Digitalna TV
Forum Zabava TV

atom atom   29.05.2015 u 11:32

Welicak94 (29.05.2015/01:04)
FoX, Bilo ti veoma dosadno pretpostavljam hah Mada SBB nije bas ni jeftin
Moj brat uzeo Total TV,plaća 1300 mesečno a ima 160 kanala,i resiver koji je dobio od njih je baš kvalitetan,slika je do jaja
Welicak94 Welicak94   29.05.2015 u 23:55

Zvezdas, zvez za to sto nemas zvuk moras da prebacis tamo negde u podesavanjima na ACC audio zvuk i onda ces imati ... Ja i nemam RTS HD :/ Danas je jedan obliznji komsija kupio orion iz maxija, i vratio ga, vratili mu pare...
A jutros na Studio B (koliko je uspelo da se pogleda) rekli su indirektno za te smetnje, kao digitalizacija ce konacno biti zavrsena 1. juna, sacekacemo jos 2-3 dana... ako se ne poboljsa, idemo ti i ja da nam vrnu repa
Welicak94 Welicak94   29.05.2015 u 23:58

Meni nije jasno zbog cega nema RTS HD i RTV1 i RTV2... rtv mi nije vazan, ali hocu da vidim RTS HD zato sto imam tv sa full hd ekranom, i hocu da vidim kakvo je to... ovako inace po slici kada stanem blize tv-u, vidim mutnosti, kockice , kao kroz maglu, i nema ostrine oko objekata, i vidim mutnosti u emisijama, a i koliko jos nesto vidim, oni jadnici nemaju ni dobru opremu za snimanje, npr onaj kviz na b92 sto ide pre LZN, mutno sve, osecam da im je kamera jos uvek ona za 576p za 4:3 ekrane... jadno...
FoX FoX   30.05.2015 u 00:08

Ahahahaha zvez kralj
@atom imao sam ja total tv...kad pada kisa ili jos gore kad je sneg..nema slike...ne znam kako je sada ali sve to sa satelitskom antenom je zeznuto...
Welicko,mislim da je RTS HD bio samo kao test kanal dok ne pocne digitalni signal.....
Welicak94 Welicak94   30.05.2015 u 00:15

FoX, Nije, obavezan je i mora da ga ima Vidis da ga zvez ima, ama komsinica ima RTS HD a ja nemam jbm ih u digitalno ocu analognu
FoX FoX   30.05.2015 u 00:17

E pa ne znam onda...Zovi rts pa pitaj
Eeee a sta je LZN?
Welicak94 Welicak94   30.05.2015 u 00:18

Lud Zbunjen Normalan hahahha Ma brt, ako ne prestanu ova seckanja i kocenja do 1 juna, vracam set top box... i uzimam iptv pa neka radi kako radi... jbm ih sve redom
Zvezdas Zvezdas   30.05.2015 u 00:49

pa da hoce da vrate samo cuvaj racun meni sada radi normalno a danas nije hteo da radi i dobio sam jos 1 kanal danas ,Melos_Kraljevo nalopre mene zvao moj komsija,pitao me da li imam programe na ORION resiveru ,on nije imao signal ,nisam ni ja ni on imali ni jedan program samo nam pisalo nema signal.
a i ja i komsija smo kupili iste resivere u maxi_u
Welicak94 Welicak94   30.05.2015 u 02:29

Nista, nije to do stb-a... sacekacemo da se to sredi...
FoX FoX   30.05.2015 u 04:43

E sto se tice ovog rts hd kanala...nadjoh u ovim komentarima na njihovom sajtu da se dosta njih zali sto nema rts hd..rts.rs/page/rts/sr/ ... .html
I ja pobrkao RTS HD sa DIGITAL..mislim da je digital test kanal..

Neki kazu da nema tih kanala zato sto su se oni emitovali preko analognog predajnika koji je iskljucen pre neki dan...sredice oni to za koji dan..

imate ovde najnovije info...http://www.digitalizacija.info/vesti/
E jel vi mozete da pauzirate ili da vracate emisiju,seriju,film unazad ?

Forum početna