Preporuke za zvezdasa
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   05.12.2014 u 16:46

Juce smo ja i zvez resii da razmenimo muzicke preporuke, tjst on je meni preporucio sta da slusam, a sada je i na mene red.

1.2PAC AMARU SHAKUR Obavezno, ali obavezno poslusaj. 18 godina od njegove smrti, a i dalje je voljen kao tada, ako ne i vise. Po nekima precenjen, po mnogima (ukljucujuci i mene) legenda. Najbolji reper koji je ikada hodao. Danas je rep otisao u 3 lepe, ali njegova muzika vraca rep tamo gde mu je i mesto. Na ulice, a ne u fensi klubove i mrdanje dupetom kao Nicki Minaj.

youtube.com/watch? ... LUhUM

2. EMINEM , Najbolji reper danasnjice. Po broju prodatih albuma premasio i 2Pac-a ali ce uvek ostati broj 2 u istoriji repa, i to mu ne smeta jer mu je 2Pac bio idol.
Ubedljivo najmastovitiji reper, bilo da radi komicne tekstove, proziva kolege ili radi autobiografiju. Takodje i talenat za produkciju. I danas je glavni u repu, iako ima 42 godine. Mnogo mi nedostaje ona njegova stara muzika od pre skoro 15 godina.

youtube.com/watch? ... uSxW0

To je to sto se tice repa

3. Alicia Keys....Pevacica RnB muzike koja nije neka kojoj drugi odredjuju sta da peva. Sama pise, sama komponuje jer klavir svira ceo zivot. I to zvuci tako nekomercijalno. Mnogo volim da je slusam kad upadnem u taj trip, ustvari ona nije pevacica. Ona je umetnik. Uvek je tu klavir, i znas da je sama to postigla.

youtube.com/watch? ... 0SSEc

4. Nate Dogg.....Legenda. Nikada nije imao multimilionske tiraze, ali je bio poznat i priznat. Pola Americke scene je zalilo kada je umro. Specifican stil pevanja. Hladan glas koji te provlaci kroz pesme o stvarima koje je vidjao. Retko je pevao o glamuru i ostalim stvarima kako danas rade pevaci ove vrste muzike.

youtube.com/watch? ... RBxw8

To je to za RnB.

5. Linkin Park.....Grupa koja je uspela da pomiri 2 nepomirljiva zanra. Rep i Metal. Doduse oni nisu ni m od metala nikad bili, ali taj zanr im je najblizi. Kreirali su jedinstven zvuk koji niko ne uspeva da skine, pa izgleda ni oni sami.

Sada su prosek, ali vratice se jednog dana na stari zvuk. Kazu da hoce da istrazuju dokle ide njihova kreativnost. Ja bih voleo da se vrate starom zvuku i da zaj**u kreativnost.

youtube.com/watch? ... xsO8Q
Cranium Cranium   05.12.2014 u 16:47

Smorio sam se dok sam ovo pravio, tek sam na pola. Nastavljam posle.
FoX FoX   05.12.2014 u 17:00

Hahahaha tesko ces zvezdasa naterati da slusa ovo ;) bez sinova manjaca nema nista
Cranium Cranium   05.12.2014 u 17:38

ahhahahahahahhahahahahahahahah, sto mozda mu se svidi
FoX FoX   05.12.2014 u 18:46

Nadam se da hoce Ali mora ove pesme najmanje 2x da preslusa
Cranium Cranium   05.12.2014 u 19:18

Ahahahahahaha, nije nas udostojio komentara, znači.......SLUŠA. Ahahahahahahaha.
Cika Niki Cika Niki   11.12.2014 u 21:38

Eminem - The Real Slim Shady najaca pesma od njega
Zvezdas Zvezdas   11.12.2014 u 21:59

SpAgEtE, Jel to ona sto si mi sinoc preporucio,?
Zvezdas Zvezdas   11.12.2014 u 22:01

Inace od ovih predloga najviše mi se svidja
m.youtube.com/watch?v= ... LUhUM
Cika Niki Cika Niki   11.12.2014 u 22:04

Zvezdas (11.12.2014/20:59)
SpAgEtE, Jel to ona sto si mi sinoc preporucio,?
Nije ono nema autora

Forum početna