Pesma koja vas najviše nervira
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   09.06.2017 u 23:49

Kideko & George Kwali - Crank It (Woah!) feat. Nadia Rose & Sweetie Irie
Retardirana pesma...puštaju je često na tdi..samo promenim stanicu kad je čujem..

Eeeee daaa...počela je strašno da me nervira Jax Jones - You Don't Know Me...smorilaaaa...
garac garac   10.06.2017 u 01:08

Pa kaže ovako:
1. Rasta - sve osim pesme Balkan
2. PSY - Gangnam style
3. MVP - Neka ljulja se brod
4.CODE - Nemirno moje
5. Beogradski Sindikat - Sve osim pesme Balada disidenta
6. Gedža - Četničke i patriotske pesme
7. Jelena Karleuša
8. Gastoz
9.Nino - pesme tipa Ko te samo takne,Morala si morala,Sipajte mi 0,5 (Ne kažem da je loš,ima on i najbolje i najtraženije,ali od 1998 do 2003 je snimao teška sranja od pesama)
10. Goran Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane
PARTYzan PARTYzan   10.06.2017 u 16:28

Gastoz ima pesmu
A meni su obe kul, i Kideko i Jax Jones, imam ih u plejeru Moguće da ne voliš raggamuffin vokale
Cranium Cranium   10.06.2018 u 23:54

Žešće mi ide na ku**c ovo skičanje u pesmi

Just like nicotine, heroin, morphine
Suddenly, I'm a fiend and you're all I need
All I need, yeah, you're all I need. Morao sam da kopiram liriku, jer nista ne razumem kad krene da podvriskuje Camilla.

Retko iritantna pesma. VH1 naravno siluje pesmu, srecom sada ide Smooth Operator. Kakve prelaze rade ovi u reziji sine. Ali neka, 50 puta bolji VH1 od MTV-a. Samo zika, bez emisija. Elem evo link do one pesme. Uffffff.

youtu.be/Ph54wQG8ynk
FoX FoX   13.06.2018 u 21:32

Cranium (10.06.2018/21:54)
Žešće mi ide na ku**c ovo skičanje u pesmi

Just like nicotine, heroin, morphine
Suddenly, I'm a fiend and you're all I need
All I need, yeah, yo
ahhahah meni je baš ovaj deo pesme nekako ok iako jeste malo preterano skičanje Dobra ova Kamila jbt

Vrte ovu pesmu prečesto na radiju...
Mene redovno živcira Ališa kad je puste na radiju...taj njen glas još na poslu kad me uhvati nervoza, ne ide mi kako treba posao a ovi na radiju puste "No One" ili "Girl on fire" ,retko iritantne pesme i taj njen glas...kad krene da vrišti i da ponavlja jedno te isto u refrenu...samo mirno isključim radio iako bih ga slomio.
Cranium Cranium   13.06.2018 u 22:05

FoX (13.06.2018/19:32)
ahhahah meni je baš ovaj deo pesme nekako ok iako jeste malo preterano skičanje Dobra ova Kamila jbt

Vrte ovu pesmu prečesto na radij
Ahahahahaa, nesreca da pustaju pesme gde se proserava. Ima ona boljih brate, itekako boljih.
PARTYzan PARTYzan   14.06.2018 u 04:01

FOX prvi put čujem da nekog Ališa iritira Meni ovaj medley jedan od najboljih live actova ikad youtube.com/watch? ... c4nss a recimo od novijih stvari ova ubija youtube.com/watch? ... PnrB8 biću patetičan podseća na prošlo letovanje mada je iz 2016
Cranium Cranium   29.08.2018 u 15:53

Auuuuuuuuufffff, grozota od pesme.

Drake - In My Feelings.

Ne znam sta je ovde toliko posebno, sranje zivo. Jos su se isprimali svi, snimaju klipove kako igraju uz ovo sranje. Ode Drejk u ku**c skroz.
FoX FoX   20.10.2018 u 20:55

Kako smaraju na radiju sa ovom pesmom ....

Eminem - River (Audio) ft. Ed Sheeran

Ovaj Ed Sheeran počinje ozbiljno da me nervira.. Jedina njegova pesma koja mi je ok je Bloodstream... Tu je imao manje iritantnu boju glasa zato mi i ok a i drugačiji fazon je furao... A sad Shape of you i ostale njegove limunade jednostavno smaraju..
Mada sad kad slušam na sluškama...Eminem je manje iritantan...bar u ovoj pesmi
Tatjana Tatjana   20.10.2018 u 23:06

Despacito!

Forum početna