Call of Duty MW3
Forum Tehnologija PC Igre

SRB
Srbenda  
12.03.2017 u 18:42

Daj server IP i rade li te instalacije na windowsu XP? Imam mw1 i mw2 trenutno. Pojedine "repack" instalacije traze windows 7.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Welicak94 Welicak94   12.03.2017 u 19:12

Srbenda (12.03.2017/17:42)
Daj server IP i rade li te instalacije na windowsu XP? Imam mw1 i mw2 trenutno. Pojedine "repack" instalacije traze windows 7.
Ne znam da li rade, probaj Ja imam Windows 7, i nisam se informisao za druge OS, ali pretpostavljam da rade, ipak je MW3 iz 2011. ... nije to nova igrica

A IP ne znam, jer se u MW3 ne ubacuju rucno serveri, vec se skine klijent, i sami serveri se pojavljuju (imas link u opisu klipa i za najnoviji klijent), i svako ima iste servere
Ima ~150 servera i svima je isto. Ovaj se zove TDM DLC TotalKillaz, ovo je jedna od DLC mapa.
Welicak94 Welicak94   04.08.2017 u 02:22

2. avgusta je izasao novi, i ovoga puta "Farewell" client za MW3 koji je obavezan da se pecuje, u suprotnom igrica nece raditi

Verzija je: 2.8.0.2;
Link: mega.nz/#!UCJFXIpC!ogP ... gXgZY

Nakon pecovanja, pokrenite "TeknoMW3_Client_Launcher.exe", ako nece ni da vam pokrene klijent, uradite sledece.
U folderu igrice fajl "TeknowMW3C.dll" preimenujte u "steam_api.dll" (a stari "steam_api.dll" preimenujte u sta god zelite).
Zatim pokrenite "iw5mp.exe" fajl. To je resenje ako klijent ne radi.

Eto, mozda ovo nekom pomogne, ako neko pozeli da instalira igricu.
A link za skidanje igrice:
drive.google.com/file/ ... aring

Forum početna