Anime
Forum Zabava Serije

atom atom   21.12.2017 u 17:25

Last Hero 2017-

Žanr: Sci fi,Drama,Akcija

Inujašiki Ićirou nema sreće u životu. Iako ima samo 58 godina svi oko njega pa čak i njegova porodica ga smatraju za patetičnog starca vrednog jedino ignorisanja. Povrh svega toga saznaje da ima tumor i da neće još dugo poživeti. Ićirou shvata da kada ga ne bude više bilo za njim neće niko tugovati osim njegovog psa. Jednog dana vanzemaljski brod pada na zemlju i tom prilikom Ićirou gine, ali sticajem čudnim okolnisti biva rekonstruisan od strane vanzemaljskih bića.

Trailer m.youtube.com/watch?v= ... pbMbU
Welicak94 Welicak94   21.12.2017 u 18:36

atom (21.12.2017/16:25)
Last Hero 2017-

Žanr: Sci fi,Drama,Akcija

Inujašiki Ićirou nema sreće u životu. Iako ima samo 58 godina svi oko njega pa čak i njegova porodica
E taj mi se anime cini da je dobar, poceo je da se prikazuje 13. oktobra.
Japanski naziv je "Inuyashiki". Stavio sam ga u plan, sad cekam da izadje ceo, kao i eng dub (ako bude, a najverovatnije ce biti).
atom atom   21.12.2017 u 18:54

Welicak94 (21.12.2017/17:36)
E taj mi se anime cini da je dobar, poceo je da se prikazuje 13. oktobra.
Japanski naziv je "Inuyashiki". Stavio sam ga u plan, sad cekam da izadje c
Biće dub ako ga otkupe Ameri I ja čekam,ali sam pogledao trailer i zanimljivo mi izgleda
Welicak94 Welicak94   21.12.2017 u 19:03

Ajde kada je Atom aktivirao malo temu, da dodam i ja nešto. Baš skoro sam pogledao jedan poprilično "underrated" anime i baš sam se oduševio njime. Razmišljao sam da napravim temu, ali eto, nisam hteo da smaram sa animeima, znajući da ovde nema nikog ko ih gleda

Priložena slika:

Naziv: "Seirei no Moribito" (Moribito - Guardian of the Spirit);
Zanr: Akcija, avantura, istorijski, fantazija;
Kratak opis: Balsa, kopljanik i lutajuća ratnica, na jednom od svojih putovanja stiže u Jogo kraljevstvo. Posle neuspelog pokušaja ubistva sina imperatora, princa Ćaguma, carica poverava Balsi na čuvanje svog veoma neobičnog sina, odnosno Ćaguma. Naime, on je ključ jednog mističnog fenomena koji se dešava svakih sto godina. On je Čuvar svetog duha.
Moja ocena: 10/10 , stvarno je prijatno za gledanje, priča, likovi, muzika i akcione scene su odlične, a anime malo ko da je pogledao.

E sad, ima jedna zanimljiva stvar koju bih pomenuo.
Dok sam gledao, jako mi se svideo jedan OST, tj. pozadinska muzika... i prosto mi je bila jaaako poznata, ali nikako nisam mogao da dokučim gde sam je čuo. Nakon jednog dana traganja, uspeo sam u potrazi i zaključio sam, zatim i uporedio, da je OST iz ovog animea vrlo sličan pesmi od Željka Joksimovića za Evroviziju 2012 - Nije ljubav stvar.

Pa evo i linkovi, ko hoće da uporedi, neka posluša prvih 35 sekundi oba klipa.
OST iz Seirei no Moribito:

Željko Joksimović - Nije Ljubav Stvar

I još nešto, preporučujem Eng Dub ;)
Ostaviću u prilozima zip fajl sa torrentom za preuzimanje.
Seirei no Moribito (2007) [Dual Audio] [mHD] [BDRip] [HD 720p] (2.74Gb)

Priloženi fajl : 1513879461.zip (0.01 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
atom atom   21.12.2017 u 19:07

@Welicak94 Jesi gledao Final Fantasy?
Welicak94 Welicak94   21.12.2017 u 19:08

atom, ne Valja? Ti gledao?
atom atom   21.12.2017 u 19:10

Jesam.Meni je vrh.Preporučujem ti
Welicak94 Welicak94   21.12.2017 u 19:14

atom, Kad smo kod preporuke, gledao sam onaj "Ajin" kog si bio pomenuo jos odavno... dobar anime, svideo mi se
Jel vodis MAL listu?
atom atom   21.12.2017 u 19:17

Welicak94 (21.12.2017/18:14)
atom, Kad smo kod preporuke, gledao sam onaj "Ajin" kog si bio pomenuo jos odavno... dobar anime, svideo mi se
Jel vodis MAL listu?
Meni se nije dopala animacija ali dobar je anime ustvari,ina dobru radnju.

Nemam ja nalog na MAL.
atom atom   14.01.2018 u 14:29

Kako bolestan anime,ali sviđa mi se m.youtube.com/watch?v= ... 7v4II

Forum početna