Uspomene iz detinjstva
Forum Zabava Ostalo

FoX FoX   16.02.2018 u 13:54

Cranium (16.02.2018/08:16)
Kupio ja neki sat, onaj deciji na pijaci. Bas je bio ogroman za onakvu deciju rucicu. I drugari u skoli se odusevili, imali i oni slicne sato
Ahahahahah asaaaa
Jao brt sad si me podsetio na moj slučaj u osnovnoj..isto tako sam imao jednog drugara debeljucu..bili smo baš dobri...medjutim ja i moje bubice..
Negde u 5, 6 razredu sam se zezao sa njim, zadirkivao ga(ništa na račun njegove kilaže) onako, bockam ga itd..i jednom ne znam sta mi je bilo, udarim ga nogom u dzep, a u dzepu mu bila ona nokija 3310..i mozda sam ga malo jace udario, ne secam se.. on krenuo da kuka, kasnije izvadio telefon pa telefon nije hteo da se upali pa poceo da place..i sutradan mu dolazi keva u skolu..pocela tamo da mi drzi predavanje i uglavnom, zabranila svom sinu da se druzi sa mnom a mi sedeli u istoj klupi godinama..i par meseci on mene izbegavao, promenio klupu itd...
Uglavnom, ostali smo dobri drugari i druzili se nakon toga i sedeli zajedno u klupi ali nije smeo mami da kaze da se sa mnom druzi

A bio isto tako jedan lik, sitniji od mene koji me je non-stop izazivao..pa smo se peglali doooosta često..
I jednom, peglamo se mi i ja ga uhvatim za trepavice on počeo da kuka..i u tom trenutku prolazi hodnikom direktor i odma nas pozvao kod njega...na kraju lik dobio ukor..ja nisam jer ipak, on je uvek prvi započinjao a i imao je dosije...baš je bio problematičan.

Haaha ima tu još dogodovština...kasnije mi je taj priskočio u pomoć kad sam se peglao sa jednim likom

Eee stvarno sam bio lud od 5-8 razreda...mada i u prvoj srednje je na samom početku izbio incident, mojom krivicom..ali jbg kad ne volim laganje
Zvezdas Zvezdas   16.02.2018 u 14:17

hahhaha bilo je tu i kod mene problemcica, ja sam jednom decku izbio zub zbog telefonske kartice znaci kupio ja karticu,tada su imale te govornice u skoli,i ja odem na odmoru da telefoniram kuci nesto,i sada jedan razred nznm tacno msm da je bio 4,se pustio kuci,ja sam bio 5-6 razred i sada on meni prisao na pola razgovora kao samo da vidim koliko je sati,iscupa mi karticu,i meni to bilo krivo,izadjem za njim a kako je bio veliki odmor, a napolju padala kisa nosio sam kisobran i tu se malo potucemo,nije neka tuca bila al u tom trenutku sam ga kisobranom maltno par puta i rasecem mu usnu sa unutrasnje strane,verovatno je on nekako rasekao ili sam mu zub polomio nznm tacno,proslo pola sata ja na casu srpskog mene dezurni trazi da idem kod psihologa ja otisao,on sedi i ceka mene da ispricam kako je bilo,njemu krv isla sa tih desni i nekako je zaustavio to,i nateraju nas da se izmirimo bio sam dobar sa njim kasnije,poznavali smo se i tako al jbg
Cranium Cranium   16.02.2018 u 17:31

FoX (16.02.2018/12:54)
Ahahahahah asaaaa
Jao brt sad si me podsetio na moj slučaj u osnovnoj..isto tako sam imao jednog drugara debeljucu..bili smo baš dobri...medjutim
Ahahahahahahasa, ladno si mu sj**ao telefon. Pa i trebala je da mu zabrani da se druzi sa tobom. I ja sam imao taj fazon sa jednim drugarom. Ali nismo isli zajedno u skolu. Znali smo se iz kraja. Sta smo bili, 5-6 razred. I tako smo se mi ganjali sa nekim klincima iz susednog bloka. Jurili jednog ceo dan, jer smo se nesto pokacili. Klinacke gluposti. Gola voda smo bili. Sutradan, ja dolazim do njega, kuc-kuc. Otvara njegova baba. Oterala me je u 36 p**ki materini. Lik se razboleo za medalju, samo sto nije dobio upalu pluca. I naravno da su ga ispitivali sta je radio, on je rekao sve. Pa su mu branili da se druzi samnom. Jedno 2 nedelje je on bio bolestan, toliko smo i bili "neprijatelji" Cim je ozdravio, opet smo se zdruzili.
Ko j**e babu.

