Teslina vizija buducnosti
Forum Misterije & Natprirodno Natprirodno

Edy Edy   22.08.2013 u 23:26

Citiram sa wikipedije "but Marić failed the examination with a poor grade in the mathematics component, theory of functions.[26] There have been claims that Marić collaborated with Einstein on his celebrated 1905 papers,[27][28] but historians of physics who have studied the issue find no evidence that she made any substantive contribution" i naravno sa razlogom ako je bilo bolja u matematici kako onda da su njene ocjene loše i nije čak ni diplomu mogla dobit evo, ajnštajn je već veoma mlad dobio diplomu i uz to se vidilo da ga je jedino zanimala matematika i fizika, za ovo ostalo nije ni mario a to za milevu je jedna od mnogih srpskih propagandi ;)
Edy Edy   22.08.2013 u 23:46

ajnštajna i teslu ne možemo uporediti jedan je bio teoretski fizičar, a drugi prvenstveni fizičar ali u oblasti elektronike ;) gledano sa tog tvog aspekta... ajnštajn stvarno nije bio toliko pametan koliko se veže za njegovo ime msm daje bilo daleko pametnijih ljudi u historiji čovječanstva... ljudi koji su bili ispred svog vremena nekih hiljadu i više godina ;) msm pogledajte radove i ideje da vincija, aristotela, pitagore, newtona, te galilea msm džaba hawkingu što je dokazao crne rupe da galileo nije izmislio teleskop
Gendza Gendza   23.08.2013 u 00:58

Ma Tesla covek prakticar a Anstajn teoreticar sta bi bilo kad bi bilo.
Cranium Cranium   23.08.2013 u 03:02

Ne spamujte temu. Vise postova o Ajnstajnu nego o Tesli. Drzite se teme, a ako hocete diskusiju o Ajnstajnu , otvorite temu.
Gendza Gendza   23.08.2013 u 08:19

Brate nije ovo spamovanje. Tesla je covek bio idealista,hteo je da pomogne celom svetu. Besplatna struja za sve,ni jedan patent nije naplacivao a kao izumitelj naizmenicne struje koju koristi skoro cela zemlja bio bi najbogatiji covek na svetu. Oni forsiraju edisona jer je njihov al vidi se ciji izum je bolji. Tako su pokrali I pupina. Boli nepravda zato uporedjujemo teslu I druge naucnike
Edy Edy   24.08.2013 u 00:09

tema je u vezi tesline vizije budućnosti a to smo isforsirali moramo da pređemo na nešto drugo džaba @cranium Eh, da je meni jedan Tesla sad da vidi što je crkla sijalica u podrumu sijalica izgleda uredu, da budem tačan, ali nema svjetla PS pritisnuo sam prekidač siguran sam
Cranium Cranium   24.08.2013 u 00:40

Edy (23.08.2013/22:09)
tema je u vezi tesline vizije budućnosti a to smo isforsirali moramo da pređemo na nešto drugo džaba @cranium Eh, da je meni jedan Tesla sad da vidi što je crkla sijalica u podrumu sijalica
Nema kontakta izmedju grlica i sijalice. Evo i ja da se napravim pametan.
Gendza Gendza   24.08.2013 u 10:58

Sve radi samo je sijalica kineska I onaj vrh od nje sto se zavija je mnogo siljast I nema kontakt
Edy Edy   24.08.2013 u 23:29

e jeste i vi pretjerali sa tim "kinesko je nekvalitetno" ;) to nije uvijek tačno, ima dosta stvari koje naprave pa se daju itekako koristiti i korisne su ;) ali da je tako gendza ne bi radilo ni kad sam je prvu put stavio a ne odjednom da prestane ... @cranium aa genije si nisam je pokušao ponovo zavrnuti ko će znati, skidao sam je, možda je onda nisam dobro uvio
Gendza Gendza   25.08.2013 u 04:00

Al mozda je kinesko sijalicno grlo ha ha. Onaj pitak malo ispravi da bude duzi da dohvati sijalicu. Od Tesle stigosmo do sijalice. Ko zna kako bi masine radile I izgledale da je napravio da se struja prenosi bez kablova

Forum početna