USA vs Internet?!
Forum Tehnologija Internet

Cranium   11.02.2013 u 20:32

Brate, cinjenica je da je internet unistio muziku. Ja se secam ranije, kao klinac. Cekas ceo dan da se na televiziji pusti omiljena pesma. Kupovali kasete kod SKC-a. Sav si srecan kad kupis novi CD , ne vadis ga iz plejera danima. Eh to je bilo vreme. Danas dnevno cujes po 50 pesama, i ne ostaje ti nista cega ces da se secas. Sa te strane je opravdano ovo. Sa druge strane ove diskografske kuce moraju da shvate da nisu vise ta vremena. Ranije je za CD u Srbiji trebalo 600 kinti. Tada sam i napravio ovu kolekciju koju imam. Sada CD kosta 3999 dinara. Koliko god hteo original, nisam lud da platim ako ima na netu. Trebalo bi da ponude bolje uslove. Tipa, dobijes CD , Majcu , postere , ku***e palce itd. Tada bi mnogi i kupovali originale. Ovako im tvrd omot ne znaci nista.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
SRB
Srbenda  
 11.02.2013 u 20:49

Ja mislim da je ovde uglavnom problem pojedninim producentima koji su uvek gladni para da se prilagode novim tehnologijama i sveopstoj digitalizaciji medija... Jel ce mozda neki tamo producent da ostane gladan ako skinem mp3 sa neta...? Verujte mi na rec, nece imaju oni kesa i to previse Isto su rekli i za pocetak mtv i muzicke spotove. Seca li se jos neko pesme "video killed the radio star..."?
MCR99 MCR99   07.04.2013 u 20:34

Internet ima svoje loše i dobre strane npr tebi su pre trebale pare i afirmacija za pevaca da bi samo izaso na tv a sad svaka budala moze da postane poznata. Nekom ide u korist nekom nekom ne. Ja nikom ne krsim njegova autorska prava tako da mi ne mogu nista
Edy Edy   08.04.2013 u 13:25

MCR99 (07.04.2013/18:34)
Internet ima svoje loše i dobre strane npr tebi su pre trebale pare i afirmacija za pevaca da bi samo izaso na tv a sad svaka budala moze da postane poznata. Nekom ide u korist nekom nekom ne. Ja nik
ja jesam i boli me neka stvar
KinG KinG   08.04.2013 u 20:42

MCR99 (07.04.2013/18:34)
Nekom ide u korist nekom nekom ne. Ja nikom ne krsim njegova autorska prava tako da mi ne mogu nista
jesi li ikada skinuo pesmu,film,igricu(pa cak i za fon) ? jesi? e samim tim si preksio prava ...
Edy Edy   08.04.2013 u 21:01

KinG (08.04.2013/18:42)
jesi li ikada skinuo pesmu,film,igricu(pa cak i za fon) ? jesi? e samim tim si preksio prava ...
ne baš ima dosta free igrica i bez kopirajta tako da ne mora značiti ali znam na šta ciljaš svaka osoba koja ima net je nekad nekako prekršila ovakva prava
SRB
Srbenda  
 09.04.2013 u 01:33

Oduvek sam bio pirat i ponosim se time!

:blackfox:
KinG KinG   09.04.2013 u 08:42

Edyka (08.04.2013/19:01)
ne baš ima dosta free igrica i bez kopirajta tako da ne mora značiti ali znam na šta ciljaš svaka osoba koja ima net je nekad nekako prekršila ovakva prava
Ma hteo sam i to navesti al me mrzelo Ali vecina igrica sa sefan i waptrick su one koje se placaju na stranama proizvodjaca. A tek da nepricam za piratebay kat.ph i ostale
MCR99 MCR99   11.04.2013 u 15:20

mislim amerikancima ne krsim aut. Prava gledam da njih izbegavam a on sto svi krse i sto se ne kaznjava to krsim i ja
KinG KinG   11.04.2013 u 17:27

kaznjava se...ali ne u srbiji...tamo ako skines nesto tipa 10000 pesama placas novcanu kaznu ili ides u zatvor

Forum početna