Fringe
Forum Zabava Serije

FoX   19.07.2016 u 14:14

Kad se samo setim Ti posmatrači su čudo stvarno...velika misterija.Mislim da se tek u zadnjoj sezoni objašnjava ko su oni,koja je njihova svrha itd..
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   29.07.2016 u 18:46

Završioooo celu serijuuu Ukratko,dobra serija,bez obzira što je J.J Abrams režirao,ovde je uradio carski posao!
FoX FoX   29.07.2016 u 19:00

Au jbt kad pre Drago mi je da ti se svidela
Cranium Cranium   29.12.2016 u 02:56

Konačno i ja da uzmem da odgledam ovu seriju. . Onako, posle prve epizode ne mogu a da se ne zapitam, da li je ovo neki "klon". X-Files-a. Ne bukvalno klon, ali slično mi deluje. Vlada, tajne službe, eksperimenti, tajne i sve neobjašnjive stvari dobijene u labaratorijama.
Zanimljiva serija svakako, ali ne mogu nakon jedne epke da ocenim najbolje u kom smeru će ići. Moja pretpostavka je da će crnja postati šef Oliviji i Bišopovima. Da će im davati iz epizode u epizodu nove užase koje treba da srede i skapiraju. Bukvalno kao X-Files. Samo me zanima jel svaka epka traje sat ipo. Jeeeebote nije valjda.
FoX FoX   29.12.2016 u 03:53

ahahaahah da li je moguće da si počeo napokon da gledaš svaka čast
Svaka epka traje po 40min,a šta znam...mene nije podsećala na X-Files...msm da X-Files nije slučajeve obrađivao detaljno sa naučne i "skoro" naučne strane (rub znanosti,kako bi hrvati rekli) kao što je to slučaj u Fringe-u.

Samo gledaj brt i ne odustaj lako

P.S.Walter je kralj

Forum početna