Uspomene iz detinjstva
Forum Zabava Ostalo

FoX   18.02.2018 u 20:14

Hahahahah weki Ti si stvarno pravi Terminator fan

Pfff vi svi imali neke fine, sexy profesorke, nastavnice Ja sve neke stroge nad**ane babe i dede
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
DR_
Dr_Psycho  
 18.02.2018 u 20:34

FoX (18.02.2018/19:14)
Hahahahah weki Ti si stvarno pravi Terminator fan

Pfff vi svi imali neke fine, sexy profesorke, nastavnice Ja sve neke stroge nad**ane
Hahahaha losa sreca
Cranium Cranium   28.03.2018 u 12:32

Bila je jedna Isidora. Msm, i dalje je, riba je bratina postala. Elem, bila je jedna Isidora koja je bila luda kao dete. Ali negativno luda. Pljuvala je decake (bukvalno pljuvala u facu) , govorila najgore prostote, piskila (ajde bicu kulturan) iza zgrade jer ju je boleo ku**c da se pentra 4 sprata i ode u wc, jahala decake koji se sagnu da vezu pertlu. Ahahahahahahahaha, koji bog. Ja sam nju sprdao da je ciganka jer je imala tamniji ten od ostalih klinaca koji su bili beli kao sneg. Moz misliti, ja je sprdam. A ja crn ko arapin. I tako smo se mi prozivali, ona meni j**avala sve po spisku, ja joj govorio kako ima vaske, kako smrdi itd. E da napomenem, imala je neko kuce koje je bilo ludo isto koliko i ona. I sta moze ludo kuce da uradi sem da se izgubi. Ona se smorila, klinci krenuli da je sprdaju jer su jedva docekali. Bas je bila zloca prema svima. I oni nju sprdaju, kao smrdis toliko da je i ker pobegao od tebe. Ona krenula da ih p**kra. A dete jbt. Ahhahahahaha. Koliko je bila luda.

I dodjem ja na ideju da joj zvonim na interfon. Bili smo tu nas par. Ne secam se ko je sve bio. Moguce vrrlo da je tu bila i ona sto sam je simpatisao, roze rendzer. . (Jer smo iz iste zgrade svi, ceo dan smo zajedno bili)

Elem zvonim ja na interfon i javlja se ta Isidora. Haaalo???

I ja krenuo da oponasam kera. Tjst da lajem. Ona je to trebala da skapira kao sprdnju. Medjutim ta imitacija je ocigledno bila odlicna pa se Isidora istripovala da smo joj mi "kidnapovali" kuce. Odmah je pozvala kevu na interfon koja nam se brzinski naj**ala majke i zapretila da odmah silazi ispred zgrade. Inace, keva joj je bila profi karatista. Mi smo se usraaaali. Otisli smo predaleko i nema nazad. Jos gore, ja i ta Isidora smo na istom spratu. Znaci ako mi dodje karatista na vrata, duplo sam ga ugasio. Prebice me i ona i cale pride. Ali srecom nista nije bilo, mi smo pobegli u susedne ulaze, u susedne zgrade, blejali jedno pola sata u podrumu, pa izasli. I nista nije bilo. Karatista se brzo izduvala. Posle me videla, nije me pipnula. A mi smo nastavili da se sprdamo jos par godina sa ovom lujkom. Posle se unormalila. Ahahahahahahaha
FoX FoX   28.03.2018 u 18:33

Haahahahahh koji ste vi ludaci jbt Svi zajedno
A jel pronašla na kraju tog kera?

Hmmm ja nmg da se setim još nekih mojih dogodovština
Cranium Cranium   28.03.2018 u 19:24

FoX (28.03.2018/16:33)
Haahahahahh koji ste vi ludaci jbt Svi zajedno
A jel pronašla na kraju tog kera?

