Nuklearno oruzje i testovi!!!
Forum Politika Svet

psy   08.04.2013 u 23:01

mislis da je moguce ? jel vidis brt ove kataklizme, po meni nebi dugo trajalo kada bi doslo do nukelearne katastrofe..
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   08.04.2013 u 23:49

Ja smatram da je to posledica industrijalizacije. Idi na google earth, pa na npr. Elektranu Nikola Tesla. Vidi na sta lichi odzak. Decenijama se trujemo, a nuklearke bi samo radikalizovala stanje...mada da, imaju i nuklearke veze sa tim.
KinG KinG   09.04.2013 u 08:44

Gde je ta elektrana napisi mi da pogledam . Imas kordinate
Cranium Cranium   09.04.2013 u 09:20

Idi na bilo koju termo elektranu. Idi na TEK , to ti je kod Lazarevca selo jedno. Nemam kordinate, razgledao davnih dana. Dimcina se iz satelita vidi.
KinG KinG   09.04.2013 u 17:21

pa skini google maps za fon pa gledaj
Cranium Cranium   11.08.2013 u 13:31

E da osvezimo temu.

1. Mnogi vojni strucnjaci tvrde, a i moj kucni prijatelj se slaze ( kompetentan je, ne pitajte kako ) da je 1. Avgusta 2013 godine na vojni magacin u Homsu, u Siriji bacena takticka mini nuklearna bomba. (DA NE POMINJEM DA JE ZABRANJENA ZENEVSKOM KONVENCIJOM KAO I KASETNE BOMBE KOJE SU NEMILICE BACANE NA SRBIJU)
Elem, danas citam Kurir i gledam...ma lupetaju novinari. Ne vidi se nista. Lici na pecurku, ali kozna koji kadar su uhvatili. Pokazem caletu, i on je sumnjicav. Odem ja na youtube da vidim snimak, nadjem i sokiram se jbt. Prva eksplozija jasno pokazuje pecurku koja se pentra na stotine metara uvis. Cuju se serije eksplozija nakon toga. (naravno eksplodira municija) i sa desne pecurke strane imamo oblak dima od regularnih eksplozija. Sta rade ti Amerikanci? Kuda nas vodi ovaj svet. Evo i vama pa pogledajte. m.youtube.com/watch?v=j ... oogle

Forum početna