Žig zvijeri : Žele nas čipirati kako bi lakše upravljali nama?!
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

MAR
Mari  
19.10.2014 u 02:50

Ko u ovo ne veruje??? U inostranstvo su već čipovani! Ne prihvatajte čipove! Jer vas mogu usmrtiti kad oće
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   19.10.2014 u 12:11

Gledao sam taj dokumentarac,zove se Žig Zveri: Digitalni anđeo.I ima tu nekih stvari koje su istinite,a ima i gluposti kao što je ta za čipovanje.
DzO DzO   19.10.2014 u 12:32

Ja sam siguran da nas nece cipovat.
FoX FoX   21.10.2014 u 12:32

Mislim da je to oko cipovanja obicna glupost..jedino sto mogu je da nam svaki dan ispiraju mozak..preko tv-a,filmova,serija,muzike,interneta itd...to vec uveliko rade..ako to neko nije primetio,onda mu je mozak vec ispran..
Cranium Cranium   21.10.2014 u 13:27

Ljudi, zalazite u zonu sumraka. Ono jes da je u najcrnjim mislima moguće ali zar mislite da je to tako jednostavno uraditi? Masa se kontroliše na drugi način. Preko medija što kaže fox, hrane, pića, vazduha itd. Čipovanje im uopšte ne treba. Ajde zamislite 6 milijardi ljudi koji su čipovani i prate se. Nemoguća misija. U dalekoj budućnosti, ako uspeju da smanje populaciju što je nažalost gledajući iz perspektive opstanka planete jedino rešenje. (ALI NE DA SE SMANJI NA BROJ KOJI TEORETIČARI ZAVERE ZOVU ZLATNA MILIJARDA NEGO DA SE BROJ NE POVEĆAVA I OSTANE NA 6 MILIJARDI) Čak ni tada nema uslova za čipovanje. Jedino da se populacija rapidno smanji, a u to ne želim da verujem. E onda se stvaraju uslovi za čipovanje.
Klichko357 Klichko357   21.10.2014 u 13:33

Cranium (21.10.2014/11:27)
Ljudi, zalazite u zonu sumraka. Ono jes da je u najcrnjim mislima moguće ali zar mislite da je to tako jednostavno uraditi? Masa se kontroliše na drugi način. Preko medija što kaže fox, hrane, p
i ti i fox te u pravu al postoji i druga strana niko nece cipovati u isto vreme sve ljude pocinju cipovati vec neznam tipa vadjenja licne karte ili zamenom stare nudice mogucnost ugradnje cipa kao bolje i lakse resene za neznam ni ja sta hehe mada o ovoj temi bi mogo da pricam i da moze i da ne moze al iskreno ne zanima me ovo dok to dodje ja cu biti 2m pod zemljom a ostalima srecno

Forum početna