Pesma koja vas najviše nervira
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   15.01.2017 u 22:54

I daaaaaaaa, to su oneeeeee. Uffffff kako me nervira ta pesma. Trebao sam da čitam i proverim odmah kad si napisao @fox. Ali omeo me je deo o 2Pac-u pa sam to morao da prokomentarišem.
FoX FoX   16.01.2017 u 01:11

Cranium, hahhahaa znači Icona Pop - Girlfriend misterija rešena
pa onako..meni i nije baš toliko iritantna pesmica
Cranium Cranium   16.01.2017 u 18:14

FoX (16.01.2017/00:11)
Cranium, hahhahaa znači Icona Pop - Girlfriend misterija rešena
pa onako..meni i nije baš toliko iritantna pesmica
Meni vrrrrrlooooooo. Čak i "I don't care". Nervira me što je dvoglas non-stop.
Okej, kapiram to je njihova fora neka, ali me nervira. Čini mi se da bi svako mogao da peva takve pesmice
FoX FoX   20.01.2017 u 20:59

Mene nerviraju sve pesme od Sam Smith-a...pitanje što je suvišno
Cranium Cranium   20.01.2017 u 21:15

FoX (20.01.2017/19:59)
Mene nerviraju sve pesme od Sam Smith-a...pitanje što je suvišno
Mene nešto zanima.....što?
FoX FoX   20.01.2017 u 22:05

ahhahaah poslušaj neku njegovu pesmu pa ćeš možda skapirati zašto me nervira tjst ne smetaju mi pesme nego on tjst njegovo fegetsko pevanje...
Cranium Cranium   21.01.2017 u 00:52

FoX (20.01.2017/21:05)
ahhahaah poslušaj neku njegovu pesmu pa ćeš možda skapirati zašto me nervira tjst ne smetaju mi pesme nego on tjst njegovo fegetsko pevanje...
Ma znam na šta misliš. To čak nije ni fegetsko pevanje. Ti tonovi postoje samo kod ženskog pevanja. Ahahahahaha. Navikao sam se ja na danas muško pop i rnb pevanje. Brate ne znam, možda tako zvuči kada muško peva takav stil. Mislim na Justina Timberlake, Usher, Chris Brown itd. Ali ovaj baja je objasnio. Ja mislim da kada bih probao par reči da otpevam tim tonom, taaaako bi mi proklizao glas. Duže od par sekundi ne bih mogao. Ustvari, sećam se da sam se sprdao jednom sa ortakinjom. Pevali neku pesmu. (Neću reći koju, ali zvez bi bio ponosan). Ono, po dve reči ona, dve reči ja. I meni zapadne neki iritantan ženski deo. Sineeeee kako sam zapištao. Kao svinja pred klanje. Smisao reči i slova se izgubio dok sam pokušavao. Pokidali smo se od smeha. Ali ovaj lik očigledno može. Ne znam jel mu glas piskav i kad ne peva.
Cranium Cranium   12.02.2017 u 12:22

Update:

Lady Gaga - Perfect Illusion youtu.be/Xn599R0ZBwg

Zaaaašto bože zaaašto? Koja iritantna pesma. It wasn't loooooove, it wasn't loooooveeeee. Fuj.

Noah Cyrus - Make Me (Cry). youtu.be/vXyBcKV0UIo

Pobednicaaaaaaa, dete idi skupljaj barbike, ne cimaj sestru da ti ispunjava hirove.

Reeeeci brate, dete bogataša koje želi slavu. Užas.
FoX FoX   12.02.2017 u 18:22

ahhahha za ovu prvu se slažem smor od pesme..jedno te isto ponavlja

a ovu drugu nisam čuo do sad hahahaha da da ,barbike su za nju
Cranium Cranium   11.04.2017 u 10:18

Počela je žeeešće da me nervira pesma "Human" od onog debelog Rag'n'Bone Man-a. Bila mi je zanimljiva (samo zanimljiva) prvih par slušanja, ali više se usraše sa tom pesmom. Idite u ku**c više.

Forum početna