Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   09.02.2015 u 01:54

Pa eno su na sajtu. Ja bih voleo da snimi kao ranije onaj Bruklin R'n'B . Carica je bila nekada. Tuče hip hop bit, ona svira svoje, peva, zaj**ava se. Mada tada je bila klinka. Sad je već žena. Mada bi mogao muž malo da je vrati back in the dayz. Ni on dugo nije napravio matru prepoznatljivu za njega.
martin martin   09.02.2015 u 02:08

E,hip hop bi bilo lepo da snimi
Cranium Cranium   09.02.2015 u 02:49

Bilo bi lepo. Snimila remix za Karmu davnih dana, regeton jbt. Gotivno zvuči ali ipak Karma najbolje zvuči u originalu.

E malo sutra, neće da udje lepo na sajt. Nema mi fon flash player. Mrzi me da palim komp.
Cranium Cranium   10.02.2015 u 23:58

m.youtube.com/watch?v= ... RXCRE. woop woop. Dečko jede malu decu kakvu harizmu ima. Ne kačim rep, ali ovo sam morao.
Cranium Cranium   06.03.2015 u 12:47

Mario Winans - I Dont Wanna Know. m.youtube.com/watch?v= ... fJYBo

oldies but goodies.
Cranium Cranium   08.03.2015 u 03:05

JEEEEBOTEEEE!!! KAKO SAM SE SETIO OVE PESME!!! Ja sam genije. No Angels - Still In Love With You dailymotion.com/vid ... music

Kako sam voleo ovu pesmu. Prosta a tako melodična. Nemice. Ne znam šta je sa njima. Nema ih nigde jbt. Možda su se raspale.
Cranium Cranium   14.03.2015 u 03:38

I evo nešto novo na sajtu. Da se ne cimate i otvarate 20 i kusur linkova, evo neke pesme koje sam slušao danas u jednom fajlu. j**iga, ko je preko kompa neka skine. Možda sledeću put ubacim negde kao stream. Kako god, pesme su neki stari electro mada ima tu i malo ispada. PS...Lenny-ja i Jennifer Lopez sam morao da dodam. Mnogo su bile popularne te pesme. Inače, dosta ovih pesama se vrti na Poverarcu leti i meni je mnogo drago zbog toga. Treba imati i taj izbor.
Edy Edy   14.03.2015 u 10:47

where, where?!
Cranium Cranium   14.03.2015 u 11:11

Ma nije htelo da se ubaci. Probaću ponovo.
Edy Edy   14.03.2015 u 12:31

prevelik fajl preslušao 10 minuta .... bez uvrede, ali ništa posebno ovo mixovao samo neke pjesme u jedan? i prelazi su negdje negdje chunked mada je svaka pojedinačno dobra, imaš dobar ukus to jest

Forum početna