Lud, zbunjen, normalan! [all about]
Forum Zabava Serije

Edy Edy   25.02.2013 u 00:15

eeh hajmo ko je gledo neka kaze ubistvena komicna serija jedina u zadnjih 30 godina bez nacionalistickih poruka na nasem podrucju a uz to je EXTREMNO DOBRA glavni likovi su Izet njegov sin i sin njegovog sina u novijoj sezoni i sin sina njegovog sina 3-4 generacije fazlinovica cine cuda
Edy Edy   25.02.2013 u 00:18

DOKTOR ONAJ: Eee moj izete recesija sta ces, eto ti ako nista imas dobru penziju...
IZET: Ma kakva penzija bolan.... u mene je penzija ko u zene menstruacija... traje to 2-3 dana i onda se mozes j**a ove sam se sad sjetio cisti primjer izetologije ako ste gledali koje su vam omiljene serije
Edy Edy   25.02.2013 u 00:21

ili ono njegovo kad prica engleski: Where are my filling paprikas?! kad tamo Rukfas smazao neke od najboljih mu je bilo: ukinimo vjeronauku u skolama zelimo da se vrati marksizam za nasu djecu!!! nabacio na sebe plakat i pred parlament
Edy Edy   25.02.2013 u 00:40

jos jedan moj post i dosta vidim slabo se pise u forumu ionako samo uvodnu pjesmu da napomenem ubistvena je nisu je mjenjali kroz serijale najjace: Treba li ti deda oraha i medaa treba li ti tata stalni poso, plataa?! jeli ova mladost ludost ili radost?! joj mogu do ujutro prvi serijal se ne moze mjeriti sa onim u kojoj combe zavija dini kad umre ne znam koji je serijal
Edy Edy   25.02.2013 u 00:44

moram jos jedan evo:
- Rukfas: Pa bolan mentore sta je ovooo?!
- Mentor: Kako bolan sta? Pa sef ti reko da stavimo ef i stavili sef...
- Rukfas: Kakav sef? Ja rek'o FES! FES... oj majko mila... tako ti je kad pustas njih da rade....
- Menor: Pa to ja i govorim stalno, sef... sta je problem?
Tommy Tommy   26.02.2013 u 14:51

Dosadilo mi je več, nonstop puštaju prvi i drugu sezonu na novoj tv, gledao sam več 800. puta, treču pustili jedanput, a neda mi se na youtubu gledat, a stvarno je izvrsna serija.
Mikili Mikili   26.02.2013 u 14:55

Serija je fantasticna,puna zapleta u kojima skoro uvek izet izadje kao pobednik...al se ismejem kad gledam....
Suzica Suzica   26.02.2013 u 20:31

Ja je gledam,nedeljom u pola 6 na rts-1 ,fantasticna je serija izet je lud,i faruk ja se ismejem kad je gledam....
MCR99 MCR99   02.03.2013 u 23:50

ja sam se kidao kad sam gledao to sad vise ne
TamoNeki TamoNeki   02.03.2013 u 23:55

Pogledajte kad Izet jede feferone (čini mi se,400 komada,nisam siguran) da bi ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Forum početna