Fringe
Forum Zabava Serije

Edy Edy   07.09.2013 u 23:46

Kakooo niko nije ovo gledao dobro je gotov kao Supernatural Opis na IMDB je grozan Ali kad bih vam ja dao opis odmah bi vam odao šta se otkrije u kasnijim sezonama
Edy Edy   07.09.2013 u 23:54

Ali evo pokušat ću reći osnovno Posebna jedinica FBI-a pod vodstvom nekog crnca počinje da istražuje nevjerovatna dešavanja širom svijeta Imamo agenticu danm (ne znam ime puno, ovo prezime ;) ), prelijepu plavokosu žensku (razumije se) koja izgubi partnera u prvoj epizodi tokom nesreće dok su istraživali prvi "fenomen" ;) Šta se dešava? Eto tad nekad oni odluče da potraže stručnu pomoć, ali otkriju da samo jedan čovjek na svijetu može da zna šta se to desilo taj dan, i njegovo ime je doktor Valter Bishop (sad se sjetio) Bivši profesor mislim na Harvardu... kakav profesor? Ne zna se nema šta čovjek ne zna... 17 godina je bio zatvoren u ludnici jer se potpuno izgubio (kasnije tokom serije se saznaje kako i zašto zamal da se odam )... tako da im ne želi pomoći oko slučaja, ali oni onda angažuju njegovog sina da im pomogne jer je jedini koji može da se brine oko doktora Bishopa ;) i tako počinje njihova zajednička priča njih troje pokušavaju da otkriju ko stoji iza dešavanja iza ovih dešavanja...
Edy Edy   07.09.2013 u 23:58

Ali evo otkrit ću jednu tajnu Valter je u svojoj mladosti bio izuzetno genijalan ali posebno nestabilan nije mnogo mario kako izvodi svoje experimente... tako je vršio te experimente na ljudima, čak i na djeci... ali jednog dana se izgleda probudio i shvatio šta je postao... Pravi Fankenštajn! Tad je odlučio da mora nešto uraditi da promjene sebe, odnosno ono što je postao... to je razlog kako je završio u ludnici, ima tu još ali detalje ne otkrivam eh ovo je sitnica pogledajte seriju predobra je
Edy Edy   08.09.2013 u 00:01

evo i jedna ličica u vezi serije normalan otisak ruke, ha? pogledajte pažljivo!

Priloženi fajl : fringe-hand.jpg (0.28 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Edy Edy   08.09.2013 u 00:04

evo još jedna.. obratite pažnju da jede Valter nešto izgleda sladoled.. izgleda beznačajno? To je glavni "gag" u seriji pogledajte i skontajte

Priloženi fajl : fringe-wallpaper.jpg (0.09 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Gendza Gendza   08.09.2013 u 11:56

mnogo jaka serija ja je pratio na tv-u
Edy Edy   08.09.2013 u 12:49

koliko si sezona gledao jer ima novih zadnja je snimljena ove godine msm
Gendza Gendza   08.09.2013 u 15:05

ma nesto malo mozda 30-ak epizoda na hrt ili pinku
FoX FoX   13.03.2015 u 04:36

Odgledao pre ima mozda godinu dana Edy mi preporucio I mogu da kazem da je extra serija za sve ljubitelje "natprirodnog" Postala mi je jedna od omiljenih serija...Inace,mogu da pohvalim edija...preporucio mi je ovu seriju i Heroes..obe pogledao i odlicne su
Cranium Cranium   13.03.2015 u 22:36

Ja ću pogledati ovih dana.

Forum početna