Ivan Ivanovic Juice
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   25.06.2013 u 03:23

Moj prezimenjak. Legenda Beogradskog underground repa i celog Srpskog uopste. Poceo sa repom u 13 godini. Video ulicu koju mnogi mogu da sanjaju samo. Otac se odselio kada je Juice imao 6 godina. Gurao sam kroz ceo zivot. Kao klinac pocinje da se druzi sa lokalnim klincima slicnih afiniteta. Sastajali se kod SKC-a , razmenjivali kasete kao i svi mi (CD-ova nije bilo) Lokalne klince su cinili danas poznati reperi Demian, Ikac, Bata Barata (ex Shorty) , Ajs Nigrutin, Timbe, Skabo i jos par ljudi koji ne repuju vise. Sve same legende Srpskog repa. Iz druzenja su nastale grupe kao npr. grupa Crni Protokol u kojoj su bili mnogi momci sa autokomande ali je ipak grupa postala prepoznatljiva tek po raspadu, zbog Demijana koji je postao megapopularan 6 godina kasnije. Juice je bio clan grupe Full Moon zajedno sa Shortyjem i Techom. Techa je ubrzo napustio grupu pa ostaju samo Juice i Shorty. Izdaju i kasetu "Iznad Proseka" koja postaje underground klasik u Jugoslaviji koja je tek pocela da ulazi u smenu generacija. Juice je u vreme izdavanja kasete imao nekih 17 godina. Nije ni stasao kao MC a vec je imao fanove. Pocela je frka u drzavi, teroristicki napadi na Kosmetu, drzava jos na kolenima zbog sankcija, ubrzo se stanje na Kosmetu komplikuje, pocinje bombardovanje. Dolazi do snimanja pesme zvane "MAKSIMUM" a potpisane su grupe "Full Moon, Crni Protokol, Guerilla. Njima se pridruzio i mladi klinac Ivan Jovic zvani Ikac. Pesma je postala veliki hit tih dana. Ovo je i poslednja pesma, grupe Full Moon i Crni Protokol su se raspale ubrzo nakon toga. Hip-Hop u Jugoslaviji je stasao. Doslo je vreme da klinci sa coskova snime i ozbiljne materijale. Demian i Ikac formiraju grupu V.I.P kojoj se kasnije prikljucuje i Juice. Potpisuju za Bassivity Music, izdavacku kucu koja ce tek protresti Srbiju. Pocinju sa snimanjem pesama za debi album zvani "Ekipa Stigla" Medjutim, dolazi do sukoba izmedju Juice-a i Demiana zbog Juicove neozbiljnosti i neodgovornosti. Juice je istupio iz grupe i njih dvojica do prosle godine nisu pricali. Elem...Juice se baca na snimanje svog prvog albuma. Snimao ga je pune 3 godine. Sto je i logicno, publika je navikla na kvalitet kroz njegove stare radove. Medjutim, on je u svoj album doneo do tada nevidjenu energiju i harizmu. Album je izdao tadasnji BK Sound i zvao se "HipHopium vol. 1"
Najveci hit sa albuma je sada vec cuvena "Kes Kolica" , a spot je poznat po tome sto u njemu statira 90% vrednih ljudi Srpske rep scene. Sem V.I.P i Bassivity ekipe. Album je postao veoma popularan medju omladinom, ne samo medju rep ekipama. Juice postaje zvezda repa...a komicno je to da se upravo na suprotnoj strani uzdigao Bassivity sa svojim pulenima... V.I.P , Struka, Shorty , Marchelo itd. Svi oni klinci koji su nekada blejali zajedno sada se bore za mesto pod suncem. Iako je samo Juice izabrao svoj put dalje od Bassivity kuce, kasnije ce doci do razmirica i izmedju ostalih repera pa ce svi napustiti Bassivity do 2004 godine. (Marchelo, Struka, Shorty) Nastavice se.
Cika Niki Cika Niki   25.06.2013 u 04:02

Naj bre srpski reper,ja sam ga video u zniku,igrali fudbal ja i on.
Cranium Cranium   25.06.2013 u 17:36

