Muzički Albumi koji su vam obeležili život.
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   12.01.2020 u 23:16

Evo još jedne prezahtevne teme koju sam sebi postavio za uraditi. Ne jer moram mnogo da pišem već jer moram mnogo da razmišljam o tome.
Na ovu ideju sam došao juče dok sam šaltao deezerom, tražeći neke plejliste. Naletoh na pesmu koja me je automatski resetovala na fabrička podešavanja, tamo negde na leto 2002. Nesvesno sam ušao na album odakle je ta pesma bila (neću vam reći koji je album za sada, to kada budem počeo sa rangiranjem albuma) i uhvatio sebe kako napamet znam svaaaaki detalj, svaku reč na trakama, i što je još važnije, uživam u slušanju kao da slušam po prvi put. Tada sam došao na ideju da uradim rangiranje albuma koji su na neki način obeležili i ostavili trag u mom muzičkom životu. Pošto sam ranije (od 1998 do 2007) bio strastveni kolekcionar što piratskih što originalnih diskova, verujem da će većina mojih najvoljenijih albuma biti u tom razdoblju, ali naravno, biće i nekih izuzetaka. Za prvih 5 mesta već znam redosled, ali zašto recimo ne bih uradio top 20 ili top 30? Eto to mi je ideja za sledeću temu koju ću početi sutra. Ako ne krenem sa pisanjem, onda ću sigurno pokrenuti "istraživački rad"

E tako da znate...pozvani ste i vi u diskusiju.

Rangirajte svoje favorite, i naravno recite zašto mislite tako.
zenon zenon   13.01.2020 u 00:16

Pada mi na pamet album Appetite For Destruction od Guns n roses.Dosta dobar albumBukvalno sam slusao ovaj album svaki dan preko walkmena.Na drugom mestu mozda Nevermind od Nirvane..
Cranium Cranium   18.02.2020 u 09:54

Naravno da sam zapostavio ovu temu. A krenuo sam da pisem. Skapirao sam da je ipak prezahtevno i za pisanje, a da se nisam lepo pripremio sto se tice razmisljanja o ovoj temi. Kako sam koji album stavio, dolazila su mi 3 nova na pamet. U toku ove nedelje bih trebao da se pozabavim ovim. Malo po malo, naravno...ne drzite me za rec. Kad sam ja pa ispostovao svoje rokove. Cekaj da vidim jesam li sacuvao ono sto sam pisao. Verujem da ne.

Forum početna