Pingvini sa Madagaskara
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   24.02.2013 u 22:33

Mislio sam da je sranje crtani dok ga nisam pogledao. Ova nasa sinhronizacija je nenormalna. Kako se kidam dok gledam, vi niste svesni. Ne verujem da neko nije gledao, ali ajde da opisem.
Prica prati 4 pingvina koji su smesteni u Njujorshkom Zoo-vrtu. Na prvi pogled su sasvim normalni pingvini...medjutim. To su pingvini komandosi. Major je debeli vodja pingvina. Ima svoje vojnicke kodekse koje ne gazi ni pod razno (ne sme da krochi u Dansku, Jagodinski Zoo-vrt itd) Samo on zna zasto. Meni najjaci lik iz crtanog. Kovalski...pingvin genije. Njegovi izumi su nezamislivi , a i nezamisliva je pomisao da mu samo mali procenat izuma uspe. Vecina njegovih izuma preti da unisti zemlju. Riko...psihopata. Drzi u stomaku razne skalamerije, dinamit itd. Voli riiiiiibu. Vojnik....pingvin seka-persa. Voli heklanje i jednoroge. Naivan, i Major ga redovno zaj**ava. Lupa mu packe. Imaju tu i druge zivotinje. Lemuri. Kralj Dzulijan je drugi najsmesniji lik u seriji.
Edy Edy   25.02.2013 u 00:07

zar je to serija? ja znam ze filmove ma moguce da su i seriju snjimali kako bolan bzvz ma to je super
KinG KinG   25.02.2013 u 00:25

ne seri da glegas ... aahahahahah neverujem.... ja obozavam taj crtani... naj mi je isto kovalski i onaj (iz nekih epizoda) shinter x... kad cuvarka: a koje ti je pravo ime -shinter: mama mi nikad nije rekla.... kaze da je poverljivo... gledam neverujem
Cranium Cranium   25.02.2013 u 00:59

Vojniche, mozda nisam spavao 3 dana ali barem jedno krvavo i krmeljivo oko motri na tebe....RAZUMES? I jos nesto....barem jedno krvavo i krmeljivo oko motri na tebe...RAZUMEEES?
Welicak94 Welicak94   25.02.2013 u 01:01

Brt meni to u fulu, a i onaj pingvin sto pljuje sve zivo
I ja isto ko KinG , gledam i ne verujem
Cranium Cranium   25.02.2013 u 01:04

Kad je Marlena upala u hlor i izbelela krzno. Major joj se nabacivao, pa se na kraju ispostavilo da je to Marlena a ne Arlena.
-Uzgred Marlena...pala si na moj trik sa zaljubljivanjem. SAMO SAM GLUMAATAO.
Kaze vojnik
-ali majore, jeste li sigurni u to? Bili ste dosta zaljubljeni?
-JA SAM DOBAR GLUMAC VOJNICE! OKEJ?
Welicak94 Welicak94   25.02.2013 u 01:08

Cranbery, hvala, sad ne treba da gledamo
Cika Niki Cika Niki   25.02.2013 u 01:32

Citam i nmg da verujem najsmesniji su svi
Welicak94 Welicak94   25.02.2013 u 02:35

~SpAgEtE~, Ma dobro , aj sto ti gledas, nego ja konjina
Cranium Cranium   20.07.2013 u 16:54

Pre neki dan sam uhvatio na B92 opet. Dzulijan ludak. Kad ga je ona majmunka uklela da izgubi ritam i sad pingvini vode mirovne pregovore sa obe strane. (Dzulijan i majmunka)
major - sta reponja treba da uradi?
Majmunka - Samo da kaze izvini.
Dzulijan: Ko ja?? Ja se nikome ne izvinjavam, jer izvinjenje je za slabe i krive. Zato ti treba meni da se izvinjavas, jer si slaba i kriva.
okej, nastavite pregovore.

Forum početna