KickassTorrents
Forum Tehnologija Internet

Tommy Tommy   24.01.2014 u 16:31

I ja preferiram kickass, ali šta mi to znači kad nemogu više skidati preko torenta. ustvari mogu ali preko određemih stranica.
Cika Niki Cika Niki   24.01.2014 u 18:27

Ahahaha TPB zakon ljudi,kakav kickass. ThePirateBay je najbolji ahahah. ovde imate sve sto vam treba plus najbolja brzina za diwnload,najvise seeds ima
FoX FoX   24.01.2014 u 18:43

SpAgEtE (24.01.2014/17:27)
Ahahaha TPB zakon ljudi,kakav kickass. ThePirateBay je najbolji ahahah. ovde imate sve sto vam treba plus najbolja brzina za diwnload,najvise seeds ima
ma kakav crni tpb ruzan ko noc spag,sve ti je to isto samo drugacije pakovanje...kickass ima najlepse pakovanje + pregledan ,i znas sta skidas;) a to za seeds ne zavisi to od tpb nego od ljudi koji razmenjuju fajlove...

hahah kran nije lupio sam taj nick jos pre 2god
Cika Niki Cika Niki   24.01.2014 u 18:48

Ma nisam rekao da seeds zavisi od sajta nisi me razumeo haha nego sam hteo da kazem da vise ljudi koristi tpb. j**o izgled kad seeds razvaljuje. Plus prvi izbacuju sve sto novo izadje na netu
FoX FoX   24.01.2014 u 19:28

sta drugi kazu o kickass-u

The 5 Best Torrent Download Sites of 2014

1.Isohunt.to: Isohunt is reborn! After being shut down by the MPAA on October 17, 2013, Isohunt has been resurrected with a new domain name in a new country. Please support this longtime champion of P2P file sharing!

2.Torlock: Torlock is special. These folks actually pay their users commission for uncovering fake torrents and reporting it to their community. In a world of phony files, this is a tremendous service. If you are a regular downloader, and are tired of wasted downloads and fraudulent files, give Torlock a try.

3.Kick Ass Torrents: this site is a favorite with a growing community. The interface is a distinctive earth color, and the search results display in a useful format of columns, including torrent health. The best part of Kick Ass Torrents is their comment and feedback system... the user community watches the quality of torrents, and offers their recommendations and warnings.

4.Torrent Funk: Torrent Funk is a very popular torrent search site that now supports commenting. While Torrent Funk also supports 'verified status' tagging, which some people prefer to comments. The interface can be difficult to discern between sponsored ads and the actual torrent links. But the Torrent Funk site layout is pleasing, the cross- movie recommendations are very helpful, and several About.com readers highly recommended Torrent Funk. Give this site a try, and watch if it will grow over time.

5.ThePirateBay.se: since being shut down in 2009, The Pirate Bay refuses to stay down. This latest TPB Swedish domain name version claims to have over 1.5 million torrents available. The servers themselves are constantly changing location to stay ahead of the authorities, and this seems to make the website experience inconsistent for speed. If you don't mind repeatedly checking back because The Pirate Bay is sometimes slow to render, definitely support this longtime P2P icon as it tries to rebuild its former glory.
Tommy Tommy   25.01.2014 u 03:00

SpAgEtE (24.01.2014/17:27)
nije istina da na tpb ima više seed-ova, uvijek kad tražim stariji film na kickass-u ima više seed-ova.
Edy Edy   25.01.2014 u 13:32

SpAgEtE (24.01.2014/17:48)
Ma nisam rekao da seeds zavisi od sajta nisi me razumeo haha nego sam hteo da kazem da vise ljudi koristi tpb. j**o izgled kad seeds razvaljuje. Plus prvi izbacuju sve sto novo izadje na netu
seeds ne zavisi od toga koliko ljudi koristi tbp
Edy Edy   25.01.2014 u 13:35

svi torrent sajtovi su isti, jer svi ustvari indexuju iste torrente jedina razlika je u interfejsu... ne znam kako radi TBP i ostali ali kat je premoćan, pokušavaju ljudi da svaki torrent drže u kategoriji koja je zato predviđena, moderatori se slomiše sa tim to je samo jedan primjer, ogroman plus je preglednost i činjenica da nema gotovo nikakvih reklama (rekoh GOTOV da nema )... tako da ko god kaže da je neki sajt bolji od KATa neka obrazloži zašto, ali seedovi, torrenti i slično ne mogu biti faktor jer ne zavise od torrent sajta već od torrenta
Welicak94 Welicak94   26.01.2014 u 01:23

Edy, npr dobro je to sto ima, primer: igricu neku skidas, i ima sve u fulu, opis, koliko trazi, skrinove, kako se instalira itd meni se zbog toga najvise svidja na kickass-u su napopularnije igre od onih nosteam tako da , cim mi zatreba igra, ja odma tamo na kickass i od nosteam-a trazim instaliranje je samo jedan klik i sve samo dalje a na pirate sve nesto preko ku*ca , suntav neki font, u principu ne znas sta skidas muljatorski
Tommy Tommy   27.01.2014 u 01:35

izgleda da im je crkla kat.ph domena.

Forum početna