DR_
Dr_Psycho  
 27.07.2017 u 23:20

FoX (27.07.2017/19:30)
Evo kako se deci ispira mozak Bloger priznao mlađem bratu da je gej, njegova reakcija bila je..

U svakoj novijoj seriji, filmu, gejevi su prisutni.
Gresis..pre nove ere..anticka grcka nisu na pederizam gledali kao bolest..pogledaj spartance,kod njih to bilo normalno. Ali nije normalno i oni su to znali
FoX FoX   27.07.2017 u 23:40

Dr_Psycho (27.07.2017/21:20)
Gresis..pre nove ere..anticka grcka nisu na pederizam gledali kao bolest..pogledaj spartance,kod njih to bilo normalno. Ali nije normalno i oni su to
To su samo pretpostavke brt...gej lobisti plasiraju te vesti...pa čak i ovaj video što sam bio okačio...kapiram da je namešten video, toliko su ga puta isekli i namontirali..
DR_
Dr_Psycho  
 27.07.2017 u 23:58

FoX (27.07.2017/21:40)
To su samo pretpostavke brt...gej lobisti plasiraju te vesti...pa čak i ovaj video što sam bio okačio...kapiram da je namešten video, toliko su ga put
A ko ce ga znati brate...ima i toga da govore da toga uopste nije bilo jer to je sramota za njih bila
PARTYzan PARTYzan   28.07.2017 u 00:21

Ovom Bog dao da lepo izgleda ali on želi da bude nakaza blic.rs/zabava/vest ... 948cb
FoX FoX   28.07.2017 u 09:28

PARTYzan (27.07.2017/22:21)
Ovom Bog dao da lepo izgleda ali on želi da bude nakaza blic.rs/zabava/vest ... g-su-
hahaahaahhahahah o moj božeeee...ovo je teška bolest..
i sad su roditelji na udaru sigurno..samo zato što su normalni..msm izbacili ga iz kuće jer kod njih verovatno važi ono poznato pravilo "pod mojim krovom nećeš to raditi"... to je ok pravilo jer se većina iole normalnih tako opameti..ali ako je neko lud to pravilo ne može da mu pomogne...

ma nego šta psy...mada dobro, moguće da je u to vreme stvarno bilo svega i svačega...kao ono što se dešavalo u sodomi i gomori npr ..ko će ga znati.

Ali šta je poruka ove vesti što je party okačio?
Ako si dovoljno lud onda možeš biti slavan i bogat...zato je sve više ovih ludaka..starleta, pevaljki itd...
eto prilika za tebe psy
atom atom   28.07.2017 u 10:57

Homoseksualizam je bolest.
DR_
Dr_Psycho  
 28.07.2017 u 19:45

PARTYzan (27.07.2017/22:21)
Ovom Bog dao da lepo izgleda ali on želi da bude nakaza blic.rs/zabava/vest ... g-su-
Ovaj je bodibilder bukvalno
PARTYzan PARTYzan   29.07.2017 u 03:43

nego šta nego boles', već sam ovde napisao da je skinuta sa spiska bolesti političkom odlukom. To je poremećaj sexualnog nagona (sexualna inverzija). Pre neki dan blejim u kafiću na Adi (preko puta je nudistička), ispred mene klinac 8 god pita kevu "mama zašto je tamo prazna plaža?"
- to je nudistička, tamo ljudi vole da se sunčaju i kupaju goli
- a je l' i ti voliš. mama?
- volim gola ali ne volim da me drugi vide, zato ne idem tamo
- pa meni ne smeta da me vide
- pa zato što si mali, kad porasteš možda će ti smetati, možda i neće
-pa to je samo ljudsko telo, reče klinac
Ovo je prag (gornja granica) tolerancije, građanske svesti bla bla, za moj ukus. Iako lično mslm da nisu normalni, i nikad ne bih otišao na nudističku, ok mi je rezon klinca i njegove keve. Ali rezon "moj si, kakav si-da si" pa je roditelju kao svejedno što mu je dete u raskoraku sa onim što su napravili, ma pali. Evo kod nas se pre 2 dana na splavu desilo neformalno venčanje 2 lezbače:sestričine Marine Abramovič i ćerke naše modne kritičarke, nekada manekenke i voditeljke, Irene Mišović. I mama kao sva srećna došla na svadbu jer udaje ćeru. Ma super si Irena, mi smo retrogradni ;-) Kao adolescent sam d**ao na lezbejke. Više me ne lože, zato sad kažem lezbače A nudisti su isto vrlo moderni ;-) na nivou kamenog doba, idu goli. Čak i Tarzan je bio savremeniji i urbaniji, setio se da turi list preko tukija
PARTYzan PARTYzan   29.07.2017 u 03:58

Ustvari Adam je stavio list, Tarzan urbaniji pa već imao ćega
Cranium Cranium   31.07.2017 u 00:32

Evo kako funkcionise pederska propaganda. b92.net/zivot/vesti ... 87146

Video sam na filmu, svi su vikali kako je to kul, tako daaaa, to mora da je kul. Fuuuuj bem ti ovakva vremena.

Forum početna