Ahahahahaha, kako si uspeo da ga uhvatis za j**ene trepavice.
Cranium Cranium   16.02.2018 u 17:35

Zvezdas (16.02.2018/13:17)
hahhaha bilo je tu i kod mene problemcica, ja sam jednom decku izbio zub zbog telefonske kartice znaci kupio ja karticu,tada su imale te govornice
Ahahaahahaha, mlatnuo sam ga kisobranom.
DR_
Dr_Psycho  
 16.02.2018 u 20:01

Auu sta sam ja sve radio..jednom decku sam nabio olovku drvenu u glavu imao sam 7,8god i to u ucionici na casu....imali cas srpskog i ja sam pokusavao da pisem A sedeo sam sa njim i on poceo da me smara da mi uzme olovku i uzme mi je iz ruke i ne da mi..A on je bio inace los djak boleo ga ku**c za sve..debil..I on meni vrati olovku ja ga molio..I kad mi je vratio ja ipak popi*dim i nabijem mu olovku na glavu..najgore od svega sto mu je olovka ostala nabijena na glavi..ja ne znam kako sam to uspeo da uradim..popi*deo sam..hteli da me vode kod psihijatra..dan danas taj decko bezi od mene
FoX FoX   17.02.2018 u 02:45

Hahhhaaa kisobran, olovka u glavu, upala pluca, sj**an telefon-trepavica
Mi smo stvarno za psihijitriju bili a neki i ostali

Psy brate ti si sa 7,8god vec bio lud jbt

Hahhaa a nznm kran, i ja sam se cudio kasnije, ali nekako sam ga uhvatio za trepavice pa mu povukao kapak..stvarno sam imao brz rad ruku
sreca pa je direktor naisao u tom trenutku

Posle par meseci je taj lik sto sam ga uhvatio za trepavice, gurao jednom liku glavu u wc solju..taj lik hteo da me pegla nesto pa me ovaj kao branio i na kraju smo se ipak peglali ali smo odustali brzo, tjst ortaci krenuli da nas razdvajaju

A sve su to bile klinačke tuče, bezazlene..bar u mom slučaju..ovi vaši slučajevi su već ozbiljniji posebno ovaj psajkin slučaj jbt
DR_
Dr_Psycho  
 17.02.2018 u 06:04

FoX (17.02.2018/01:45)
Hahhhaaa kisobran, olovka u glavu, upala pluca, sj**an telefon-trepavica
Mi smo stvarno za psihijitriju bili a neki i ostali

Psy brate ti
Hahahaha! Sta da ti kazem fox strasno..isla mu krv iz glave i onako je izasao iz ucionice sa nabijenom olovkom na glavi..mislis da su se mogli sprdati klinci sa mnom posle toga? Nisu me smeli taci jbt mislili da sam lud.
DR_
Dr_Psycho  
 17.02.2018 u 06:06

Eee da jbt nosio je i zavoj na glavi kazu doktori sreca mogao sam ga bas nabiti i dan danas ne razumeju koja je to sila bila da mu nabijem obicnu drvenu olovku na teme glave
DR_
Dr_Psycho  
 17.02.2018 u 06:07

To je bio ogroman problem..ali iskreno moj otac je maltretirao tad moju majku i potezao noz par puta na nju tako da mi nije bilo strano cak sam i mislio da je to jedino resenje sukoba da nekom nabijem nesto. Imao sam ja jos slucajeva kad sam tukao vise njih odjednom. Jednostavno ja popi*dim obuzme me bes i udaram kao nekrsten.
atom atom   17.02.2018 u 09:29

Bio sam možda peti,šesti razred ne sećam se baš.Uglavnom,poslednji dan škole i mi uzeli da se gađamo blatom i tako rokamo se mi,a ja se sakrio iza nekog drveta,i samo sam od jednom izleteo i bacio sam malo parče zemljinog blata,nisam ni gledao gde.I kako sam ga bacio,blato uleti mom drugu u usta on poče da plače,ja se usro jer je blato bilo malo tvrđe forme.Malo sam mu raskrvario usnu,nije ništa strašno,i on prijavi direktoru da ga je neko spičio blatom,i pita ga direktor ko te je gađao,a neke drukare iz mog odeljenja počnu da viču "Bojan je!Bojan je!" i ja kažem "Nisam ja ni bio tamo" i ovaj drug što sam ga spičio kaže "Nisam ga video".I posle sam ljubio drvo iza kojeg sam se krio

Forum početna