Hmmm ja nmg da se setim još nekih mojih dogodovština
Jeste ga nasla, vratio se sam. Brate sta ti je, detinjstvo mi je bilo vrhunsko. Sad bih mogao jos 10 dogodovstina da napisem. Videcu jos jednu veceras da podelim. A daaaaj seti se necega. Uglavnom se baziraj na asocijacije na batine, tuce, neke rizicne situacije. Tjst dogodovstine gde si mislio da si ga naj**o. Jer takvih situacija je bilo najvise. Bar meni. Iz svake moje dogodovstine ja sam umalo ili dobio batine.
Cranium Cranium   29.03.2018 u 00:47

Posto sad ide svetsko prvenstvo, ajmo malo dogodovstina vezanih za to. Svetsko prvenstvo 2002, japan i juzna koreja. Ja imam 12 godina, zaaaludjen fudbalom bukvalno. Kupio album sa slicicama, sineeeee pare ne zalim. Ionako nisu moje. Ispunio ja dve trecine albuma, fali jos majku mu. I svaki dan meni cale da pare za uzinu, ja trk u knjizaru pored skole, kupim slicice. Tipicno za decu, ne jedu ono sto bi trebali tim parama, nego kupuju sranja. I brate ja uspem da dobijem slicicu Majkla Ovena, mog idola iz detinjstva. Bogotac, i tu slicicu niiikooo j**eni imao nije. Ja preponosan. Ali diiileeeema. Da li da zalepim nju, ili da se menjam za 50 slicica fazon. Odlucim ja da se menjam, i to izaberem jednog lika koji je bio stariji od mene dve godine. Krenem ja da biram njegove slicice, biiiram ih ja uveliko. Dao mu ceo moj spil, ionako ih ima sve sem Ovena. I biram biram ja, kad lik mi kaze...pa gde ti je Oven??? Nema ga u spilu?? Jaaaa pozeleneo. Sta bre neeeema, kako nema. Istripovao sam da mi je ukrao slicicu. Tjst saznacemo da li mi je ukrao slicicu. Ja ga napao, daj vrati slicicu, sad je bila tu, odjednom je kao neeema. Ukrao si mi je. Lik samo sto mi nije nalupao samare. Jaaaa samo sto ne zaplacem od muke.
Nestala mi slicica jbt, i to ne bilo koja.
Prolazili dani, ja ocajan. Ubedjen da mi je ovaj marnuo. Zamrzeo sam lika bukvalno. Ahahahahahaha. I dodje dan da se pere ves. Cale ima obicaj da provuce ruku kroz sve dzepove pre nego ubaci u masinu. I naaaadje u nekoj mojoj trenerci 5 slicica (onih iz kesice gde sam dobio Ovena) Gornji deo trenerke koji sam ja svukao kad sam stigao kuci i nisam vise oblacio. A bio sam siguran da sam tih 5 spojio sa ostatkom duplikata koje imam.

Jaaaao ljudi, koje radosti. I bio sam resio da je ipak zalepim u album, ionako sam se bio oprostio od nje. A i od onih 50 slicica koje sam mogao da dobijem za nju.
atom atom   30.03.2018 u 18:46

Ko se seća ovoga?

Cranium Cranium   16.06.2018 u 18:20

Stize nova anegdota iz osnovno skolskih dana. Mislim da sam bio negde sesti razred. Vec sam vas brzinski upoznao sa time kakav odnos smo imali sa matematicarkom. Nase glavno zrtveno jagnje. Eeeee ovo ce biti moj matematicarka edition. Prvi dozivljaj se desio negde u sestom osnovne, verujem da jeste sesti, jer u petom je nismo dirali. Vec u sestom smo maaaalo krenuli da se otimamo i da je sprdamo. Eee tako ona nama ispredaje neko gradivo, i obavezno da domaci. A taj domaci je bio fazon 3 zadatka koji mogu da se urade za 3 minuta. Ali mene je i tada boleo ku**c, pa ih nisam radio redovno. Eeeeee za tih 3 minuta ja mogu 3 prelepih minuta da gledam u plafon. Kakvi ku**c domaci. I prva tacka, druga tacka, dodje treci domaci koji nisam uradio, ona me proziva da joj donesem domaci, ja naravno znao sta to znaci. Upisace mi keca u dnevnik. I ja debil kazem kako mi je sveska ostala kuci. Ona kao neeee verujem ti, sta ti mislis da sam ja. Ja uporan, jeste nastavnice, kuci mi je. Mogu da vam donesem. (Nisam planirao taj potez, samo sam blebetao, kupovao sebi vreme) I ona mentolka kaze ajde idi kuci i donesi. Ja u fazonu, eeee do ku***a sad. Krenem ja da letim bukvalno, trcim ko nenormalan. Stignem kuci, uspenjem se na svoj sprat. Trazi svesku iz matematike (nisam je stvarno ni poneo) , siguran da cu da uradim brzinski za par minuta. Sineeee kad sam otvorio. Kaaakve su ovo cifre, kakvi hijeroglifi. Sta je bre ovo jbm ti. Nalupam je neke nebuloze i vracam se nazad, ali lagano. Da ne vidi da sam trcao. Aahaaahahahaa. Ulazim u ucionicu, dajem svesku na pregled. Ahahahaahhahaahahahaha, nije uspelo da samo baci pogled. Provalila je da sam pisao nebuloze. Ali mi nije dala keca jer sam nesto nalupao, mislila je da sam radio domaci ali pogresno. Pa mi je kao objasnjavala nesto, ja kao slusao. Ahahahaahaaha.

