Novo na BF
Forum BF Zajednica Novosti

Djomla97   25.11.2018 u 02:24

Foksee bravo. j**acki sve ovo izgleda, svaka cast. Mnogo lepse i preglednije nego pre. ;)

Najzad i ti nesto da odradis kako treba..
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   25.02.2020 u 20:44

Inače, tek sad sam saznao da BF ne radi na Windows XP kao ni na starijim telefonima sa fabričkim browserom.
Ne radi ni na android telefonima sa verzijama starijim od 4.2 verzije...

I tako već dugo, otkad smo prešli na https. Ne postoji način da se ovo sredi osim da se na tim uredjajima koristi Opera ili neki drugi pregledač.
FoX FoX   18.07.2023 u 22:39

Posle ko zna koliko godina, BF je konačno dobio moderan izgled na pametnim telefonima.

Ako imate pametni telefon i koristite mobilnu verziju našeg sajta, na dnu sajta izaberite verziju: Android / iOS

Ovu verziju sam ja koristio skoro 3 godine (da, toliko mi je trebalo da se nakanim da je konačno pustim i drugim korisnicima, premda sam 98% koda završio još onda  ).
Tako da je testirana poprilično sa moje strane ali ako uočite neku grešku, prijavite ovde ili mi napišite privatnu poruku.

Pored novog izgleda, svetle i tamne teme (promena klikom na sijalicu ili u meniju), izmena profilne strane, foruma itd, tu je i novi editor za upisivanje poruka (wysiwyg bb editor, takodje dostupan za pc i touch telefone).
Nadam se da ćete ga koristiti bez muke

Ako vam iz nekog razloga loše funkcioniše ili vam se ne svidja ova nova verzija, na dnu sajta imate opciju da izaberete Mobilnu verziju sajta (namenjena za stare telefone ali radi super i na novim).

Takodje, nova WEB tema je odradjena. Odavno kuburim i sa njom. Ali sam se u medjuvremenu odlučio da ukinem onu glomaznu WEB temu i preusmerim je na novu touch verziju.

Uživajte

p.s. Nisam planirao da sajt bude nedostupan ovoliko ali završavanje 2% koda je potrajalo
FoX FoX   21.07.2023 u 01:52

Hteo sam u mchatu da objavim ali ajd bolje ovde da ostane upisano u istoriju da su napokon omogućeni i emoji iliti smajliji sa androida ili iosa
Neće biti više ???? upitnika umesto emodžija
SRB
Srbenda  
 22.07.2023 u 00:29

Emoči
Cranium Cranium   22.07.2023 u 09:23

🤣🤪♥️🤬🥲🧐🦾
Edy Edy   14.09.2023 u 14:11

Aaaa, prebacio sam se na ovu android, i na light verziju!

Pržiiii aaaa... navikao sam na crni BF.

Jeli ovo se web verzija ukinula?
FoX FoX   14.09.2023 u 19:46

Edy (14.09.2023 / 12:11)
Aaaa, prebacio sam se na ovu android, i na light verziju! Pržiiii aaaa... navikao sam na crni BF. Jeli ovo se web verzija ukinula?
Hahaha prži oči, a?
Moraću da je malo potamnim. Dosta puta se desilo da sam otvorio bf a napolju upeklo sunce... Sa crnom temom se ništa ne vidi tako da je tu svetla tema

A web verziju sam sklonio
FoX FoX   15.02.2024 u 17:57

Živ je BF, umro nije!

Malo veći problem sa domenom. Sajt je bio nedostupan skoro nedelju dana.

Naime, .tk domen je u problemu poslednjih par meseci. Pisao sam ovima iz .tk, svaki dan sam im slao isti mejl sa molbom da otklone grešku. I konačno su se smilovali i uspeo sam da povratim domen.

Već sam bio spreman da kupim in.rs domen (600din/godinu dana).
Voleo bih ja .net domen (1700din/godinu dana) ali još nije legla ni prva uplata od reklama tako da ne bih da pucam još dodatnih 1700din. Hosting je poskupeo i sada košta 3000din/godišnje.

Ako odlučim da kupim in.rs voleo bih da promenim ime sajta Možda nešto u fazonu foxy.in.rs
Tako da, ako se opet ponovi ovo sa .tk, probajte da nas nadjete na gore navedenoj adresi Ili ako neko ima predloge za novi naziv, neka napiše

Forum početna