Emosi :D
Forum Zdravlje Lepota

Cranium Cranium   31.07.2013 u 18:55

Pripadnici "urbane" kulture koji slusaju neki Emo Rock koji u sustini i ne postoji. Ja ne znam nijedan Emo bend, ni drugi ne znaju. Emosi su vrlo upadljivi za oko, ali i za maltretiranje moram priznati. Oblace se karakteristicno. "muskarci" obicno neke uske pantalonice , neki duks sa debilnim motivima tipa probodeno srce, suze i ostala patetika. Boje su sledece...crna, ljubicasta i jos neke kombinacije u kojima dominira tamna nota. Frizura? Ne prepoznaje se pol. To je crna kosa sa perfektno ispeglanim siskama koje prekrivaju jedno oko. Takodje farbaju j**ene nokte u crno. Nose starke, one najgore conversove od pre bilion godina. Kad je leto, ribe vole da obuku i haljinicu sa cipkom. Ali to samo ako su se prethodno isplakale jer su se ugojile 2 grama, pa im je lakse sada. "muskarci" mazu ona zenska sranja oko ociju da naglase bol u svojim srcima.
a psiha??? Depresijo kuco najmilija. Tuzni su jer su preko neta procitali kako je uginuo pas u Vijetnamu. Prepodne oplakuju sinoc, popodne oplakuju prepodne. Uvece malo rezu ruke, a nocu ridaju jer ih bole rane. Bolesnici. Sta mislite o njima? Ima li ih kod vas? I jeste li ih peglali? Nije njima nista, samo zele da budu "moderni".
Edy Edy   31.07.2013 u 19:44

misliš gothici to mi više zvuči na neki gothic style oblačenja ne, nisam vidio... mada imam u gradu nekoliko ljudi crne rase.. pa eto i oni kao i ovi su većinom u crnom, mogu li se porediti? :xD zeza, dobri su ovi moji a jbg zvuče bolesno, ali ko danas nije bolestan? i ja sam pomalo 'ćaknut' ako smijem priznati pa šta kažu da ludi ljudi čine život zabavnijim
Cranium Cranium   31.07.2013 u 19:49

Edy (31.07.2013/17:44)
misliš gothici to mi više zvuči na neki gothic style oblačenja ne, nisam vidio... mada imam u gradu nekoliko ljudi crne rase.. pa eto i oni kao i ovi su većinom u crnom, mogu li se porediti? :xD
Ne Gothic...ovi su posebni debili. Ja imam u kraju neke klince. Dvoje njih sedi svako vece na klupici...nit' se cuju da govore niti rade nesto posebno. A kao klinci smo ganjali neke Emose na Baniji. Nismo hteli da ih bijemo, samo da ih zezamo. Kaze ortak: ko ih j**e, ionako ce na kraju da prerezu vene.
Cranium Cranium   31.07.2013 u 19:59

Evo ovi su od te sorte. google.com/search?t ... l=sr&
Edy Edy   31.07.2013 u 21:56

ma isti ko gothic google.com/search?q ... gbv=1 tu je to
Cranium Cranium   31.07.2013 u 22:05

Nije bre. Gledaj siske nema niko od gothica. Ovi su bas karakteristicni po tome. Jel si cuo za Tokio Hotel? E onaj pevac njihov je Emo. Majmuncina glupa.
Edy Edy   31.07.2013 u 22:10

gdje nisam čuo za tokio hotel ma znam kako izgleda njemci se pale na njih, a ja volim gledat njemačke kanale imaju dobar sadržaj :xD ...
Edy Edy   31.07.2013 u 22:13

ma šta da ti kažem... ne treba ih osuđivati... pokušavaju da nađu mjesto u današnjem svijetu, koji je iskreno rečeno, čisti haos... socijalizacija nas ubija... evo npr. pojma ja nemam ko si ti šta si čak ni kako izgledaš, a ipak te koliko-toliko poznajem to prosječnog čovjeka jednostavno zbunjuje... protiv ljuskod instinkta je... kao i sve u modernom svijetu... jbg tradicija ne postoji ni za šta... srećom, ja sam imun na sve ovo vjerovatno zato što sam 'ćaknut'
Cranium Cranium   31.07.2013 u 22:22

Ama brate, kad bi bila depresija u pitanju bilo bi okej. Niko ih ne bi osudjivao. To je cista moda. Sad su oni kao Emosi. Niko me ne shvata, jadan li je zivot. Kuku ubicu se. Nemam pojma cemu to. To su sve napaljeni klinci. Ko prezivi tih par godina, unormali se posle. Kao sto sad milioni debila kopiraju onog malog Bibera. Sad je to moda i svi se furaju na nesto.
Edy Edy   31.07.2013 u 22:27

uh gdje njega spomenu a šta je to depresija? ... zar je drugačija od ovog? ... ma sve je to isto.... jbt ne kontam čemu svijet ide ako je to moderno...

Forum početna