Drugi dozivljaj sa njom je u osmom razredu kada je ona provalila njeno "pravo" da nas druka u dnevniku. Imala je posebna sekcija dnevnika gde ona kad upisuje cas, ima sa strane "napomene" gde napise ako je neko pravio sranje itd. Pa to ostaje kao dokument da vide svi koji mogu da nas/me kazne. I mi smo provalili da je dobila opsesiju napomenama. Njena slova su bila sve manja i manja (da bi moglo sve da joj stane) Drukala je bukvalno sve. Ovaj se dere, ovaj peva, ova drnda mobilni itd itd. Meni jednom drugar lupio cusku dok sam pricao sa njom za katedrom, ja krenuo da ga jurim po ucionici. Ova me zapisala kako "trcim po ucionici"
Bas se izlozila bila. I gluposti je zapisivala. I ja dodjem na ideju da vidim sta ce da se desi ako budem miran kao bubica, ne pricam ni sa kim, ne pomeram se, sedim i gledam svoja posla. Aaaaali, moracu da disem. I to vrlo glasno. Ahahahaahaaahahaha. I poceo cas, ja seo u prvu klupu, ne trepcem, ne pomeram se. Samo disem. Krenuo ja da uzdisem, kao da imam astmu. Grabim vazduh. Ahahahaaahaahahaha. Sine, pola vazduha iz ucionice sam ja usisao. Aahahaa, salim se. Elem, i ona me provali i kaze prestani da se zavitlavaaas!!! I video sam da je nesto zapisala. Misija gotova, uzdahnuo sam jos par desetina puta, cisto jer mi je bilo zanimljivo. I zavrsi se cas, ja odmah kod razredne. Upisala me matematicarka, a nista nisam radio. Otvaramo dnevnik kad ono tamo pise. "IVANOVIC DISE NA MOM CASU" Ahahahaahahaahaaa, koliko smo bili zli.
FoX FoX   16.06.2018 u 20:19

Cranium (16.06.2018/16:20)
Stize nova anegdota iz osnovno skolskih dana. Mislim da sam bio negde sesti razred. Vec sam vas brzinski upoznao sa time kakav odnos smo imali
phahahahahaahahh koji si ti kralj jbt a jbt tebi skola pored kuce kad si uspeo da se vrnes sa sveskom na taj isti čas
Maaaa jbt svi ste vi imali neke donekle ok nastavnike/ce itd a jedini ja sve neke nadrndane babe i ludače koje ispituju ceo čas

hahhahah bukvalno se meni isto desilo sa tim disanjem kad sam radio preko raspusta sa jednim ćaletovim drugarom (bosanac )..vodovod...dodavao alate, pomagao itd...
Bila neka frka oko cevi u wc-u(mali neki wc)...on nervozan, mrtva tišina, razmišlja kako da reši problem...a ja iza njega, ćutim i dišem(glasno, mada sam normalno disao) kad je on meni odbrusio "NEMOJ DISATI! MA NE MOGU DA RAZMIŠLJAM U OVAKVIM USLOVIMA." i izašao čovek napolje..ja u čudu
Cranium Cranium   16.06.2018 u 22:37