Onda se desilo ono sto se desilo. Rep u Srbiji je pukao. Ne samo rep, Srbija je pocela da pada...opet. Ljudi su povlacili novac iz zemlje. Bassivity se ugasio, tjst Oneya (Vanja) , vlasnik Bassivity-ja je prebacio trziste u Ameriku. Sa druge strane, ugasena je BK televizija, Braca Karic su najurena iz Srbije. Logicno, ugasen je i BK sound. Mnoge legende su ostale bez ugovora. Juice se snasao jer je imao neke kontakte i potpisao je za City Records. Ostali su otisli u novootvorenu rep kucu Platinam Records, neki su otvarali svoje kao npr Struka, neki su potpisali za Multimedia Records kao Marchelo, a neki su ostali verni Bassivity-ju kao V.I.P npr. Nego....Juice 2006 objavljuje drugi album pod nazivom "Brate Minli" i pokazuje da je promenio stil. Od underground repa je presao na Diesel rep. Lanci , kola , pare itd. Deo publike nije bio odusevljen. Agresivnije je pristupio repu i trudio se da isprati taj dizel trip. Mada se i tu moglo naci super pesama starog Juice -a tipa uvertira lektira,na ulici, jel si besan itd. Najveci hit je medjutim bila pesma "Pridji mi polako" sa folk pevacicom Minom Kostic koja je inace Juice-ova polusestra. Tada se probio i u taj deo publike i postao je popularan medju svim "omladincima" Svi su znali ko je Juice. Drugi reperi (ovi bez angazmana) su poceli da ogovaraju kako se prodao, kako snima sa narodnjacima itd. Juice na to odgovara cuvenim govorom u SKC-u gde pred svoj nastup proziva nekadasnje prijatelje iz Bassivity-ja Struku, Marchela, Demiana , BS , Ali i Bad Copy. Izostavio je samo Skaba i Ikca sa kojima je bio dobar. Ubrzo nakon toga snima 2 diss pesme. (prozivke) koje naziva redaljka 1 i redaljka 2. Svi znamo sta je redaljka. Mnogi su se nasli uvredjeni. Tih dana je vladao pravi haos na sceni. Najvise prozivki je bilo izbaceno. Svako je svakoga pljuvao i to je bio najnizi period za Srpski rep. Nastavice se.
Cranium Cranium   26.06.2013 u 01:46

Posvadjani Juice je resio da se pomiri sa Bad Copy-jem ali je zapoceo novi rat. Ovoga puta sa Krusevackim reperom Ajzeom i Uzicaninom zvanim No.6. Rat sa Ajzeom je utihnuo posle intervencije Nasty Naza, repera iz Nisha koji je dobar sa obojicom. A problem sa Sixom je resen uz intervenciju Denira. 2008 godine izbacuje treci album koji se zove "HipHopium 2" , kao aluzija na prvi album. Album je produkcijski na vrhunskom nivou, ali Juice je izgubio onaj stari stil repovanja. Album je u Gangsta fazonu. Najveci hit sa albuma je pesma "Beli Grom" o Juicovim kolima. Takodje i pesma "Sam" u kojoj Juice govori o drugim reperima. Album mu je doneo dosta pohvala, ali i kritike iako je bio dobar. Izgleda da slusaoci nisu uspeli da progutaju to da stari Juice vise ne postoji. Medjutim, Juice u medjuvremenu snima pesme koje steka za kasnije, tu su i gostovanja za druge repere. Tu se stari Juice vratio. Steta sto se te pesme ne izbacuju na net. Nastavice se.
MCR99 MCR99   26.06.2013 u 04:36

blackfoxwap.tk/forum/1 ... apper OVA TEMA VEC POSTOJI !!!
Cranium Cranium   26.06.2013 u 13:10

MCR99 (26.06.2013/02:36)
blackfoxwap.tk/forum/1 ... apper OVA TEMA VEC POSTOJI !!!
To tema???? Ne zasmejavaj me.
Profa Profa   24.04.2015 u 11:47

sDju je car
Exile Exile   24.04.2015 u 17:25

Ima dobre noge

Forum početna