FoX FoX   19.09.2017 u 21:11

E svaka mu je ka Njegoševa facebook.com/dveri ... 7826/
Cranium Cranium   19.09.2017 u 21:32

FoX (19.09.2017/19:11)
E svaka mu je ka Njegoševa facebook.com/dveri ... 7826/
Ma i on je isto govno kao i oni. Sere dok ne dodje na vlast, onda ce pristati na sve, samo da ostane na vlasti
FoX FoX   19.09.2017 u 21:37

A dobro..nisam ja ni za njega ni za bilo koga drugog...ali sve što je rekao mu je na mestu..ali džabe kad se narod ništa ne pita...
PARTYzan PARTYzan   19.09.2017 u 23:31

da, skoro svaka mu je kao Njegoševa. Ja Dverima jedino zameram što su nekada davno bili za DOS i kritikovali Miloševićevu nacionalnu politiku, i što su uveli onog ustašu pre par meseci u Parlament. Pita se narod nešto, nedvosmisleno je da je svako ko je glasao za SNS, SPS, DS, LDP, Jankovića i satelite, istovremeno glasao i za održavanje gej parade. Svi oni su otvoreno i prethodnih godina podržavali njeno održavanje. Da o tome odlučuju Dveri ili SRS, verujem da je ne bi bilo.
FoX FoX   20.09.2017 u 00:03

PARTYzan (19.09.2017/21:31)
Pita se narod nešto, nedvosmisleno je da je svako ko je glasao za SNS, SPS, DS, LD, Jankovića i satelite, istovremeno glasao i za održavanje gej para
A i to je pod znakom pitanja...otkad je demokratija došla u srbiju silom, mislim da se tu narod ništa ne pita...na izborima pobedi onaj koji odgovara stranim agenturama i to je to...mislim da se izbori nameštaju samo tako posebno u ovim malim, nebitnim državama kao što je naša.
SAT
Satan  
 30.06.2019 u 00:06

Nov sam na ovom forumu i idem tako kroz teme i naiđem na ovo. Pročitao sam sve. Iako sam pripadnik lgbt populacije, moram se sloziti sa velikim brojem ljudi ovde. Parada je jedno najveće proseravanje koje sam video u životu. Istina je što je neko na samom početku rekao da to dolazi i iz dečijih trauma i slično, što bi bio i slučaj kod mene. Da nije urođeno, nije. Jednim delom je i izbor ako cemo iskreno. Jedino što meni smeta jeste to što neki lik ili neka devojka mogu biti ubijeni od batina samo zato jer su to što jesu. To je bolesno na malo većem levelu od ovoga. Za ostalo ste sve u pravu. Smrt paradi.
atom atom   30.06.2019 u 10:46

Satan (29.06.2019/22:06)
Nov sam na ovom forumu i idem tako kroz teme i naiđem na ovo. Pročitao sam sve. Iako sam pripadnik lgbt populacije, moram se sloziti sa velikim brojem
Pored toliko lepih devojaka,ti resio da budes furundzija.
SAT
Satan  
 30.06.2019 u 13:02

Hahahahah pa nisam se izrazio precizno, al eto sad ću. Ja sam biseksualac, ja se ne bunim ni za devojke ????
Cranium Cranium   30.06.2019 u 14:55

Satan (30.06.2019/11:02)
Hahahahah pa nisam se izrazio precizno, al eto sad ću. Ja sam biseksualac, ja se ne bunim ni za devojke ????
Fuj bre fuj.
Gendza Gendza   30.06.2019 u 17:57

za mene je to bolest. ajd ove lezbejke to jos nekako i moze da prodje ali ovi gajovci pa to je zlo. ko koga tu trpa ko je zensko ko je musko tu mi nista nije jasno

Forum početna