izbori 2013/14
Forum Politika Srbija

Prikaži rezultat ankete
FoX FoX   18.03.2014 u 00:51

Pa u tome je fazon bas gledam kolege na poslu...kao zombiji...pitam ih za koga su glasali..i odgovor kao iz topa..ZA VUČIĆA...to je samo lazna nada...a to ce svi videti za 2,3 godine...mogli ste i za ovih godinu dana da vidite ali brzo naš narod zaboravlja...klasicno ispiranje mozga...pa mesec dana i na netu i na tv-u i u novinama,pricaju kako ce Vucic pobediti itd...jednostavno su ljudima isprali mozak...a + to sto sloboda medija uopste ne postoji...sve kontrolisu toma i vucic...pa jedan obican dnevnik ne moze da prodje a da se ne ubaci debela usna-Vučić i njegov drugar Dačić ma kako god...ja nisam ni za vucica,tadica,djilasa i ekipu...mada smo ziveli mnogo bolje dok je tadic bio...bar ja...od kad je vucko dosao sve je poskupelo itd..i da dodam...vucko se pokazao u prosloj kampanji youtube.com/watch? ... J1fKE u ovo samo nas pametan narod moze da poveruje lazima su dosli na vlast...bla bla bla...nikad nama bolje biti nece;) kosovo izgubljeno,zapeli za raspalu eu,poskupljenja itd...tek nas ceka pakao...zivi bili pa videli
Roky Roky   18.03.2014 u 01:08

FoX (17.03.2014/23:51)
Pa u tome je fazon bas gledam kolege na poslu...kao zombiji...pitam ih za koga su glasali..i odgovor kao iz topa..ZA VUČIĆA...to je samo lazna nada...a to ce svi videti za 2,3 godine...mogli ste i z
sve sto si rekao od reci do reci si upravu jedino si zaboravio reci da je narod ovoga puta toliko bio zbunjen da je u totalnom ludilu i jos i dalje.
FoX FoX   18.03.2014 u 18:46

Vukdelija (18.03.2014/00:08)
sve sto si rekao od reci do reci si upravu jedino si zaboravio reci da je narod ovoga puta toliko bio zbunjen da je u totalnom ludilu i jos i dalje.
Zbunjen?Postoji druga rec za to Mislim,ja nemam prava nista da komentarisem jer nisam glasao...ali hocu samo da kazem da je narod lakoveran i veruje u svakakva obecanja ,nisu svesni svoje nesvesti..ljudi su zaboravili da se taj vucic do juce zestoko protivio eu ,da je napadao proslu vlast zbog kosova kad god je imao priliku..a sad radi isto sto i prosla vlast...imamo jadnog predsednika koji je strajkovao gladju da bi ostvario svoje sebicne ciljeve,covek koji ne zna sta znaci humor(ozbiljan ko da su mu pobili celu familiju),mraci svojom pojavom ...bio mi smesan Toma...pitali ga pre neki dan da li je zadovoljan pobedom sns-a...a on ko pokvarena ploca..opet spominje kako je prosla vlast napravila dosta sranja i sad je tesko to ispraviti,malo se podsmevao ds-u i ostalima na rezultatima...mislim covek ne zna nista pametno da kaze,samo ponavlja kao papagaj...nigde ga nema,covek uziva,prima debele pare ,cuti i uziva...takvi su najgori...hapsenje sarica je jos jedan dokaz kakvu vlast imamo...ko zna kad su oni njega locirali itd...sad ce da se prica o saricu nedeljama i izbori ce da se zaborave,ljudi ce zaboraviti data obecanja i onda stara prica....videcete i sami..
Zvezdas Zvezdas   18.03.2014 u 19:17

FoX (18.03.2014/17:46)
Zbunjen?Postoji druga rec za to Mislim,ja nemam prava nista da komentarisem jer nisam glasao...ali hocu samo da kazem da je narod lakoveran i veruje u svakakva obecanja ,nisu svesni svoje nesvesti
A zasto nisi glasao? omladina umesto da izdadje na izbore ceka penzionere i cekaju promene. imali ste opciju za i protiv eu.
Welicak94 Welicak94   18.03.2014 u 20:48

j**es ti drzavu u kojoj penzioneri glasaju... i u kojoj se buducnost zasniva na penzionerima...
Cranium Cranium   18.03.2014 u 20:52

Ja i dalje cekam da ljudi pocnu da umiru od gladi pa da krenu da rade ono sto treba. Da najure pedercine iz Srbije. Gde ste bili svih ovih godina? Mladi da se bore, matori da ih guraju nazad na dno. Setice se svi 2008 i savrsene prilike da se naj**emo majke svima, ali dzaba kad su matori ostali u kucama uz komentare gledaj decu olose. Ajde sada? Nema nemira ni da hoce. Sve je otislo u ku**c. Na mladjima svet ostaje kazu, a ovi sto su lepo ziveli u vreme Tita nam ostavljaju sve gori i gori svet, plus nam ne daju da se umesamo. Uzas. Mnogo sam kivan na matorce generalno. Puno sviraju ku***u.
FoX FoX   18.03.2014 u 21:19

Zvezdas (18.03.2014/18:17)
A zasto nisi glasao? omladina umesto da izdadje na izbore ceka penzionere i cekaju promene. imali ste opciju za i protiv eu.
pa nisam..to ti te je onaj fazon "dzabe ja da glasam kad ostale omladince boli uvo i ne glasaju" a i drugi razlog je sto nemam za koga.Svi su isti.Ja nisam ni za eu ni za rusiju...ja sam za totalnu neutralnost..to sto dss predlaze...ali oni nisu presli ni cenzus..aa kostunicu ne mirisem nesto..a radikali su posebna prica..ja sam za to da se mi kao drzava prvo sredimo pa kad se sredimo,e onda moze i eu ili rusija...ovako samo tonemo sve dublje i dublje..Znaci da se totalno zatvorimo i pocnemo vec jednom da sredjujemo sebe a ne da udovoljavamo drugima..
Zvezdas Zvezdas   18.03.2014 u 21:58

FoX (18.03.2014/20:19)
pa nisam..to ti te je onaj fazon "dzabe ja da glasam kad ostale omladince boli uvo i ne glasaju" a i drugi razlog je sto nemam za koga.Svi su isti.Ja nisam ni za eu ni za rusiju...ja sam za totalnu ne
Pa dss da je usao u blok srs-obraz-nasi presli bi i srs i dss...a srbija bez rusije i kine nemoze. jbg ja sam glasao za SRS
FoX FoX   18.03.2014 u 23:07

Zvezdas (18.03.2014/20:58)
Pa dss da je usao u blok srs-obraz-nasi presli bi i srs i dss...a srbija bez rusije i kine nemoze. jbg ja sam glasao za SRS
Navedi mi bar tri razloga zasto srbija ne moze bez rusije i kine?
Welicak94 Welicak94   18.03.2014 u 23:25

FoX, ja nisam znao da si ti politicki obrazovan?

Forum početna