Rusija VS Amerika
Forum Politika Svet

Zvezdas Zvezdas   26.11.2013 u 23:38

roky, nije tacno, sa cim se slazes? decko prica o naoruzanju a ti o igrici.
ti me bunis sa tim
ja sam i sada siguran da neznas jel rat ili
ROK
roky  
 27.11.2013 u 01:40

Zvezdas, ma boli me uvo za III sv.rat jer bi mi opet bili(Srbija) na raskrsnici dveju sila i opet bi stradali a za III sv.rat nisam bas siguran da bi Rusija i Amerika ratovale al ajde da i to nekako uzmemo u obzir.
Edy Edy   27.11.2013 u 21:51

cranium (26.11.2013/21:13)
Dublje Edy, idi dublje u analizu. Pusti ti doskocice tipa u ratu nema dobitnika. Ko bi ispunio cilj? Amerikanci da otmu Sibir, nateraju Moskvu da svrgne vlast i postavi neke Americke ljude, ili
hahah da kopam dublje? :xD ma zašto nikog nije briga za moj odgovor (osim tebe možda)
KinG KinG   27.11.2013 u 21:52

i umre tako obama... i dodje on kod boga i pita ga :boze ko ce pobediti ne kraju,rusija ili amerika? - nemogu to da ti kazem? -dobro onda... kolko ce kostati kokakola u americi ? 10 rubalja
Edy Edy   27.11.2013 u 21:55

cranium (26.11.2013/21:28)
Ako podelimo savremeni rat u vise celina dobijamo sledece:
1. Rat na kopnu
2. Rat u vazduhu
3. Rat u vodi
4. Svemir
5. Sajber rat.

1. Sto se kopna tice, Amerikanci mogu da naprave probleme R
ma gdje nisu ludi msm, amerikanci pametni ba, u WW2 fino izvlačili se do kraja pa onda poslali oružja pa tek onda svoje ljude a Rusi? naleti vojska na minirano polje pa fino prvi red vojske MARŠ i nakon nekoliko žrtava nije više minirano... gdje onda nisu ludi e jesi analitičar treba da se zaposliš negdje u ministarstvu za odbranu (kako se već u vas zove) kao savjetnik
Edy Edy   27.11.2013 u 22:06

aaaj evo idem duuublje kao prvo kkrenuo si od sredine.. pođimo od početka od objave rata hoće li biti ili će sve započeti preko noći? možda iznenadni napad amerike ili nekog komšije kojeg je amerika nahuškala... tako nešto mi zvuči vjerovatnije... ali ako ćemo pravo... čak i da putin sutra odleti u vošington, popiša se po Empire stejt bilding memorijalu, onda siluje obami ženu, otme mu kćer, opet ne vjerujem da bi izbio rat jer kako kažeš, ovo je patpozicija... previše je nepredvidimo za obadvije strane... da ne govorimo o ostatku svijeta, ko bi kome prišao... jednostavno sumnjam da bi amerika bila toliko glupa da povede svoju državu koja je i dalje duboko u krizi u rat a nije ni Rusija dovoljno luda da napravi kakav propust i dozvoli amerima da prodru u njihove redove (u bilo kom smislu) moje pitanje za tebe: Kako ti zamišljaš početak rata i "uzrok" istog? @cranium
Cranium Cranium   27.11.2013 u 23:19

Edy (27.11.2013/20:55)
ma gdje nisu ludi msm, amerikanci pametni ba, u WW2 fino izvlačili se do kraja pa onda poslali oružja pa tek onda svoje ljude a Rusi? naleti vojska na minirano polje pa fino prvi red vojske MARŠ
Ahaha. Nema to veze sa juris u mine. Ova anegdota je iz opsade Staljingrada. Nemci sabili Ruse i sad se rokaju rovovski. Nemci isprobali sve, ali ne ide. Na kraju su im rokali granate sa hemijskim oruzjem. (i tada je postojalo to) . Rusi se pootrovali. Poceli da kaslju pluca bukvalno. Otrov razara sve. I sta urade Rusi? Poiskacu takvi poluraspadnuti iz rova i juris na Nemce. Nemci se usrali i pobegli. Za to vreme je stiglo pojacanje i Rusi su posle stigli do Berlina. ;)
Cranium Cranium   27.11.2013 u 23:26

Edy (27.11.2013/21:06)
aaaj evo idem duuublje kao prvo kkrenuo si od sredine.. pođimo od početka od objave rata hoće li biti ili će sve započeti preko noći? možda iznenadni napad amerike ili nekog komšije kojeg je
Ma ko ti danas objavljuje rat. Jesi lud. To polazi od sitnih incidenata. Moje misljenje je da bi Amerika kao saveznik neke zemlje. (Japana npr) morala da stiti saveznika od Rusa. Evo gledaj kako se cikaju Kinezi i Japanci. Isto to mogu Dzapanizi i sa Rusima. Kad neki Ruski avion pridje Japanskom vazdusnom prostoru, Japanci ga obore. Onda se Rusi naj**u majke Japancima i uskace Amerika. Ne mora Japan da bude. Ima Rusija dosta krvopija oko sebe. Uostalom, tako su Rusi sj**ali Gruziju 2008, tjst ne bas na foru sa zastitom saveznika, nego sa zastitom Ruskih drzavljana u Abhaziji i J. Osetiji.
Edy Edy   27.11.2013 u 23:37

cranium (27.11.2013/22:19)
Ahaha. Nema to veze sa juris u mine. Ova anegdota je iz opsade Staljingrada. Nemci sabili Ruse i sad se rokaju rovovski. Nemci isprobali sve, ali ne ide. Na kraju su im rokali granate sa h
e jbg u jednoj anegdoti ti opisa završetak WW2 :xD ma šta imam sa tobom da debatiram o ovoj temi... šta god kažem ubijaš me u pojam
Cranium Cranium   28.11.2013 u 00:01

Edy (27.11.2013/22:37)
e jbg u jednoj anegdoti ti opisa završetak WW2 :xD ma šta imam sa tobom da debatiram o ovoj temi... šta god kažem ubijaš me u pojam
Kako ide ona reklama za milku? Sve sto je potrebno je malo gurkanja. E i ovi su malko pogurali kontranapad. Ma reci slobodno. Nemoj ja da ti upadnem u wapmaster teme. Nemam blage o tome.

Forum početna