FoX (16.06.2018/18:19)
phahahahahaahahh koji si ti kralj jbt a jbt tebi skola pored kuce kad si uspeo da se vrnes sa sveskom na taj isti čas
Maaaa jbt svi ste vi i
Pa da, na nekih 100 metara od kuce. Bio sam odsutan nekih 15 minuta. Ma i meni su bile poneke mentolke, ali uglavnom su to bile dobre zenice. Uuuuuu pedagog je bila p**k ipo. Setio sam se par novih dogodovstina. Ali to cu sutra.
Cranium Cranium   19.09.2018 u 11:49

E vakoooo.

Setio sam se jednog dogadjaja, ja mislim da je to naaaajjača klinačka (dečija) nova godina koju sam ja proveo sa društvom. A ujedno i prva nova godina koju sam ja slavio sa društvom u stanu. Ukenjalo nas te godine da se okupimo, narednih par godina je ili bilo nešto glupo, ili nas je bila šaka jada, ili se nismo ni okupljali. Elem, to je bila 1999. godina , dakle slavila se nova 2000. godina. Novi milenijum stigao, možeš misliti. Ali stvarno je sve obuzela neka euforija, valjda jer je novi milenijum. Elem, ja sam tada imao 9 godina. Par dana pre toga (počinje uspomena broj 1) se neke drugarice iz zgrade dogovore da naprave kući proslavu nove godine, i pošto su im roditelji pristali, plan je rastao i rastao. Broj dece se popeo na dvocifren broj. Nemam pojma koliko, ali baš nas je bilo dosta. Fazon desetak sigurno. Mozda i koje dete preko. Ja pitao ćaleta, to je dva sprata ispod mene, ćale u fazonu, ma idi bre, igrajte se slobodno. Tu si mi, ako bude nešto, tu sam. I sad ja potvrdio dolazak, bio sam zapisan u "tefter" ahaahahaa, strogo sluzbeno. Stvarno jbt, sto vole deca da se prave da su ozbiljni organizatori. Ime prezime, potvrdio dolazak....dobio to i to zaduzenje itd. Moje zaduzenje je bilo...naravno...da nabavim muziku.

Uzeo ja lepo papir i olovku, isto uredno "tefterisao" redom ko koje pesme zeli da slusa itd. I secam se kao da je juce bilo. Svi su uglavnom cepali po Britney Spears, Backstreet Boys, Lenny Kravitz, Barbie Girl, Zeljko Joksimovic, Romana itd.

Tipicne pesme koje su tada bile popularne, i jedna devojcica koju sam ja onako...da kazem simpatisao pomalo je narucila pesmu "No Scrubs" od grupe TLC. Ooogroman hit bila tada. I ja uzeo kupio praznu kasetu kod skc-a. Dosao kuci, ubacio u kasetofon. Nasnimavam pesme na kasetu. Znao sam radio stanicu koja je pustala ono sto se trazilo na mom papiru, dodam ja sve. Ali j**eni "No Scrubs" nema pa nema. Znas koliko sam ja saltao radio stanice, trazio trazio, ali jok. Par puta sam naleteo pred kraj...nikako celu da uhvatim. Na kraju uspem da uhvatim neku verziju gde se cuje spiker kako kenja. Znate ono ide pesma pa se utisa...pa spiker kaze slusate taj i taj radio...pa se pojaca pesma. Ali okej posluzila je svrsi.

I tako, to je dogodovstina broj 1 koja me je podsetila na to decije doba. Presnimavao sam pesme sa radija na kasete back in the day. I uvek sam bio u fazonu, cekam odredjenu pesmu 3 sata, naleti kad se najmanje nadam, i dok ja skocim da pritisnem record na kasetofonu, osakatim prvih par sekundi pesme. Iiiih sta sam ti ja kaseta imao ranije. Posle dobio komp, pa presao na CD-ove. Kupovao goooomilu na zelenjaku ili kod cuvenog SKC-a. Jednom sam i ukrao CD.

A sad da nastavim sa pricom o novoj godini 2000.

