Cranium Cranium   14.08.2013 u 00:40

Edy (13.08.2013/22:32)
a čekaj kakve veze pederluk ima sa ovim?
Asocirao si me sa onim tvojim drugom sto je crtao haljine.
Edy Edy   14.08.2013 u 00:47

aha kontam moraš priznati dobro si se bojao starog, s obzirom na to da si u svakoj priči strepio da ne dobiješ koju crvenu po licu ali ti je zanimljivo djetinjstvo
Cranium Cranium   14.08.2013 u 00:54

Jesam tebra, ne poznajes ti mog starog. Od 5-11 godina me je peglao kad zasluzim, samar dva tri. I tad mi je bio cim. Posle kad sam poludeo, pravio haos sa 12-15, on me je gazio bukvalno, ali tad je bilo kasno za batine. Posle 15 je digao ruke konacno. Reko ko te j**e, sam si kriv. Istinu zboris, odrastanje mi je bilo haos.
Cranium Cranium   14.08.2013 u 01:07

Aaaa, setio sam se. Ovo sa crtanjem je bilo pred polazak u skolu. Secam se da smo tih dana kupovali sveske, bojice , olovke itd. I da sam razmisljao da me ne smaraju opet ako ih bojice, olovke itd asociraju na moj poduhvat. Znaci 6 ili 7 godina.
Edy Edy   16.08.2013 u 11:33

upravu je gendza odlutasmo od teme @cranium
GrofTame   16.08.2013 u 11:54

ko' sta voli nek izvoli. pedera i lezbaca je oduvjek bilo sam sto 'demokracije' nije pa se nije toliko znalo... ja znam jednu zenu lezbaca je i sasvim ok osoba sa nicim se ne izdvaja od okruzenja...
Gendza Gendza   16.08.2013 u 13:16

Sta ko radi po sobi mene ne interesuje al sam protiv ovih gej parada
PARTYzan PARTYzan   16.02.2015 u 20:18

Edy,to što su takvi usklici protiv pravila foruma mačku o rep pošto je ovom sajtu stalo do poštovanja pravila kao do lanjskog snega
Homosexualnost je psihička bolest koju je američko udruženje psihijatara iz političkih razloga izbacilo sa tog spiska i svrstalo u "različitost".Te ljude treba tretirati kao bolesne a bolesnici ne treba da se ubijaju.Moj drug je pre par god. rekao "čekaj,šta kao,on stavi q u njegovu izlaznu rupu!? Ma nemoguće,pederi ne postoje,to je izmišljeno" Umrli smo od smeha.Nznm da li poznajem pedere,i da li postoje,siguran sam samo u ono što sam video
Serz Serz   16.02.2015 u 23:50

Njihova stvar...što se mene tiče. Ko ih... Svako ima pravo na svoj put u životu, po izboru seksualnosti, a tim i načinu života. Nije prijatno videti dva muškarca kako se žvalave... dok dve lezbejke, hmm...to su neke druge stvari, za izopačeni muški mozak... Ne poznajem ni jednog pripadnika lgbt populacije.
Ali jedno mi ne ide u mozak, ako su "oni" toliko "opičeni" (psihički)...koliko moraš da budeš još više da da sačekuješ ih i tučeš na tim paradama, skupovima, gde god. Zašto im davati značaj, obraćati pažnju. Kao: "Ub*, zakol*** da peder ne postoji". Ti ljudi ispadaju, da kažem gori od njih, primitivniji. To je moj stav.
PARTYzan PARTYzan   17.02.2015 u 02:50

jbt posle čitanja ovog posta setih se da sam ustvari jednom video pedere,očigledno mi se toliko zgadilo da sam potisnuo Šveca i ja pijemo fuka na terasi u Atini;ona ushićena jer je ugledala na motoru frajera koji joj se prethodno svideo u kafiću...pokupio drugog tipa i hop -žvaka- u live video streamu To je jedino što je bacilo senq na jedini grad na svetu gde bih mogao da živim,kad bih morao van BG

Forum početna