Seranovi
Forum Zabava Serije

Prikaži rezultat ankete
Serz Serz   15.10.2013 u 21:06

Legendarna serije...šta reći...scenarista je genije. Svaki lik u seriji je dobar na svoj način.
Cranium Cranium   15.10.2013 u 21:22

Srki (15.10.2013/19:06)
Legendarna serije...šta reći...scenarista je genije. Svaki lik u seriji je dobar na svoj način.
Tooooo mi kazi brate. Ja ne znam na cemu su odrastale ove nove generacije. Sve neke americke serije, sitkomi.
Niko nije gledao Seranove, a bruka kako je serija dobra. Ja pola familije prepoznao u njima.
Serz Serz   16.10.2013 u 18:32

cranium (14.10.2013/21:50)
Auuu ovi Sindjelici nisu ni za ku**c. Sve su prekopirali. Svaku repliku, svaku scenu. A ukebali su kvalitet kao da je snimano u Holivudu. Sranje. Kuca im je kao da zive u vili a ne u hudu.
A dobro, možda nije loša serija, tek je prva epizoda...
Hm, znam da su to uglavnom prekopirane epizode, ali nisu dijalozi...možda budu luđi od originala, ko zna...ali ipak, teško jel' da.
Cranium Cranium   17.10.2013 u 11:48

Srki (16.10.2013/16:32)
A dobro, možda nije loša serija, tek je prva epizoda...
Hm, znam da su to uglavnom prekopirane epizode, ali nisu dijalozi...možda budu luđi od originala, ko zna...ali ipak, teško jel' da.
Ama jesu. Nije bas 100% ali pola pola dijaloga je kopirano.
Cranium Cranium   21.11.2013 u 01:52

I dalje tvrdim. MOOOGAMBOOOOO. ahahaha. To je iz jedne epizode. Eva i Raul su poceli da rade kao plesaci na otvaranju kultne diskoteke Mogambo koja je bila popularna kada su matorci bili mladi. Trebala im je kinta. I nemam pojma kako, ovi matorci (Dijego, Santi i Fiti) su otisli u Mogambo bas to vece. Markos javlja ortaku Cukiju da ih ne pusta ni pod razno, jer ako vide ovo dvoje kako igraju polugoli naj**ali su svi. I seti se Cuki da ubaci eksere u pice Dijegu. Nadrogirao se matori kao zmaj. ahahahaha.
Cranium Cranium   22.07.2015 u 02:12

Sasvim slučajno naletim na tjubu na Seranove, jednu epizodu. I ostadoh da je pogledam celu. Inače epizoda traje kao jedan omanji film. Oko 80 minuta.

Epizoda je bila kada je Santi trebao da se ženi, a nema kuma. I poturi se Fiti da bude kum. Odjednom kreću takve malerčine da se dešavaju. Te je venčanica za mladu otišla u ku**c, te limuzina ne može da se iznajmi. Ova dvojica teoretičara zavere krenuli u istragu. Neeeko od zvanica je maler. Na kraju se ispostavi da je maler Fiti tjst kum. Kad je još dodao i gubljenje burmi i gaženje popa kolima u svoj notes za malere. Aaaaaa nedostaje mi ova serija.
Cranium Cranium   19.02.2016 u 22:46

Pošto sam završio sa prijateljima, mislim da ću uzeti da gledam Seranove. Nikada ne dosade. Jedva čekam da se podsetim Fitijevih odvala. Ahahahahahahaha. Setio sam se kad je njegov sin slučajno dao 7 golova za lokalni klub. I došao skaut real madrida da potpišu ugovor sa klincem. A naravno, ko bi sinu bio bolji menadzer nego rodjeni otac. Naravno da je krenuo da glumata kako ga zovu iz intera i da je dan pre toga odbio barsu. Krenuo da pretvara ispod stola cifre na digitronu. I rekao citiram: OKEJ, OVA CIFRA JE SASVIM OKEJ KOLIKO DA SE ZINE. ALI SA MALO BOLJOM PONUDOM RAZMISLIĆEMO. Skaut je naravno prekinuo pregovore i otišao. Raul (klinac) krenuo da kuka, ode čovek. A Fiti u fazonu, budi miran. Ovo je sve fora. Skaut tvrdi pazar, sad će da se vrati. Kako da ne. I evo, krenuo ni iz čega da opisujem epizodu. :-). Znači ovo gledam od večeras. j**eš Smolvil. :-)
DR_
Dr_Psycho  
 20.02.2016 u 01:25

@Cranium (19.02.2016/21:46)
Pošto sam završio sa prijateljima, mislim da ću uzeti da gledam Seranove. Nikada ne dosade. Jedva čekam da se podsetim Fitijevih odvala. Ahahahahahahaha. Setio sam se kad je njeg
j**es smolvil. Sta ce ovo biti seranovi su extra
Cranium Cranium   20.02.2016 u 02:50

Ma planirao sam da odgledam Smolvil posle prijatelja, jer izlazi film o Supermenu uskoro pa da budem naložen na celu franšizu i to sve. Ali ipak biram komediju. ;-).
Edy Edy   20.02.2016 u 10:52

@Cranium (20.02.2016/01:50)
Ma planirao sam da odgledam Smolvil posle prijatelja, jer izlazi film o Supermenu uskoro pa da budem naložen na celu franšizu i to sve. Ali ipak biram komediju. ;-).
koji? Batman vs Superman? Ti to planiraš gledati Ja gledao trailer, i već se razočarao. Mada, ne treba prema traileru odlučiti, posebno kad su u pitanju ovi superhero filmovi.

Ja baš neki dan gledam koji će filmovi u sci-fi žanru da izađu tokom sljedećih godina. I sve živo superhero filmovi

Drži se komedije

Forum početna