Zavrsio ja svoj zadatak kako tako. I stigao docek. To je bila jedna moja drugarica iz zgrade koja je zivela dva sprata ispod mene. Imala mladjeg brata (ima ga i dalje) koji je tad imao mozda 3 godine. Naravno, njeni roditelji su bili u stanu sa nekim njihovim prijateljima, ali uglavnom je stan bio preplavljen decom. Ovi stariji nas nadgledaju i snabdevaju grickalicama i sokovima. Tebraaaaa ja mislim da je to bio najjaci docek nove godine koji sam imao kao dete. Znas sta smo sve radili. Bukvalno prevrnuli stan. To je vriska, piska, deca se jure ko luda, igramo se mocnih rendzera (citaj bijemo se) , a roditelji njihovi opusteeeno. Igraju se deca. Pala noc, mi pogasili svetla. Igramo se corave bake (u mraku je jos veci trip kad zmuris) , niiista ne vidis, samo cujes kikotanje. Sta smo jos radili?? Onog njenog burazera malog smo svi izgnjavili za sve pare. Samo sto ga na luster nismo digli. Ma svasta smo radili. Jedino sto nismo sony doneli da opikamo, a i to je bilo u planu ali ova sto smo blejali kod nje nije dala. I bolje verovatno. Jer se ne bi proveli onako dobro da smo imali sony da nas sputava. I blizi se ponoc, mi izasli na terasu (zgurali se svi) Bacamo petarde sa terase. Imam jos uvek slike sa te nove godine, auuuuu tebra. Svi obukli naaaaajlepse stvari koje imamo, zalizani, ulickani. Mislice ljudi, mali amerikanci , burzuji, gospodaka deca. A sutradan u skafanderima, kao nindze na sanke i udri dok ne pomodris od hladnoce. I tako mi blejali do 2-3 dok se nismo razisli, ja dolazim kuci, izblejao malo sa caletom, goooola voda sam bio. Spremio se za krevet, kad ono.....pored kreveta paketic. Ahahahahaahahaha, meni ni na kraj pameti nije bilo da ce cale da mi spremi paketic. I ulazi cale u sobu, to se otvara sutra ujutru. Mrs na spavanje sad....Ja u fazonu, a kaaaako sad da spavam kad mi je pored glave brate. Ali je cale tvrda srca bio (sto je bilo i realno, ja da sam ono otvorio tada ne bih zaspao do 6 ujutru jer bi se zaj**avao i prezderavao) I nekako se ja uspavam brate. Sutra ujutru, ne secam se kad sam ustao, ali ustao sam mnooogo pre caleta. Znaci u cik zore, cekao da se on probudi da mi da dozvolu da krenem sa cerupanjem paketica. Izdrzao sam nekih desetak minuta pa sam resio da ga otvorim bez njega. Koji sam ja antihrist bio ustvari....iako sam se realno plasio caleta, uvek sam nekako uspevao da se ponasam kontra od onoga sto bi mi on rekao. Nije da sam terao kontru, nekako bi me uvek savladalo to da nesto moram da uradim.

E daaaa, uspomena nummero 3.

Vezana za rano ustajanje. Ja sam se kao mali uvek budio kao vampir. U cik zore. 6 , pola sedam, najkasnije 7. Prvo sto bih uradio kada ustanem je operem kljove i umijem se, pa onda trk na terasu da vidim ima li nekog na igralistu. Kad uvidim da nema, odem da se istusiram. Izadjem opet na terasu, i tada vec vidim (tacno sam znao ko gde od drugara zivi i gde su im terase u odnosu na moju) promaljaju se glave sa tudjih terasa, i drugi cekiraju je li cela banda ustala. Tada nismo imali ni mobilni ni ove zaj**ancije od interneta. Znas gde je ko i sta radi preko interfona. Fiksni su nam bili zabranjeni. I tako se skupi dva drugara, zvone na interfon trecem, javi se keva tog treceg. Evo sad ce da sidje, samo da jede.....dodje treci...Pa zvonimo redom. Sineeee, dok se skupimo, prodje dva sata.

Sta je sve moj ulaz video i cuo.

Forum početna