Kako povećati memoriju androida
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Edy Edy   13.12.2014 u 13:26

U većini slučajeva Frameroot ne radi tako da ništa bez Odina flešuješ lagano CWM i SuperSu i ideš inače, malo mi je sumnjivo ovo što si radio šta tačno prebacuje na memoriju? skinute fajlove? aplikacije? nije to sigurno baš ako se aplikacije turaju u memorijsku nege izričito zahtjevaju da biti na internoj
Edy Edy   13.12.2014 u 13:35

inače, ovdje se memorija ne povećava ista je kako god ga okreneš
Cranium Cranium   13.12.2014 u 14:04

Nisam lepo napisao. apk fajlovi od igrica mi ostaju u internoj, ali data fajlovi mi prelaze na memorijsku. ;). Ne povećava se interna. Sad sam provalio šta sam napisao. Fon ima 2 memorije, a ako imaš memorijsku karticu i 3. Internu, memoriju telefona i eksternu ili memorijsku. Praksa je da se kad skinete igricu apk nadje u internoj, a data u memoriji telefona. A memorija telefona je mala. Ovo je način da se zamene mesta memoriji telefona i eksternoj memoriji. Tako da se data skladišti na eksternoj. Interna ostaje ista. Aaaaajoj al sam glup.
Edy Edy   13.12.2014 u 14:25

Cranium (13.12.2014/13:04)
Nisam lepo napisao. apk fajlovi od igrica mi ostaju u internoj, ali data fajlovi mi prelaze na memorijsku. ;). Ne povećava se interna. Sad sam provalio šta sam napisao. Fon ima 2 memorije
aaa belajaaa pa uđeš u browser -> podešavanja -> napredno -> Postavljena Memorija i izabereš memorijsku moreš sa ES File Explorer podesiti home i tako promjenuti u koji folder idu fajlovi PS. ovo je za default android browser ne treba ti nikako ES ako hoćeš, ne treba ni da budeš rootovan
Cranium Cranium   13.12.2014 u 14:31

Kako kako?
Cranium Cranium   13.12.2014 u 14:32

A hoće li igrica raditi.
Edy Edy   13.12.2014 u 14:34

Cranium (13.12.2014/13:32)
A hoće li igrica raditi.
utorkom hoće, ostalim danima neće
Cranium Cranium   13.12.2014 u 14:37

E imam još jedno pitanje. Kako da sredim onaj Google Play Service? Npr. probao sam pre jedno mesec dana da instaliram Gangstar Vegas i kad sam pokrenuo igricu izbacilo mi na Srpskom nešto u fazonu, Google play servis koji je potreban za pokretanje ove aplikacije nije podržan ili tako neko sranje. Ne sećam se. Samo mi za Gangstar to radi, što je čudno jer sam ranije igrao tu igricu i ništa nije pisalo. Možda da skinem neku stariju verziju?
Cranium Cranium   13.12.2014 u 14:39

Edy (13.12.2014/13:34)
utorkom hoće, ostalim danima neće
Ahahahahahah, e j**i se ti mali znaš. Mi tehnološki inferiorni ne znamo sve cake. ;)
Edy Edy   17.12.2014 u 13:00

Cranium (13.12.2014/13:37)
E imam još jedno pitanje. Kako da sredim onaj Google Play Service? Npr. probao sam pre jedno mesec dana da instaliram Gangstar Vegas i kad sam pokrenuo igricu izbacilo mi na Srpskom nešto u fazonu
koji ti je android ? msm verzija sistema... play.google.com/store/ ... hl=en ako je ova igra (Gangster Vegas), jasno piše da moraš imati v.2.3 ... mnogi fonovi stariji imaju v2.2.x

Forum početna