izbori 2013/14
Forum Politika Srbija

Prikaži rezultat ankete
Zvezdas Zvezdas   28.07.2013 u 00:20

sve izvesnije je da ce urs napustiti vladu i doci do vandrendnih izbora u septembru. Ako bi se odrzali za koga bi glasali?
Cranium Cranium   28.07.2013 u 00:27

Ja zna se. Mada bi dobro razmislio ako nam kampanja bude kao prosli put.
DAV
Davor  
 28.07.2013 u 00:28

manite se ljudi izbora
Zvezdas Zvezdas   28.07.2013 u 00:36

cranium (27.07.2013/22:27)
Ja zna se. Mada bi dobro razmislio ako nam kampanja bude kao prosli put.
Da kampanja je bila prosli put losa...Ja bih glasao za najbolju SRPSU RADIKALNU STRANKU.
ROK
roky  
 28.07.2013 u 02:32

Necu da se mesam ni da branim nikoga al narodu je dosta izbora nego im treba dati leba da jedu.
FoX FoX   28.07.2013 u 03:29

au brate kada će se ovaj narod opametiti....kakvi bre izbori...pa malo pre su bili izbori shvatite da ko god da dodje na vlast,bolje nam biti nece ali će njima biti MNOGO bolje(a onda on kaze:" ali ovi moji nisu takvi,oni su patriote,hoce da pomognu narodu,vole da pomazu,nisu isti kao ove izdajice" pričaj mi priče;))...samo nas guraju u sve veći ponor,briga njih za nas...shvatite to već jednom...
Zvezdas Zvezdas   28.07.2013 u 11:30

Hahahaha fox_a ja obradjujem za radikale ali mi slabo ide fox RADIKALNO BOLJE BICE. slobodno iznesite stav vas
Cranium Cranium   30.07.2013 u 16:39

BlackFoX (28.07.2013/01:29)
au brate kada će se ovaj narod opametiti....kakvi bre izbori...pa malo pre su bili izbori shvatite da ko god da dodje na vlast,bolje nam biti nece ali će njima biti MNOGO bolje(a onda on kaze:" al
Nama treba monarhija matori. Jedan castan i posten covek, koji i kad krade to se ne oseti. Ovako imamo hiljade skorojevica koji imaju milione na grbaci naroda. Demokratija nikom nista dobro nije donela. Srbija prebogata zemlja, a gladujemo. A da se ogradim. Karadjordjevici nikako. Nama trebaju Srbi, a ne priucenjaci. Garantujem da ja znam vise o Karadjordjevicima nego oni Aleksandrovi sinovi. Treba istraziti ima li potomaka Nemanjica (po zenskoj liniji, posto ih po muskoj nema sa smrcu Urosa nejakog). Ili Hrebeljanovica tjst Lazarevica. Ima sigurno u arhivama. Stvaranje neke nove dinastije dolazi u obzir, ali da taj neko ne bude nametnut spolja. Mora da bude neko sa fakultetom politickih nauka, doktor , magistar itd, patriota itd.
Prvi na pamet mi pada Seselj koji vec ima titulu vojvode, medjutim ne mislim da bi on bio podesan za to jer je covek koji veruje samo u sebe i samo na sebe se oslanja. Autokratija u najavi znaci. Tako da, natrazili bi se mi kandidata.
Cranium Cranium   30.07.2013 u 16:46

BlackFoX (28.07.2013/01:29)
au brate kada će se ovaj narod opametiti....kakvi bre izbori...pa malo pre su bili izbori shvatite da ko god da dodje na vlast,bolje nam biti nece ali će njima biti MNOGO bolje(a onda on kaze:" al
Stranke se razlikuju, sistem je isti. Ako kapiras sta hocu da kazem. Sustina svih stranaka su najkrupnija pitanja. Kosmet, vojni savezi, spoljna politika. Tu ima razlike u programima. Ovo sto se tice nasih malih zivota je uokvireno kapitalizmom i NEMA TE STRANKE KOJA MOZE DA PROMENI STANJE. Sistem je truo, dakle menjaj sistem. Prosto je.
Zvezdas Zvezdas   30.07.2013 u 19:22

mladjan dinkic i urs napustili vladu ocekuje se odluka aleksandra vucica...ako sns ne prihvati dogovor raspisace se izbori.

Forum početna