Anime
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   04.12.2016 u 04:35

haahaha ja ga kudim jer ima 750+ epizoda.... luuuuuuuuud sam to da gledam
Znas koliko animea od po 12 epizoda mogu da pogledam?
atom atom   04.12.2016 u 10:42

Welicak94 (04.12.2016/03:35)
haahaha ja ga kudim jer ima 750+ epizoda.... luuuuuuuuud sam to da gledam
Znas koliko animea od po 12 epizoda mogu da pogledam?
Dragon ball ima 500 epizoda,a realno od tih 500 jedino valja možda 80 epizoda,ovo ostalo je njesra
atom atom   04.12.2016 u 10:45

FoX (04.12.2016/03:05)
haahahha znao sam da ti se neće svideti ne znam o čemu je tačno serija al eto u većini slučajeva koliko sam ja primetio ti i atom imate različ
Weličko hejtuje sve što se većini dopada,isto kao i tommy Darker than black je malo ozbiljniji anime,nema onog retardiranog japanskog humora pa mu se zato ne sviđa.
Welicak94 Welicak94   04.12.2016 u 13:06

atom, Ne hejtujem ja nista. Anime je prosto glupost i besmislica. A mogu ti napisati bar 10 animea u psiholoskoj i ozbiljnoj varijanti koji su bolji od ovog. A ni prosecna ocena mu nije nesto spektakularna, tako da ne hejtujem nista sto se "mnogima" svidja. To sto se tebi svidja, to je druga stvar.

A sto se tice Zmajeve Kugle, ZK je moj crtani iz detinjstva i nju sam pregledao celu pre tri godine. A sada, da idem i da gledam crtane filmove koji imaju sa 700+ epizoda, ne pada mi na pamet.

Darker than black, je klasicni sci-fi psiholoski anime koji u tom zanru definitivno nije najbolji.
FoX FoX   04.12.2016 u 14:56

phahaha one piece ima 750+ epizoda? znači to sigurno neću odgledati nikada u životu
Welicak94 Welicak94   04.12.2016 u 15:11

Takvi animei su kao Zmajeva Kugla, to se nikada ne zavrsava, to i onaj Naruto kog isto u zivotu nisam pogledao. Evo i ZK izlazi jos uvek, ZK ce uskoro probiti 600 epizoda Turska serija....
atom atom   24.02.2017 u 17:28

Ajin(2016)

Žanr: Horror,Thriler,Fantasy

Produkcija: Netflix

Opis: Aiđini su ljudi koji ne mogu da umru. Pre sedamnaest godina, prvo su počeli da se pojavljuju na bojnom polju u Africi a od tada, više njih je otkriveno u ljudskom društvu. Njihova retkost znači da će, zbog eksperimentalnih svrha, bilo koja vlada velikodušno nagraditi svakog ko ih uhvati. U sadašnjici, tipičan letnji raspust izvesnog dečaka će imati neočekivani preokret.
atom atom   26.02.2017 u 21:27

Kabaneri of the iron fortress(2016)

cdn.cgmagonline.com/wp- ... 7.jpg

Dok svet prolazi kroz industrijsku revoluciju,pojavljuje se čudovište koje se može ubiti samo direktnim ubodom u srce.Čudovište može da ujedom inficira ljude pretvarajući ih u nemrtva bića zvana Kabaneri.
atom atom   26.02.2017 u 21:58

God Eater(Proždrljivac Bogova 2015)

Japan,2071 godina.Post-apokaliptični svet,čovečanstvo je uništeno,a ljudska rasa gotovo istrebljena.Svetom vladaju monstrumi nazvani Aragami.

Dvadeset godina pre početkka priče,naučnici su pronašlli nešto što su nazvali "Proročke ćelije",u želji da ih iskoriste kaoo izvor nove energije napravili; su fatalnu grešku i te ćelije su preuzele svaki oblik života na svetu stvarajći užasne monstruume Aragamie.
atom atom   27.02.2017 u 16:11

Drifters(2016)

Mladi samuraj biva teško ranjen u bici kod Sekigahare,dok krvareći luta po polju gubi svest i budi se u belom hodniku koji sa strane ima mnogo vrata,a na sredini hodnika jedan sto za kojim sedi čovek sa naočarima koji mu govori da je baš njega čekao,i pušta ga da otvori jedna vrata,nakon čega se samuraj nađe u potpuno drugom svetu.

Forum početna