Preporuke za Foxaru
Forum Zabava Muzika

Cranium   05.09.2016 u 23:54

Misliš celu temu? Leeeeleeeee. Pa kad nisi slušao na vreme. Drži se Kristine za sada. Ahahahahaha
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   19.10.2016 u 01:29

Lisice, ti beše rekao da znaš samo jednu pesmu JT-ja?
E evo ti ova. .

Naletela na VH1.

Pesma inspirisana tvojom toksičnom plavušom. crnja Timbo opet radio muziku.

youtu.be/DksSPZTZES0

Ahahahaha, vidi ga kakav je bio smeśan. Dete j**ote.
FoX FoX   19.10.2016 u 18:07

Cranium,znam više(3,4 možda ) njegovih pesama ali mi se najviše sviđa ona "What goes around".Znam i ovu "Cry Me A River" često je na radiju puste.Extra pesma isto
Koji je ovo žanr koji fura sa pesmama kao što su ove dve? R&B nije ja msm...a nisam imao prilike da čujem sličnu muziku...timberlejk kao da ima svoj neki žanr

jbt,još nisam čekirao prethodne tvoje preporuke
Cranium Cranium   19.10.2016 u 19:09

@FoX (19.10.2016/16:07)
Cranium,znam više(3,4 možda ) njegovih pesama ali mi se najviše sviđa ona "What goes around".Znam i ovu "Cry Me A River" često je na radiju puste.Extra pesma isto
Koji je ovo žanr koji fura sa p
Ima on dosta dobrih pesama. Dzastin ti je pop pevač. Bio je i u boy bendu devedesetih, kad je bio klinac. Ali ono je klasičan kid pop zvuk bio. Posle, kad se odvojio, počeo je da saradjuje sa pravim producentima. Ovako zvuči pop dve hiljaditih. Tjst slično ovako. Za ovaj hybrid su zaduženi "The Neptunes" aka Pharrell Williams & Chad Hugo koji su radili bitove maltene svima u r'n'b i pop muzici dve hiljaditih, a konkretno za ovu i what goes around je zadužen "Timbaland" koji ima taj svoj stil sa beatboxingom i zaj**ancijama koje ubaci u matrice.

Dakle, stari Dzastin zvuči ovako jer je to pop zvuk kome su matrice radili hip-hop producenti. Ima još pesama na ovu foru.
Kao ova npr. youtu.be/FFmogYtu3Ww
Cranium Cranium   19.10.2016 u 19:13

Pa kad si sisa. Zaj**i sve preporuke, Kristinu moraš.
FoX FoX   19.10.2016 u 19:44

Čekiraću,moram da odvojim 1,2h samo za preporuke

Aha,znači nisam pogrešio kad sam rekao da je timbe pre imao svoj neki originalan fazon šteta što više ne izbacuje takvu muziku...
Cranium Cranium   19.10.2016 u 20:17

@FoX (19.10.2016/17:44)
Čekiraću,moram da odvojim 1,2h samo za preporuke

Aha,znači nisam pogrešio kad sam rekao da je timbe pre imao svoj neki originalan fazon šteta što više ne izbacuje takvu muziku...
Ima i sada slične pesme, ali nije to to. Tunnel vision je ovakva.

PS....Kad sam rekao Timbo, mislio sam na Timbaland-a koji mu je producirao dosta traka (onaj crnja u kolima u cry me a river) I njemu i Nelly Furtado (Say It Right npr). Imaju i zajedničku pesmu JT i Furtado sa Timbom. Njih dvoje su mu fazon omiljeni muzičari za saradnju.
Cranium Cranium   25.04.2017 u 14:45

Update: Ja ne znam zašto sam ti preporučivao sve ove "sitne" bendove koje ni ja ne slušam redovno. Neke od njih vrlo retlo. Kapiram da smo pričali o nekim underrated bendovima pa sam ti preporučivao neke takve. Ovde sem "Paramore i Verse" ne slušam preterano ove ostale. Možda Fireflight sa vremena na vreme, ostale reeetko. .

Pričam sa prve preporuke.

Forum početna