Seranovi
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Edy   20.02.2016 u 10:52

koji? Batman vs Superman? Ti to planiraš gledati Ja gledao trailer, i već se razočarao. Mada, ne treba prema traileru odlučiti, posebno kad su u pitanju ovi superhero filmovi.

Ja baš neki dan gledam koji će filmovi u sci-fi žanru da izađu tokom sljedećih godina. I sve živo superhero filmovi

Drži se komedije
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   20.02.2016 u 11:51

@Edy (20.02.2016/09:52)
koji? Batman vs Superman? Ti to planiraš gledati Ja gledao trailer, i već se razočarao. Mada, ne treba prema traileru odlučiti, posebno kad su u pitanju ovi superhero filmovi.

Ja baš neki dan
Da. Ne znam, meni je ono prenad**ano. Jedva čekam da puste u bioskopima. Još 3D. Pffffff. :-). Moram i Deadpool-a da gledam.
Cranium Cranium   29.07.2016 u 12:08

Pričali sinoć o tradicionalnom ponašanju Srba kada idu na odmor ili neki duži put, pa sam se setio jedne scene iz Seranova. Koliko su nam slični ovi Španci.

Krenuli Dijego i Santi. (Santi bratina ) u Hjuston da špijuniraju Lusiju jer su po kozna koji put utripovali da se Lusija kurva. Uglavnom, nebitno skroz.

Santi kralj se plaši aviona, letova i svega što ima veze sa visinom. Naručivao gomilu dzin tonika od stjuardese da se opusti. Prtljag je uredno stavio iznad glave, ono vremenom počelo da curi. Poprskalo nekog Amera. Došlo osoblje, otvara kofer, kad unutra cela menza. Kobasice, šunke, pršute, sir. Poneo kao da se sprema armagedon. I nekako slete oni u Hjuston, ova avio kompanija skrenula pažnju Američkoj policiji da pazi na ovu dvojicu sumnjivih Španaca. Policija ih hapsi i odvodi u jednu sobu. Pretres kofera, šunke i kobasice oduzete. Lični pretres, kod Santija (naravno da je kod njega) nadjena kesica sa belim praškom. Ovo dvoje se dernjaju kako je to soda bikarbona, ali naravno engleski znaju kao ja Arapski. Zatvaraju ih u tu neku sobu, ovo dvoje ogorčeni već na Ameriku i njihovu slobodu. Santi se dere u sigurnosne kamere, IZEM VAM VAŠU LAŽNU DEMOKRATIJU. KAKVA ZEMLJA SLOBODE.

Počinju da tripuju da će da ih osude i teraju u zatvor. Prvi put izašli iz Španije i odmah se upropastili. Kada u sobu ulazi jedan poveći čovek sa rukavicama i crnac prevodilac. Kaže im crnac, BRAĆOOOO BUDITE HRABRI, A SAD SE SVUCITE, RUTINSKA KONTROLA. Ovo dvoje su odmah skapirali šta će da im rade. Da im traže drogu u dupetu. Sledeća scena, ova dvojica navlače pantalone i šapuću jedan drugom. O ovome ni reči u Španiji.
Cranium Cranium   20.01.2019 u 17:23

Ahahahahaha, kako sam se nasmejao lepo na ovu poslednju dogodovstinu. Braca ludaci. Da ne traje epizoda preko sat vremena, uzeo bih lagano da gledam. Ovako mi malo glupo.
Cranium Cranium   26.12.2020 u 16:51

Pre 5 godina sam ja pisao kako sam gledao neku epizodu, a pre 4 sam se prisecao nekih scena. Auuuuu, dosta je proslooooo. Prelistacu temu, mozda se nalozim.

Forum početna