Cranov muzički kutak. :D
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   21.07.2013 u 23:03

Koliko sam ja gotivio ovu pesmuuuuuu! m.youtube.com/watch?hl= ... QyPWE Tada je muzikom vladao rep i alternativa. Mada Avril nije neka "pure" alternativa, volim da je slusam. Ima neki glas koji te opusti. Pogubis misli dok slusas jbt. A to mi treba ponekad. Bez muzike bih poludeo. Stavise, upravu su ljudi kad kazu da vrsta muzike odredjuje raspolozenje. Sad sam skapirao sto sam zivcan i agresivan ceo zivot. AUUUU JBT. Ceo zivot slusam 2Pac, Ja Rule, Snoop itd. Limp Bizkit, Papa Roach , Linkin Park. Sve agresivni tonovi.
Edy Edy   21.07.2013 u 23:17

istina je to ja slušam balade, save the world pjesme i one tužne pjesme sa jakim motivima i porukom, tipa polurep ;) to vam ja slušam + neki simple rock, tj. rock pop ;) zato sam dobre lagane ćudi
Cranium Cranium   21.07.2013 u 23:26

Edy (21.07.2013/21:17)
istina je to ja slušam balade, save the world pjesme i one tužne pjesme sa jakim motivima i porukom, tipa polurep ;) to vam ja slušam + neki simple rock, tj. rock pop ;) zato sam dobre lagane ćudi
Ahahaha. Mir u svetu. kao misice. Ja konj tek sad provalio. Nisam smatrao za ozbiljno kad ljudi pricaju. Nisam ni obracao paznju dok nisam ovo zapisao. DOZIVEO SAM KATARZU NA BF! ahahahaha.
Edy Edy   21.07.2013 u 23:31

cranium (21.07.2013/21:03)
Koliko sam ja gotivio ovu pesmuuuuuu! m.youtube.com/watch?hl= ... QyPWE Tada je muzikom vladao rep i alternativa. Mada Avril nije neka "pure" alternativa, v
inače su trebao napisati "pjuuer" umjesto "pure" ili nešto na taj fazon ne poštuješ svoj lični status
Cranium Cranium   21.07.2013 u 23:35

Edy (21.07.2013/21:31)
inače su trebao napisati "pjuuer" umjesto "pure" ili nešto na taj fazon ne poštuješ svoj lični status
Ahahahaha, ne ne ne. Ja to tako citam. Striktno P.U.R.E Sta? Ne treba tako??? Ma lupetam ja u statusu. Pazi sada.
Cranium Cranium   23.07.2013 u 22:13

Danas sam trazio da tjubu odlomke iz jedne serije za Edyku. Pa sam se setio jedne druge serije. Nisam znao da je ovaj glumac snimio album jbt. Ono jeste da je u seriji otvarao usta i repovao nesto, ali ovo nisam ocekivao. Koliko zarazna pesma jeeebote. m.youtube.com/watch?cli ... HVBHQ Mislio sam da je obrada Shaggy-ja ali zeznuo sam se. Ovo je sasvim drugo. Gotivna pesma. Cek da vidim sta ima jos.
Cranium Cranium   24.07.2013 u 00:08

Cisto da podsetim ako niste culi. Brat Vuksha se vratio rep igri. 2 godine ga nije bilo. Jbg, bolest ne bira vreme. Ali sada je operisao to sranje i evo ga kida i dalje.
m.youtube.com/watch?v=H ... gl=US
Pomirio sam se sa tim da nece zvucati kao ranije, ovo je jos bolje. BIIIATCH. (Morao sam da promovisem malo)
Cranium Cranium   01.08.2013 u 21:14

Evo ga bruseni dijamant. Salim se, ko je uopste cuo za nju? To mi je najjace. Kad neko nepoznat kida. m.youtube.com/watch?v=F ... hl=en
Edy Edy   01.08.2013 u 21:27

cranium (23.07.2013/20:13)
Danas sam trazio da tjubu odlomke iz jedne serije za Edyku. Pa sam se setio jedne druge serije. Nisam znao da je ovaj glumac snimio album jbt. Ono jeste da je u seriji otvarao usta i re
koje serije ... gdje nađe ovu jael ili je lunik (ne raspoznaje se ).. ne zvuči loše
Cranium Cranium   01.08.2013 u 21:36

Edy (01.08.2013/19:27)
koje serije ... gdje nađe ovu jael ili je lunik (ne raspoznaje se ).. ne zvuči loše
Ovo ti je njen side project. To ti je riba iz Svajcarske. Lunik je grupa iz Svajcarske takodje. Ona je u toj grupi.

Forum početna