Eminem
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   31.10.2013 u 18:25

Za par dana izlazi osmi studijski album najboljeg repera danasnjice. (a drugog najboljeg ikada).
Nije ni izasao, a vec su pocele brojne polemike. Naime nova publika ocekuje nad**ane pesme tipa "recovery" albuma, dok stara publika ocekuje starog Slim Shady-ja sa albuma Marshall Mathers LP, The Eminem Show itd. A sam Eminem je naglasio da mu je album MMLP promenio zivot i da je srecan da nastavi tamo gde je stao kada je zavrsio njegovo snimanje. Dakle, ocekujemo Eminema sa starim glasom, nedranjem i ne puno brzog repovanja. Ocekujem da ne pesme ne budu kao pesme koje je tada snimao (logicno, proslo je 13 godina, ne drogira se vise, ne zeza se kao tada, ima i godina, cak 40). I muzika se promenila od tada,iako su producenti isti kao tada. REALNO BI BILO DA TO BUDE NESTO IZMEDJU. Dakle Eminem u doba albuma "Encore". Videcemo vec. Neke pesme su vec izbacene na net. Ja ih necu preslusavati. Planiram da kupim original CD kada izadje ovde, a to ce biti nedelju dve nakon izlaska albuma 5.11 (retko kada kupujem CD, ali imam praksu da kupim original onoga sto volim) Tako mi muzika ostaje u secanju jer priznajmo, nije isto kad skines sa neta i preslusas za par minuta i kada imas disk u rukama. To ostaje u secanju.
Tommy Tommy   01.11.2013 u 04:59

bit če super album, čuo sam 3. pjesme i dobre su.
Tommy Tommy   01.11.2013 u 06:06

album je procurio. (leaked) upravo sam ga skinuo, malo preslušao i odličan je.
Cranium Cranium   01.11.2013 u 13:14

Tommy (01.11.2013/03:59)
bit če super album, čuo sam 3. pjesme i dobre su.
Cuo sam i ja 2. One koje je on izbacio. Berzerk i Survival. Ostalo ce sacekati.
Cranium Cranium   01.11.2013 u 13:17

Tommy (01.11.2013/05:06)
album je procurio. (leaked) upravo sam ga skinuo, malo preslušao i odličan je.
Jesi siguran? Ima puno prevaranata. Imenuju istim nazivima neke remixe pesama koje je Eminem snimio pitaj boga kada, nekih freestyle-ova i ubace u album. Ja sam se par puta sj**ao tako.
Tommy Tommy   02.11.2013 u 01:15

cranium (01.11.2013/12:17)
Jesi siguran? Ima puno prevaranata. Imenuju istim nazivima neke remixe pesama koje je Eminem snimio pitaj boga kada, nekih freestyle-ova i ubace u album. Ja sam se par puta sj**ao tako.
ma znam da ima, mene jos nisu nikad nasamarili, pravi je album, ima 16 pjesama,
kickass.to/eminem-the-m ... .html
kickass.to/eminem-marsh ... .html
Cranium Cranium   02.11.2013 u 01:31

Nije mi jasno samo kako uspeju da dodju do albuma. j**o im pas mater, pa sacekaj par dana da izadje album, pa kaci onda. ALI NEEE, DAJ DA Sj**eM COVEKU SAV TRUD. Cela Evropa ce da poskida album, Ameri ce ipak morati da kupe CD, mada ce mnogi naci nacin da skinu ilegalno. Eto sta je danas muzika. Radis 2 godine, i pojavi se neki mentol i okaci na net. EEE BILA BI FORA DA SU TO PESME KOJE NISU USLE U TOP 16 ZA ALBUM. Evo vam ku**c. Ahahaha. Zamisli trip.
Cika Niki Cika Niki   09.08.2015 u 00:29

www.thetoptens.com/rappers/

NAJBOLJI REPER
Cika Niki Cika Niki   09.08.2015 u 00:30

Najnovija pesma
Eminem - Kings Never Die ft. Gwen Stefani
Cranium Cranium   09.08.2015 u 01:15

Jeeeeste, kako da nije najbolji reper pored 2Pac-a. Eminem je najbolji reper današnjice, ali na večnoj listi je drugi i tako će i ostati.

Forum početna