Zombie Apocalypse
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

atom atom   06.10.2013 u 13:26

Zamislite ovakav scenario:Neki naučnici otkrili neki virus koji ljude pretvara u zombije,i sad neki tamo majmun zaj**e stvar i slučajno ga oslobodi i zarazi ceo grad,i tako dok se većina sveta ne zarazi,a samo vas nekoličina ostala nezaražena,i šta bi vi radili? Ne znam za vas,ali ja bi se zaključao u špajiz Šalim se,verovatno bi uzeo AK47,RPG(ako ih nađem) i j**ao bi mamu svima njima
Edy Edy   06.10.2013 u 15:42

naučno nemoguće zamisli ti čovjeka bez cirkulacije... znači srce mu stalo, pluća mu truhla, samo prah od njih ostao i jetra i bubrezi su pojedeni od strane drugog zombija i sad zamisli da taj čovjek hoda i njegovi mišići se grčei opuštaju NEEEMA LOGIKE :xD ali ipak je zombi fazon zarazan svi navalili da prave takve filmove i publika to traži jbg PS: i ja sam fan ovoga, mada MARVEL comics pravi realnije stvari ali jbg
Edy Edy   06.10.2013 u 15:48

ali hajde eto za zanemarimo ovaj maaaleni detalj što sam naveo eto u tom slučaju šanse da ta mala grupa nezaraženih i ostane, vjerovatno bi 80% njih oduzelo sebi život tokom nekoliko mjeseci jedina nerealna stvar za mene (pored samog koncepta o zombijima ) je želja ljudi da prežive to... msm zamislite, taj virus, ako i postoji nekim čudom, u svim mogućim interpretacijama zarazio bi i životinje... e haj ti nađi nešto da jedeš kad su i životinje zaražene svijet je nestao... ima toliko zombija da, ćak i da provedeš čitav život ubijajući ih opet (sam) ne bi ubio ni 1% njih u tom svijetu neeemaš šanse da preživiš niti da tvoja djeca opstanu... zašto onda da živiš? pa nikako... ubiješ se i gotovo PS: ovo bi bio zdrav razum u tim slučajevima :xD
Edy Edy   06.10.2013 u 15:52

a za sve one koje zanima još više obaranja ovakvih teorija o zombijima evo jedna analiza o filmu "World War Z":
Jel' znate kako završava? Ispada da zombiji ne napadaju sve ljude, već samo one koji su mogući prenosioci zaraze... znači zdrave ljude, a ako bi ti ljudi bili bolesni, onda ih ne napadaju, već ih samo zaobiđu to se desilo sa nekim starcima i bolesnom djecom (u tom filmu)... e sad vi zamislite kako to oni skontaju da su ti bolesni? :xD prema mirisu? ili možda su oni doktori pa mogu da zaključe da li neko od njih ima rak pluća čisto pomoću sluha? (mislim na zombije) to ni doktori uz sve žiiive metode i opremu jedva zaključe, a zombiji u tom filmu to "osjete" da li postoji naučno objašnjenje da se "osjeti bolest" ko mi ga da, svaka mu čast :xD jer ja ne mogu ni da ga zamislim
atom atom   06.10.2013 u 16:59

Ne razumem zašto ti misliš da zombijima ne radi srce?
atom atom   06.10.2013 u 17:10

I zašto misliš da bi taj virus bio nemoguć? Evo,ako si gledao film "I am legend" u njemu ljudi bivaju zaraženi mutiranim kancerom tj. rakom,ko tebi može da potvrdi da naučnici nemogu da urade neku mutaciju neke bolesti i da onda svi povilene haha
Edy Edy   06.10.2013 u 17:26

atom (06.10.2013/14:59)
Ne razumem zašto ti misliš da zombijima ne radi srce?
možda zato što su još poznati kao "živi mrtvaci"?! :xD ili možda zato što oni postaju zombiji tek nakon što umru (tako se dešava u gotovo svim interpretacijama) primjer: The walking dead (ovdje je kao naučno objašnjeno kako to radi taj virus ili šta je već), World war Z i nekoliko drugih manje poznatih PS: I am Legend nije film o zombijima to je film o apokalipsi koja je uzrokovana virusom, tačno.. ali taj virus nije napravio zombije, već tzv. "mračnjake", kako ih oni nazivaju u filmu to su kao mutirani ljudi koji se boje sunca jer imaju neku jaku reakciju na njih, pored toga su im vitalne funkcije ubrzane, ćelavi su, manje pametni (mada se na kraju filma otkriva da imaju i pameti i osjećaje, bar neki od njih) i veoma su proždrljivi (jedu svašta) ali to NISU ZOMBIJI i da, živi su to mi je jedan od omiljenih filmova ta verzija mutacije je jednim dijelom čak moguća, naučna razumije se
Edy Edy   06.10.2013 u 17:40

atom (06.10.2013/15:10)
I zašto misliš da bi taj virus bio nemoguć? Evo,ako si gledao film "I am legend" u njemu ljudi bivaju zaraženi mutiranim kancerom tj. rakom,ko tebi može da potvrdi da naučnici nemogu da urade neku mut
iii da, ogromna greška... nisi pratio radnju u filmu... Rak kao prvo nije virus tako da on ne može mutirati niti je on bakterija, gljivica, ameba i sl. to je bio mutirani virus, to je tačno ali se razviju iz virusa koji je razvila doktorica, msm da se zove Kripn ili tako nešto, ona je taj svoj virus razvila kako bi se borio protiv raka, kao lijek, bilo je na tv snimku koji je on puštao stalno aa tako je Nevil nazvao virus u svom podrumu dok je prikazano kako istražuje kao što rekoh veliki sam fan tog filma, tako da znam ponešto o njemu
Cranium Cranium   06.10.2013 u 17:53

Ono sto umre, ne moze se oziveti nekim virusom. Eventualno moze da se ugradi neka robotika i to samo ako se brzo dela (da se ne raspadne skelet), ali je i to daaaleka buducnost. Kad mi neko objasni kako od mrtvaka napraviti zombija, e onda cu da verujem. Ono na sta ti ciljas postoji, ali to nisu mrtvaci nego nadrogirana masa koja ima osteceni mozak i koja je sklona manipulacijama. Toga se treba plasiti, a ne zombija koji ne postoje.
atom atom   06.10.2013 u 18:16

Edy (06.10.2013/15:40)
iii da, ogromna greška... nisi pratio radnju u filmu... Rak kao prvo nije virus tako da on ne može mutirati niti je on bakterija, gljivica, ameba i sl. to je bio mutirani virus, to je tačno :
Pa i ja sam fan tog filma,odgledao sam ga bezbroj puta,i svaki put kad ga gledam ne može da mi dosadi.I ako si gledao naš film "Zona mrtvih" koji meni lično nije loš,jedino je glupo što je dijalog u filmu bio na engleskom.E u tom filmu neki virus oživljava mrtve ćelije,i ljude pretvara u besvesna krvoločna bića tj. zombije

Forum početna