Problem sa Chrome-om
Forum Tehnologija PC

Welicak94 Welicak94   07.05.2014 u 00:25

Ja imam staru verziju chroma onu sa 27... i ne mogu da uradim update jer mi pise da je Administrator onemogucio azuriranja. Nasao sam jedan sajt gde je opisano kako se to podesava preko Registry Editora,ali opet nisam uspeo jer kod mene nema tog fajla koji su oni prikazali za izmenu. Jel ima neko prestavu kako da updatujem chrome?
Mogu ja lako da ga izbrisem pa da instaliram, ali necu jer cu izgubiti sve podatke, sifre, itd... aj neko neki savet
Cika Niki Cika Niki   07.05.2014 u 00:48

, ako ces izgubiti sifre idi na sve sajtove gde ti treba sifra i zapisi pa obrisi. A registry imas u Start pa u search.
Tommy Tommy   07.05.2014 u 03:30

zasto ne koristis google sync?
FoX FoX   07.05.2014 u 20:22

Welicak94 (06.05.2014/22:25)
Ja imam staru verziju chroma onu sa 27... i ne mogu da uradim update jer mi pise da je Administrator onemogucio azuriranja. Nasao sam jedan sajt gde je opisano kako se to podesava preko Registry Edito
Jel ti chrome povezan sa tvojim gmail nalogom?Ako jeste,velika verovatnoca je da su svi podaci(lozinke,istorija,obelezicaci itd)sacuvani na tvom nalogu...i ako obrises chrome ,svi podaci su na tvom g nalogu
Gendza Gendza   07.05.2014 u 21:29

ja imam operu sve ostale pretrazivace sam obrisao. ne radi lose. nema veze sa temom al i ja da se malo ubacim
Welicak94 Welicak94   07.05.2014 u 23:08

Resio sam problem (donekle), samo sam ponovo skinuo chrome, nista nisam brisao itd, samo sam instalirao i sacekao koji minut (~2min)i ponovo sam usao u chrome i nova verzija , sve ostalo sacuvano, lozinke, obelezivaci... Ali problem sa onom zabranom za update nisam uspeo da resim izgleda da cu s vremena na vreme morati da pratim da li ima novih verzija Izgleda da sam ja jedini kome je to tako o.O
FoX FoX   08.05.2014 u 22:16

Gendza (07.05.2014/19:29)
ja imam operu sve ostale pretrazivace sam obrisao. ne radi lose. nema veze sa temom al i ja da se malo ubacim
pise ti da ulazis sa chrome 34 Ja imam instaliranu Operu,nju ne diram vec 1,2godine,otkako koristim chrome necu da brisem blago Opera je meni omiljen browser,iako koristim chrome Inace,welicko,ko je administrator na tvom kompu?Ako si ti jedini korisnik onda moras da budes i admin
Welicak94 Welicak94   08.05.2014 u 22:29

FoX, nzm stv nista... pa ja sam jedini.. ja jedino mislim da je to kada sam instalirao operativni, da je meni to taj lik pri instalaciji chroma to iskljucio najverovatnije.. druge nema

Forum početna