Pesma koja vas podseca na neki dogadjaj :D
Forum Ljubav i Sex Romantika

Cranium   16.01.2014 u 01:06

MC N - Prerano Odrasli Uh, koji period je to bio. Secam se da sam cesto lutao po kraju sa sluskama u usima i volume na maksimum. Sj**an klinac, nista ti ne ide, nisi ni punoletan a tona problema. Ali sad se sa setom secam toga. Eehhh.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   16.01.2014 u 06:22

Tropico Band-Sve moje zore,me podseća na Counter Strike,zato što sam nju stalno slušao dok sam ga igrao
buRek buRek   16.01.2014 u 14:17

Nema više druga mog.
Sećanje na druga.
Cranium Cranium   01.02.2016 u 03:22

Savage Garden - To The Moon And Back.

Jedna partija cugopola sa društvom. Ajooooj majko kako sam bacio peglu. Znam da sam bio sav u mukama i zaledjene face, čekam da mi se sloši opet, a ova pesma je išla. Ahahahahahahah. Bilo možda pre 2 godine.
Cranium Cranium   31.10.2016 u 19:56

Ajooooj, opet mi je muka kad se setim. Blejim na stolici, lavor izmedju nogu na podu. Ahahahahah, ali ne odustajem od alkohola
Cranium Cranium   17.01.2017 u 23:30

E ovako. Ove dve pesme me vraćaju back in the days, u 2003. Mislim ne pesme (slušam ih stalno) koliko spotovi. Vraćaju me u vreme kad sam imao 13 godina i podsetile su me na moje rituale pre polaska u školu raspalu. Tad sam išao u sedmi razred ja mislim, ako dobro računam. Kad bih bio prva smena, ćale bi me probudio u 6 ujutru, pre nego ode na posao. Da se ja debil ne uspavam. Inače, škola mi je počinjala u 8. Tako da sam ja imao sat vremena free. Ostatak od pola čuke ode na spremanje (tuširanje, knjige, oblačenje itd). E onih sat vremena sam ja trošio tako što sam puštao TV, i to ne naše kanale, nego moj omiljeni kanal svih kanala. Nemački muzički kanal VIVA. Mogu slobodno da kažem da je VIVA uticala bar 30% na moj muzički ukus. Elem, na VIVA Plus kanalu (bilo je 2 kanala) je išlo brdo emisija, top listi po žanrovima, top 20, top 50, top 10. Svakakve liste i emisije koje uz to idu. Aaaaaali, jedna od najdominantnijih "emisija" na VIVA Plus kanalu je bila emisija "Get The Clip"

Od čega se sastoji taj deo VIVA-e? To je bio jedan veeeeeeliki lonac. Svaštara. Maltene od trensa do roka. Gomila pesama u ponudi, sa kodovima tjst rednim brojem koji su nemci ukucavali i slali preko sms-a na neki broj. I tako glasali za pesmu koju bi hteli da čuju sledeću. A na ekranu se vidi poredak prve 3 potencijalne sledeće pesme koja će se puštati i live "borba" tih pesama. Dešavalo se da se neka pesma nadje na repertoaru i po fazon 20 puta na dan, jer tako glasaju "gledaoci/slušaoci" Elem, da se vratim na mene i moju rutinu.

Ćale me probudi u cik zore, zapali na posao. Ja na oči ne vidim, još mi svetlo upalio u sobi. Da se ne uspavam slučajno. I kad sam se već rasanio, ja pustim vivu jer znam da svako jutro ide get the clip. (Išao je po 4-5 puta dnevno)

Pustim get the clip i nauživam se.

Dve pesme koje su bile puštane staaaalno, posebno u "zoru ranu" su bile

Linkin Park - From The Inside
Evanescence - My Immortal

Znači tih pesama se živo sećam kao klinac, blejim pred polazak u školu i gledam televiziju.

Da bi imali predstavu kako izgleda "Get The Clip" evo snimljeno iz tog perioda.

Pesma koja ide je LP - Numb (Live) youtu.be/znIazfSdqzE

Sa leve strane se vidi koje 3 pesme su potencijalno sledeće.

Našao sam i Evanescence ali je snimak loš. Ali ubaciću link i za to.
Kad sam gledao, bukvalno se flešbekovao.
youtu.be/PY3VA7QnoOo

Pun je jutjub "Get The Clip" snimaka. Očigledno ima puuuuuno onih kojima je upravo ovo bilo omiljeno na VIVA kanalima. Kao i meni. Ovo a i reklame. VIVA se bavila zaradom preko SMS-a , reklamirala ringtonove, CD-ove , box setove tipa 40 CD-a klasicne muzike, samo za 36,66 eura. Sa sve onim "top shop" glasovima. Ne znam postoji li i dalje "Get The Clip" , nemam više satelitski program, samim tim ni vivu. Ali kao što rekoh, VIVA je doooosta zaslužna za moj muzičk ukus.
FoX FoX   19.01.2017 u 02:44

Cranium (17.01.2017/22:30)
E ovako. Ove dve pesme me vraćaju back in the days, u 2003. Mislim ne pesme (slušam ih stalno) koliko spotovi. Vraćaju me u vreme kad sam
Ja sam od tih muzičkih kanala gotivio 4Fun TV to kad sam imao satelitsku pre 7,8godina
Poljska muzička televizija...puštali su uglavnom evropsku dance muziku...od rumuna pa do britanaca
Cranium Cranium   19.01.2017 u 10:30

FoX (19.01.2017/01:44)
Ja sam od tih muzičkih kanala gotivio 4Fun TV to kad sam imao satelitsku pre 7,8godina
Poljska muzička televizija...puštali su uglavnom evrops
Nisam ja to imao. Tada nisam imao satelitsku. Imao sam i poljske kanale, ali ne muzičke. Poljaci sve j**eno sinhronizuju.
PARTYzan PARTYzan   19.01.2017 u 15:57

Mene svaka podseca na nesto, vecina pesama me podseca ili na klupske zurke ili bleju na gajbi. Adele-Skyfall me podseca na poslednju 007 premijeru na kojoj sam bio sa "Bond devojkom" U pitanju je koleginica sa kojom sam redovno overavao filmove na FEST-u, Cinemaniji ili jednostavno bioskop bez nekog povoda. Iako mi se Spectre svideo vise od Skyfall, ugođaj je manji jer filmove vise ne gledam sa pomenutom, koja je zapalila na (trajno) usavrsavanje u US. I kaze mi da u Washingtonu filmove u bioskopu gleda za 1 $, nakon sto prođe faza premijernog prikazivanja
LEL
Lela  
 01.02.2017 u 17:23

Jesen u meni

Forum početna