Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

PARTYzan PARTYzan   01.11.2017 u 14:49

Nema neke već otvorene teme gde može o ovome a ova je tako formulisana da može
sve i svašta Ja ću ubuduće ovde da kuckam ako imam nešto politički (a nije za neku već otvorenu temu) da ne zamaramo prebledele bfox-ovce A imamo i raznih nacionalnosti ovde, pa nije u građanskom duhu, mogu da se osete diskriminisano Ovo me podseća na ono "nemojte to u kući, izađite napolje pa radite šta hoćete"

Pa naravno da nema svrhe FoX kad nećeš da priznaš da si u krivu ahahaha. Razmišljaš "ili-ili", "sve ili ništa" ko bi rekao da jedan delija razmišlja crno-belo
Ako je već tako za filmove, onda Zvezdas možeš da pogledaš ono smeće od Anđeline Žoli "U zemlji krvi i meda"
Zvezdas Zvezdas   01.11.2017 u 15:12

PARTYzan (01.11.2017/13:49)
Nema neke već otvorene teme gde može o ovome a ova je teko formulisana da može
sve i svašta Ja ću ubuduće ovde da kuckam ako imam nešto politički
hahaahh nema potrebe tu znam da su nas napali,ja samo gledam ove fine filmove da vidim jel se tu nesto krije sumnjivo

fox,mene zanima zasto ti gledas ruske filmove a nisi za rusiju ?
PARTYzan PARTYzan   01.11.2017 u 15:42

e nek si mu rek'o
FoX FoX   01.11.2017 u 16:39

Hahahah Pa nema ili-ili. Ili je tako ili nije tako, ne postoji treće

Zato zvez što ja ne gledam tako na stvari..nije mi bitno da li je film ruski ili albanski..ako je film zanimljiv i dobar, gledaću ga...
Što se tih zemalja tiče, nisam ni za rusiju ni za ameriku...ta vrsta politike me ne zanima i ne obraćam pažnju na to..
Ako nekad nešto prokomentarišem protiv rusije, to je samo zato što volim da bockam vas rusofile
Zvezdas Zvezdas   01.11.2017 u 16:53

Hahaha dzaba se izvlacis ti si uvek bio za ameriku trebalo bi da ima presudnog znacaja i koja zemlja taj film promovise,prestsvlja... ja nebih mogao da gledam nesto sto oni nase nebi gledali,ne mogu da jedem nesto sto nebi oni nase jeli...
FoX FoX   01.11.2017 u 17:46

Ne izvalačim se nego tebe boli istina da još uvek ima normalnih ljudi koje zabole za nacionalnost

Nisam ja za amere, daleko od toga Nego kao što rekoh, volim da bockam vas koji ste zagriženi rusofili...zanimljivi ste mi
Zvezdas Zvezdas   01.11.2017 u 18:22

FoX (01.11.2017/16:46)
Ne izvalačim se nego tebe boli istina da još uvek ima normalnih ljudi koje zabole za nacionalnost

Nisam ja za amere, daleko od toga Nego kao
hahhaha tebe boli istina da smo sve jaci a vi slabite mi rusovili (a fala bogu ima nas mnogo i sve vise nas ima) smo jedini normalni da se pamet oslanja na americku mi bi kao nacija bili najglupsi narod ti si porazene snage rodjoooo
Cranium Cranium   01.11.2017 u 18:54

Lisice.

youtu.be/aQ1uhvG9iP0

Poslusaj me, odgledaj brate. Kultni film.
Zvezdas Zvezdas   01.11.2017 u 19:22

Cranium (01.11.2017/17:54)
Lisice.

youtu.be/aQ1uhvG9iP0

Poslusaj me, odgledaj brate. Kultni film.
hahaha youtube.com/watch? ... Dq-DY
Zvezdas Zvezdas   01.11.2017 u 20:05

fox

Priloženi fajl : 1509563149.jpg (0.05 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!

Forum početna