Cranium Cranium   13.08.2013 u 19:00

Edy (13.08.2013/16:44)
znao sam lika moje godište, hoda kao žensko, priča ženskasto (o modi, odjeći i sl.), pokretu ruka su pravo ženskasti, bio je dobar u crtanju pa je svašta slika posebno ženske haljine bi volio crtat x
Ma daaaaaj bre. Ko crta zenske haljine. Imam jednu anegdotu kad sam bio klinac. Ne bih smeo da je pisem ovde. Keva htela da me ubije.
Cranium Cranium   13.08.2013 u 19:01

Nista gej anegdota, daleko bilo. Da se ogradim.
Edy Edy   13.08.2013 u 20:58

cranium (13.08.2013/17:00)
Ma daaaaaj bre. Ko crta zenske haljine. Imam jednu anegdotu kad sam bio klinac. Ne bih smeo da je pisem ovde. Keva htela da me ubije.
evo on to mu jedan od hobija htio valjda modni dizajner da postane :xD ali peder koliko znam i koliko sam vidio zato kažem, ima svakakvih ljudi ne treba olahko zaključivati
Edy Edy   13.08.2013 u 20:59

cranium (13.08.2013/17:01)
Nista gej anegdota, daleko bilo. Da se ogradim.
hoćemo anegdotuuu :xD
Cranium Cranium   13.08.2013 u 21:16

Nije puno bezobrazna, ali bih detaljno morao da opisem sliku , moje umetnicko delo. ma ajd, sta ima veze. Kao da neko cita ovaj forum.
Gendza Gendza   13.08.2013 u 21:19

Ma niko he he
Cranium Cranium   13.08.2013 u 21:44

Ovako...znate onaj period kad deca crtaju svasta? Neko crta coveculjke, neko crta muski polni organ, neko crta sam seksualni odnos. (ostaje nepoznato na koju foru pogode tacno sta se radi, mozda su videli negde) A neko crta zensko telo i sve sto uz to ide. E ja sam ovaj poslednji bio. LJUDIII , VI NISTE SVESNI KOLIKO JE TO TACNO ANATOMSKI, ja i dan danas pojma nemam gde sam ja video sve to. Ajd za grudi opusteno, to mozes da zamislis. Ali ovo ostalo? Crtez ima sve jbt. Nije fazon lupis liniju i eto ti , Imalo je spoljne usne , regularnu rupu itd. Cak sam dodao i malo dlacica, bas gde treba Jos poza nije bila stojeca nego ona najgora raskrecena. KOJI SAM JA CAR MALI BIO. I tako ja vec neko vreme imao svoj atelje. , crtao dok su moji bili na poslu. Crteze sam debil krio iza ogledala , kao nece niko naci. Ogledalo je visece, dakle visi na zidu, i imala je fora da se ono sto stavis iza ogledala tamo i ostane. Jednog dana mene zove keva. MALIII DOLAZI OVAMO. Cim me keva zvala mali, znaci da sam nesto zasrao. STA JE OVO???? SRAMOTA JE OVO STO SI NACRTAO, BLA BLA BLA. Ja se smorio. Jeeebote, keva ti nadje crteze. Sta se desilo? Keva uzela da pere ogledalo, i kad je krenula da brise krpom, poispadalo sve. Bedak. Dolazi cale sa posla, ja pobego u sobu. Ocekivao sam da ce da me olesi od batina. Prica ona njemu sve po redu. On se smeje cujem ja iz sobe. Dzaba, ne bi ti ja izasao iz sobe sam pa da mi platis. Cujem i ona se zali na autenticnost crteza. Jos cale uzeo da je zeza, pa neeka dete te gledalo dok si se presvlacila itd. MENI SE SMRACILO JBT. Kako sad pored cele blamaze objasniti kevi da je nisi gledao. Prelazim u bolest, pa da skratim. Zove mene cale da dodjem, keva je otisla. (nije htela da slusa cime ce oldman moj da mi puni glavu sada) Inace, cale mi je kao Giga moravac iz boljeg zivota. Bukvalno preslikan. I krene da me podj**ava. Sta si to crtao? (on kao ne zna) Moj odgovor je bio, nisam gledao mamu. Tako mi se kidao od smeha jedno par minuta i pustio me da idem. A keva mi je zapretila da vise nikad ne crtam te "uzase"
Ehhhh Ruzica moja. Danas bi se i ona kidala od smeha.
Edy Edy   14.08.2013 u 00:30

hahah mnogo dobra priča... pohvale za pikasa aa jeli se stvarno koristio izraz "užasi"?
Edy Edy   14.08.2013 u 00:32

a čekaj kakve veze pederluk ima sa ovim?
Cranium Cranium   14.08.2013 u 00:39

Edy (13.08.2013/22:30)
hahah mnogo dobra priča... pohvale za pikasa aa jeli se stvarno koristio izraz "užasi"?
Mislim da je koristila izraz "ovo" .

Forum početna