CIA i Oblast 51
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Edy Edy   29.08.2013 u 13:32

e baš to govori koliko je ovo glupost kao prvo, kako to da pada toliko tih svemirskih tetilica na zemlju? msm malo malo pa padne jedna, ko da ih prave kinezi a ne vanzemljaci kao drugo to je očigledno čovjek... ljudi jednostavno čim vide nešto što liči na čovjeka a nije na prvi pogled čovjek pomisle da je kakav monstrum ili vanzemljac i kad bi bili vanzemljaci veće su mogućnosti da liče na nosoroga veličine šake već na čovjeka
atom atom   29.08.2013 u 13:36

A zašto je Hitler izgubio rat?A osvojio je pola evrope bio,i onda došli Rusi i oterali ih,paz' ku*ca nego je Hitler slušao alien-e i zato je njegova vojska bila najjača sila,e onda kad je počeo sve sam da radi,onda je i pukao.I one tanjire što su pravili,odakle im nacrti za njih?
Edy Edy   29.08.2013 u 13:38

cranium (29.08.2013/11:25)
Evo clanka, pogledajte i slike. Svuda se spominju mali zeleni? Meni proporcije ovog na stolu deluju sasvim ljudski. Pitaj boga sta je to palo. val-znanje.com/inde ... tovi/
hoću da kažem da je bilo koja od tih teorija sa Kenedijem više nego vjerovatna ;) pored toga, postoje dokazi da je Oswald mogao biti hipnotisan, tj. da je bio hipnotisan.. zašto i od strane koga? eeh to se ne zna ali kaku kažu gdje ima dima ima i vatre ;)
Edy Edy   29.08.2013 u 13:41

atom (29.08.2013/11:36)
A zašto je Hitler izgubio rat?A osvojio je pola evrope bio,i onda došli Rusi i oterali ih,paz' ku*ca nego je Hitler slušao alien-e i zato je njegova vojska bila najjača sila,e onda kad je počeo
kakve tanjire hitler nije ništa osvojio... pratio je parolu zavadi pa vladaj... nit su bili najjači nit su bili nepobjedivi nego je fino kao u Francuskoj, napao tako brzo da Francuzi nisu imali kad da se opreme, a nisu ni mogli jer je tadašnja vlast dobrim djellom bila pod kontrolom Hitlera... znači Hitler je uspio toliko jer je napao odjednom, nije to moglo dugo ni izdržati, tako carstvo, to se vidi iz poznatih činjenica ... to je kao ono kad bi ti vidio kakvog Kick Box prvaka, uzeo stolicu i počeo udarati ga sa njim nisi jači ali opet bi ga prebio jer si ga iznenadio ;)
Cranium Cranium   29.08.2013 u 13:43

Edy (29.08.2013/11:32)
e baš to govori koliko je ovo glupost kao prvo, kako to da pada toliko tih svemirskih tetilica na zemlju? msm malo malo pa padne jedna, ko da ih prave kinezi a ne vanzemljaci kao drugo to je o
Eeee konacno da se ja i ti slozimo oko necega.
Paranoja je cudo. I za NLO. To u prevodu znaci bilo koja letelica nepoznata pilotu. Sve sto odudara od standardnih oblika je NLO. Primer opet iz rata '99. Pogledajte slike bombardera B-2. To je trougao, ne avion. A ubedjen sam da je bilo na stotine prototipova raznih letelica sa okruglim, pravougaonim i sta ti ja znam kakvim oblicima koje su razne drzave pravile. Ali.......tu dolazimo do sustine. Buduci da je aero industrija funkcionisala a i danas funkcionise po principu pokusaja i greske eto vam odgovora ako ste pametni. Da nagovestim. Oblik aviona je vrlo bitan za brzinu, manevrisanje i jos bitniji za opstajanje u jednom komadu. ETO VAM.
atom atom   29.08.2013 u 13:49

Edy (29.08.2013/11:41)
kakve tanjire hitler nije ništa osvojio... pratio je parolu zavadi pa vladaj... nit su bili najjači nit su bili nepobjedivi nego je fino kao u Francuskoj, napao tako brzo da Francuzi nisu imali
Jeste,zato su svi pišali od straha 4 godine I jesu bili najjači,imali su najbolja oružja,budimo realni Hitler nije to mogao sam postići.
Edy Edy   29.08.2013 u 14:00

naravno da nije imao ja bruku njemačkih savjetnika, generala i slično ;) zašto bi vanzemljce zanimao baš hitler? ;) pišali su se od straha jer su se bojali rata... ima ona jedna pjesma.. prevod tačnije, nije orginal... koji je tada kružila među amerikancima većinom.. ček da nađem... evo:
Nismo li mi ibermenši,
Arijevci supermenši?
Jesmo, mi smo ibermenši,
super, gluper ibermenši!
pa ti zaključi inače, "menši" je izopačena verzija jedne njemačke riječi, a znači "ljudi" ;) a ovo "iber" se može prevest kao "nad" što znači, ibermenši - nadljudi, odnosno slično tome ;)
Edy Edy   29.08.2013 u 14:10

evo još pa uživajte

Kad Fuhrer vikne iz glasa:
"Mi smo vladajuća rasa!"
Mi kličemo "Heil" - (prrrfff)
"Heil!" - (prrrfff)
Fuhrerovim brkovima "Heil" - (prrrfff)

.. evo još....

Kad Fuhrer digne glas:
"Ja mislim umjesto vas!"
Mi kličemo "Heil" - (prrrfff)
"Heil" - (prrrfff)