daju kredit da kupimo njihove avione a onda im vracamo kredit sa kamatom. Nisu ni rusi blesavi. Svojta za svojtu ali sir za pare
Cranium Cranium   23.05.2013 u 22:37

Pa cekaj tebra, ti ocekujes da nam posle svega daju za dzabe? Pa da ovi nasi prodaju Amerikancima tehnologiju. Ne ide to tako. Ni ja ne bih dao za dzabe. A kredit je u robi, nema kamate.
Cranium Cranium   23.05.2013 u 22:42

Oni nama avione, radare , pvo...mi njima robu. Psenica, kukuruz , maline i sta vec izvozimo u Rusiju. Nikakve pare nam nisu dali. A ako se setis Kazahstana i Belorusije koji su uzeli zajam pa im je posle dug oprosten govori da u Rusima ima ljudskog. Normalno je sto ponekad hoce da se osiguraju. Budi dobar sa nama, oprosticemo ti dug. Zaj**i nas, platices duplo. Tom logikom bih i ja radio.

Forum početna