Da sam ja predsednik Srbije sta bih radio?
Forum Politika Srbija

Rapper Rapper   25.04.2012 u 00:46

Ae
SRB
Srbenda  
 25.04.2012 u 00:51

Bazeni, vile, kola, p**ke... itd itd Salu na stranu, sam predsednik i nema neku moc... namerno postavljaju takvog klovna koji nema pojma sta radi i gleda da izvuce sto vecu korist dokle god ima podrsku svojih finansijera...
Cranium Cranium   25.04.2012 u 09:37

Uuuuu! Pazi ovako. 1. Proglasio vanredno stanje, pozatvarao sve granice da lopovi nemaju gde da beze. Onda bi pohapsio sve tajkune, preuzeo im imovinu i ubacio u budzet. 2. Porez bi naplatio svim biznismenima kojima je oprosteno neplacanje. 3. Doneo nove najrigoroznije zakone o korupciji (za mito ladis muda 2 godine u bajboku) 4. Pozabavio bi se demografijom. Tjst placao izdrzavanje novorodjenog deteta do 3 godine. Ukinuo bih abortus. (moze samo ako je silovanje u pitanju) 5. Pokrenuo bih poljoprivredu i rudarstvo jer od toga Srbija ima najvise koristi. 6. Sto se spoljne politike tice, nato bi odj**ao i prikljucio bi se rusiji i kini. Preispitao bih sta se desavalo od 5 oktobra 2000 pa do danas, pa bi neko i odgovarao za veleizdaju. 7. EU nije nista dobro za nas,tako da bi ostao kandidat dok se ne formira evroazijska unija koju formira rusija. 8. Kreirao bih novi vojni savez sa balkanskim zemljama (grchka, makedonija,crna gora, rumunija,mozda i bugarska i kao takav savez bi bili garant mira, ako turci hoce nazad,morace opet da se krve sa nama) 9. Kosovo bih vratio vrlo lako,a i drugim zemljama bi pomogao da se rese shiptara. To je to u najkracim crtama.
AKON AKON   25.04.2012 u 12:48

Da sam ja predsednik ali nisam al nema weze da jesam strpao bih owog reppera u corku na doziwotnu jer mnogo sere
Rapper Rapper   25.04.2012 u 13:20

AKON (25.04.2012/10:48)
Da sam ja predsednik ali nisam al nema weze da jesam strpao bih owog reppera u corku na doziwotnu jer mnogo sere
psy psy   25.04.2012 u 15:16

Samo cu reci ovooooo... Dao mladima vecu slobodu I pravo da se bore , da pokazu sta znaju I umeju.. Jer na maldima svet ostaje.. Viva la revolusion !!
AKON AKON   25.04.2012 u 15:17

psyskyress (25.04.2012/13:16)
Samo cu reci ovooooo... Dao mladima vecu slobodu I pravo da se bore , da pokazu sta znaju I umeju.. Jer na maldima svet ostaje.. Viva la revolusion !!
Tako je brt
psy psy   25.04.2012 u 15:33

Pa mislim stvarno .. Mi samo mozemo da poboljsamo drustvo.. Ipak na nama I na nasim potomcima ostaje ova zemlja.. Pola drzavnog vrha je jednom nogom u grobu.. Ovoj nasoj napacenoj zemlji trebaju mladi.. Zato vi punoletni clanovi BF sexajtese xaxxaxaxax.. Viva la revolusion !!
AKON AKON   25.04.2012 u 15:35

psyskyress (25.04.2012/13:33)
Pa mislim stvarno .. Mi samo mozemo da poboljsamo drustvo.. Ipak na nama I na nasim potomcima ostaje ova zemlja.. Pola drzavnog vrha je jednom nogom u grobu.. Ovoj nasoj napacenoj zemlji trebaju mladi
Ziwela
psy psy   25.04.2012 u 15:36

Ziveli u to ime

Forum početna