KickassTorrents
Forum Tehnologija Internet

Edy Edy   09.02.2015 u 20:18

FoX (18.11.2014/03:33)
novi domen kickass.so (torrentfreak.com/kicka ... 1117/ )
I ne mogu da verujem...primetio sam da u zadnje vreme torente serija tipa The walking d
ja sam to skontao još prije 4-5 mjeseci. brisali ljudi Doctor Whoa naveliko
Edy Edy   24.03.2015 u 13:34

uđem jutros na kickass i kažu mi obrisan profil. nijedan torrent nisam uploadovao koji me vrag brišu, đavo ih ne odnio
Edy Edy   24.03.2015 u 13:37

odustajem od KATa obrišu maltene svaki torrent vrijedan downloada. Odoh na piratebay.se i extratorrent.cc od sada
FoX FoX   18.05.2015 u 21:23

Edy obrisali ti profil???? Pa sto ih ne pitas zasto? Znam da su meni poslali upozorenje zato sto sam u komentarima za jednu staru igricu ostavio serial key to je kao zabranjeno...

A to za brisanje torrenta...jbg..i ja isto koristim extra torrent kad nesto ne mogu da nadjem na kat-u...
A TPB izbegavam...nije mi siguran jos uvek..

Inace novi domen KAT.CR
Welicak94 Welicak94   18.05.2015 u 22:14

Mnogo kenja kickass sa autorskim pravima... Dosta torrenata je obrisano... To zato sto se kickass uplasio da ne zavrsi kao pirate... j**ala ih autorska prava...
FoX FoX   05.06.2015 u 19:19

@Edy (24.03.2015/12:34)
uđem jutros na kickass i kažu mi obrisan profil. nijedan torrent nisam uploadovao koji me vrag brišu, đavo ih ne odnio
Meni blokirali profil na 1337x.to Zato sto sam "smarao" admina da izbrise jednu moju poruku koju sam slucajno poslao na jednom torrentu...i admin obrisao i ja mu se zahvalio posle toga..i sutradan udjem na sajt,probam da se logujem...kad ono "vas nalog je blokiran" hahahaha koji debili jbt...
FoX FoX   11.07.2015 u 05:06

neeeeee -_- ladno chrome blokirao kickass...stavio onu bezbedonosnu gresku...ccccc a bas sam se ovoga plasio
idioti...blokirali i extratorrent...
torrentfreak.com/chrom ... 0710/

eee...ako ovako nastave ,brisem chrome...ili da ugasim njihovu zastitu..
SRB
Srbenda  
 11.07.2015 u 05:14

Gle stvarno... svaki dan sam na kat upravo sam proverio izbaci mi gresku mamu im. h33t.to isto ne radi izgubi se odjednom... I torrentz.eu baca istu gresku nije bre bilo danas il sam koristio Operu wtf!
EDIT: Inace, ovaj protection je na chromu ranije bio iskljucen po difoltu tek sam skorijim verzijama primetio da se aktivira na pojedinim sajtovima sad vidim da mi je ukljucen u opcijama za chrome.
Bitno da svi torent sajtovi rade normalno ovo ne menja nista sto se mene tice
FoX FoX   11.07.2015 u 15:52

Izgleda da ipak ovi sajtovi imaju neke probleme sa reklamama evo extratorrent odblokiran..

Update: ExtraTorrent says it successfully resolved the issue with Google through webmaster tools. RARBG is also unblocked.

valjda ce i ostali sajtovi uskoro biti odblokirani...
ne bi me cudilo da ovo bude sledeci korak anti-piratskih grupa..da blokiraju piratske sajtove na svim pretrazivacima...ali kao i uvek..i to se moze zaobici..
FoX FoX   15.12.2015 u 17:16

Idemoooooooo nova Release grupa za filmove - KATRG(kickass)

Forum tema

Upload arhiva KATRG

Forum početna