Soundtracker Radio
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   16.09.2013 u 01:15

Aplikacija za slusanje muzike online. Nesto kao arhiva muzike. Izaberes nekog izvodjaca (kucas u search) i sacekas da ucita. Izabrace random. Neces ti moci da biras pesmu. Novija verzija 2.60 ne secka skoro nikada, a kvalitet zvuka je AAC , znaci kao MP3. Ima preko 12 miliona pesama. Ja malopre slusao Halida. mana je sto sporo ucitava, ali kad ucita ne secka vise. Sve u svemu, odlicna aplikacija za upoznavanje sa novim muzickim izvodjacima.
SRB
Srbenda  
 16.09.2013 u 01:35

Cini mi se da sam ga koristio ranije. Najpoznatiji streaming sajtovi su spotify, grooveshark, deezer, itd. i vecina njih ima aplikacije za pc i smartphone i uglavnom imaju "solidan" kvalitet zvuka ali nista vise od toga Sve zavisi kakvi su vam zahtevi samo da vas ne zavara ono "320 kbps" high quality jer 160-192 kpbs je neki max. Uglavnom je to 128Kbps... i bolje od YT i ne laguje Za online radio meni je najbolji Radio Sure.
Cranium Cranium   16.09.2013 u 01:53

Ovo je za javu.
Edy Edy   17.09.2013 u 12:42

Imam i ja neku radio aplikaciju mada je to više kao Windows Service ;) radio u pozadini, ima mali prozorčić gdje štimam stanicu i jačinu zvuka i to je to zaboravio sam naziv više mi ne treba ;)

Forum početna